Продавець 👌💧Аква-Юкрайна у побуті файна! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
109 відгуків
promo_banner
+380 (93) 226-88-84
ул. Шевченко 1, Харків, Україна
👌💧Аква-Юкрайна у побуті файна!
Залишити відгук
Змішувач для ванни KLUDI Pure&Easy 376810565, фото 2
Змішувач для ванни KLUDI Pure&Easy 376810565, фото 2
Змішувач для ванни KLUDI Pure&Easy 376810565, фото 2

Змішувач для ванни KLUDI Pure&Easy 376810565

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Надійність кожного елемента

Елітна сантехніка Клуди завоювала популярність у Європі та інших частинах світу, завдяки новаторським рішенням щодо вдосконалення зручності та адаптації до потреб кінцевого користувача.
Kludi Pure&Easy віддає перевагу минималистическому дизайну, який може бути легко інтегрований як в класичний, так і в сучасний інтер'єр ванної кімнати. Виразним елементом даної серії є динамічний кут змішувача, який надає конструкціям легкий і свіжий характер. Чіткий профіль і хромована поверхня гладка, забезпечать простоту в догляді і блискучий зовнішній вигляд крана. Змішувач призначений для ванни і душа, виготовлений з високоякісної латуні, і монтується на стіну. Керамічний картридж з функцією обмеження гарячої води, яким оснащений кран, забезпечить безперебійну роботу. Витрата води представленого елемента, відноситься до класу CB. Панель управління оснащена перемикачем ванна/душ. Литий важіль зручний, і забезпечує легке управління потоком води.

Додаткові характеристики:

  • Довжина виливу — 14,5 см
  • Аератор M 24 X 1
  • Відведення для душу G ½
  • Захист від зворотного струму води

Комплект поставки:

  • Кран для ванни
  • S-подібні ексцентрики
  • Декоративні відбивачі

Сайт Hendel надає широкий асортимент сантехніки німецької компанії Kludi. Наші менеджери допоможуть підібрати підходящий змішувач для ванної кімнати. Якщо Ви знаходитесь в Харкові, доставимо замовлення до вашого дому, також доступний самовивіз. Доставка в будь-яке місто України за допомогою кур'єрської служби, протягом 1-2 днів з моменту оформлення покупки. В інтернет-магазині Хендел надана можливість купити змішувач Pure&Easy 376810565 недорого, і отримати надійне пристрій для санвузла.

    Основні
    ВиробникKludi
    Країна виробникНімеччина
    • Ціна: 6 239 ₴

    Наскільки вам зручно на сайті?

    Розповісти Feedback form banner