Фотоапарат Canon EOS R3 Body

Артикул
4895C014
239 999,00 грн.

Повнокадровий 6K фотоапарат.
CMOS сенсор 36 x 24 мм (Full-Frame) із заднім підсвічуванням.
Процесор DIGIC X для швидкої обробки зображень.
Максимально роздільна здатність фотозйомки 6000x4000 (3:2).
Дозволяє знімати відео до 4K при 120 к/с або 6K RAW 60 к/с на карту CFexpress.
Серійна зйомка зі швидкістю 30 кадрів/сек.
Максимальна чутливість ISO 102 400.
Система Dual Pixel CMOS AF II з с 1053 точками АФ.
Технологія автофокусування по руху очей фотографа.
Поліпшений штучний інтелект для відстеження об'єктів.
Вбудований стабілізатор зображення еквівалентний 8 ступеням експозиції.
Два слота для карт пам'яті SD і CFexpress.
Сенсорний 3.2" LCD дисплей.
Живлення від літій іонного акумулятора Canon LP-E19.

Компактний бездзеркальний фотоапарат "спортивного" класу EOS R3 Body - сміливий експеримент Canon. Ця "гібридна" камера займе місце між топовою класичною бездзеркалкою з високою роздільною здатністю Canon EOS R5 і професійним дзеркальним фотоапаратом Canon EOS-1D X Mark III. В результаті об'єднання переваг цих флагманських цифрових дзеркальних камер, R3 отримала багатошаровий сенсор, найшвидше і точне фокусування з великою часткою штучного інтелекту, новітні технології мультимедійного контенту, багатофункціональний зручний корпус і вбудовану батарейну ручку.

Сенсор і процесор Canon EOS R3
Гібридна фотокамера EOS R3 Body отримала повнокадровий багатошаровий сенсор BSI CMOS 24 Mpix із заднім підсвічуванням та оновлений процесор зображень DIGIC X. Багатошарова конфігурація датчика забезпечує більш швидку швидкість зчитування і знижує спотворення при зніманні зі швидкісним режимом шторок затвора. А значить, зйомка швидко рухомих об'єктів буде завжди якісною. Технологія BSI більш ефективна в уловлюванні світла (навіть слабкого), що призводить до більш чистої якості зображення зі зменшеним шумом на великих значеннях ISO.
Ще одним ключовим елементом нового сенсора на бездзеркальному фотоапараті Canon EOS R3 Body є його оптимізація для використання з функцією електронного затвора:
- максимальна швидкість зйомки 30 кадрів в секунду можлива з буфером на 150 кадрів
- доступна максимальна швидкість затвора 1/64 000 секунди;
- можлива синхронізація спалаху на 1/180 секунди.
При роботі з механічним затвором забезпечується:
- серійна зйомка зі швидкістю 12 кадрів в секунду з буфером понад 1000 кадрів;
- синхронізація спалаху можлива до 1/250 секунди.
У більшості випадків електронний затвор буде основною функцією і може залишатися безшумним варіантом знімання, або ви можете запрограмувати звуковий шум, який буде супроводжувати кожен клацання затвора, щоб об'єкти могли легше розпізнати, коли була зроблена фотографія.
Доповненням до оновленого сенсора на Canon EOS R3 Body є покращений процесор обробки зображень DIGIC X, який допомагає оптимізувати багато режимів знімання, орієнтовані на продуктивність сенсора: від швидкої безперервної зйомки до автофокусування, стабілізації зображення і можливостей відеозапису. Можливості датчика також розширюють діапазон чутливості до ISO 100-102400 для роботи в самих різних умовах освітлення.
Що стосується відео, то бездзеркальна фотокамера Canon EOS R3 Body впевнено справляється з необробленим 12-бітним відеозаписом 6K 60p і не кадрованим записом відео 4K 120p. Області записи 6K і 5,6K також можна використовувати для знімання із передискретизацією DCI та UHD 4K з поліпшеною різкістю, зменшеним муаром і меншим шумом. Всі режими запису 4K можуть використовуватися з частотою кадрів 60p, 30p і 24p, а також є вибір налаштувань HDR PQ і Canon Log 3 в залежності від потреб робочого процесу поствиробництва. Також можливий необмежений час запису, і R3 оснащений портами для мікрофона і навушників, а також портом micro-HDMI Type-D для чистого виведення на зовнішній рекордер.

Система автофокусування на цифровому фотоапараті Canon EOS R3
На додаток до поліпшень в безперервній зйомці та швидкості зчитування, сенсор на EOS R3 тепер працює у зв'язці із вдосконаленою системою фокусування Dual Pixel CMOS AF II. Версія з апгрейдом отримала 1 053 обираних точок визначення фази, а також автоматичні зони автофокусування і поліпшене виявлення та відстеження об'єкта. Система автофокусу на EOS R3 тепер може інтелектуально розпізнавати очі, обличчя, голови (включаючи шоломи), тварин і транспортні засоби, а відстеження автоматично фіксує ці об'єкти та підтримує різкий фокус під час серійних зйомок.
Проривом для цифрових камер в цілому, і для лінійки Canon EOS зокрема, також є автофокусування з інтелектуальним контролем руху очей фотографа (відеооператора) на новій бездзеркалці. Ця функція Canon EOS R3 дозволяє визначити у напрямку погляду де знаходиться початкова точка фокусування, а потім камера бере керування на себе, використовуючи відстеження об'єкта, щоб утримувати об'єкт у фокусі. Для того, щоб активувати цю функцію, треба просто подивитися через електронний видошукач фотокамери. Така опція на Canon EOS R Body з успіхом замінить навіть більш інтуїтивні засоби (наприклад джойстик), для пошуку ідеальної точки фокусування перед серійною зйомкою.
Ще один момент, який варто відзначити в системі автофокусування на Canon EOS R3, полягає в тому, що вона чутлива до -7,5 EV, що означає, що точна і чуйна робота автофокусу можлива навіть в нічних умовах. Поєднання безшумного електронного затвора, найшвидшої серійної зйомки та IBIS виділяє бездзеркальний апарат нового покоління Canon EOS R3 з точки зору фотографування виступів з живою музикою та інших заходів в умовах недостатнього освітлення.

Стабілізація зображення In-Body на фотокамері Canon EOS R3
Вбудований стабілізатор зображення (IBIS), який допомагає виправити тремтіння камери при зйомці з рук в складних умовах освітлення або з більш довгими об'єктивами, є стандартною функцією для Canon, але все ж варто відзначити деякі нововведення. Ця 5-осьова система в EOS R3 така ж, як і в бездзеркальних флагманських моделях CanonEOS R5 і R6, і може використовуватися разом з об'єктивами з оптичною стабілізацією зображення для компенсації до 8 ступенів тремтіння камери, в залежності від конкретного використовуваного об'єктива.

Особливості корпусу Canon EOS R3
Новий сенсор і поліпшене автофокусування, звичайно, прекрасні, але серед найдраматичніших змін, які є у нового фотоапарата - це повністю новий корпус в лінійці бездзеркальних камер Canon. Це перший бездзеркальний корпус Canon з вбудованою нижньою батарейною ручкою. Це означає, що корпус оснащений дублюючими фізичними елементами керування для спрощення знімання в вертикальної орієнтації, більшого комфорту у триманні з усіх боків, і він використовує таку ж батарею LP-E19 великої місткості, що й EOS-1D X Mark III. Деякі інші подібності Canon EOS R3 з EOS 1D X Mark III:
- R3 має таку ж стійкість до пилу і вологи, з повністю герметичними кнопками, коліщатками та роз'ємами;
- має можливість підключення до дротової локальної мережі через порт Ethernet, а також стандартний бездротовий зв'язок Wi-Fi та Bluetooth;
- є вбудований модуль GPS для простого маркування місця розташування.
В оновленому корпусі EOS R3 знаходиться також вражаючий електронний видошукач OLED з роздільною здатністю 5,76 млн точок і сенсорний РК екран зі змінним кутом нахилу. Електронний видошукач - це та ж модель з високою роздільною здатністю, що і в Canon EOS R5, і являє собою яскравий і чіткий засіб для перегляду на рівні очей. Цьому видошукачу допомагає висока швидкість зчитування багатошарового датчика, він також забезпечує перегляд без затемнення при зйомці з електронним затвором і підтримує частоту оновлення 120 кадрів в секунду для реалістичного зображення руху. І навпаки, ЖК екран зі змінним кутом нахилу 3,2 дюйма і дозволом 4,15 м ідеально підходить для роботи під високими, низькими та фронтальними кутами й оснащений сенсорним інтерфейсом для інтуїтивно зрозумілого управління настройками.

Слоти для карт пам'яті та "гарячий башмак" на фотоапараті Canon EOS R3
Як і слід було очікувати від камери професійного рівня, EOS R3 має два слота для карт пам'яті - один слот CFexpress типу B і один слот SD UHS-II - для гнучкості збереження файлів. Слот CFexpress повинен мати пріоритет для запису 6K і швидкої безперервної зйомки, але слот SD є зручною альтернативою для резервного копіювання або менш критичного по швидкості знімання.
Нарешті, ще одна новинка, яка є у Canon EOS R3 - це багатофункціональне кріплення "гарячий башмак". Модернізоване кріплення Hot Schoe оснащено штифтами в передній частині для більшої функціональності аксесуарів відеозйомки.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Фотоапарат Canon EOS R3 Body
Your Rating

Комплектація
1 х фотоапарат EOS R3 Body;
1 х малий наочник ER-h;
1 х кришка кріплення для аксесуарів;
1 х кришка корпусу камери R-F-5;
1 х ремінь ER-L1;
1 х зарядний пристрій LC-E19;
1 х акумулятор LP-E19;
1 х кришка акумулятора;
1 х кабель живлення (ЄС);
1 х інтерфейсний кабель IFC-100U;
1 х затиск для кабелю;
1 х інструкція.

Технічні характеристики
● Сенсор: 36 x 24 мм (Full-Frame) CMOS;
● Кріплення об'єктива: Canon RF;
● Число пікселів:
      фактичних: 26,7 МП;
      ефективних: 24,1 МП;
● Максимальна роздільна здатність: 6000x4000;
● Формати файлів:
      фото: JPEG, Raw, HEIF;
      відео: MP4;
● Тип процесора: DIGIC X;
● Витримка:
      механічна: 30-1/8000 з (з кроком 1/2 або 1/3 ступені);
      ручна електронна: 30-1/64000с (з кроком 1/2 або 1/3 ступені до 1/16000, після 1 ступень до 1/64000);
● Чутливість ISO: авто, від 100 до 102400 (розширений: від 50 до 204800);
● Автофокусування:
      автоматичний вибір: до 1053 зон АФ з автоматичним вибором;
      ручний вибір: 1-точкова АФ (розмір рамки можна змінювати);
      доступно 4779 позицій АФ для фото (3969 для відео);
● Серійна зйомка:
      електронний затвор:
      до 30 кадрів в секунду при 24,1 МП;
      механічний затвор:
      до 12 кадрів в секунду при 24,1 МП;
● Стабілізація: вбудована 8-ступінчаста стабілізація;
● Інтерфейси:
      USB Type-C (USB 3.1);
      HDMI D (мікро);
      3,5 мм вихід для навушників;
      3,5 мм вхід для мікрофона;
      RJ45;
      гніздо синхронізації ПК;
● Режими запису:
      Raw 12-біт:
      6K (6000 x 3164) при 23,976p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p [від 720 до 2600 Мбіт/с];
      H.265/MP4 4:2:2 10-біт:
      DCI 4K (4096 x 2160) при 23,976p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p/100p/119,88p [від 85 до 1880 Мбіт/с];
      UHD 4K (3840 x 2160) при 23,976p/25p/29,97p/50p/59.94p/100p/119.88p [від 85 до 1880 Мбіт/с];
      Full HD (1920 x 1080) при 23,976p/25p/29,97p/50p/59,94p/100p/119,88p [від 28 до 470 Мбіт/с];
      H.264/MP4 4:2:0 8-біт:
      DCI 4K (4096 x 2160) при 23,976p/24,00p/25p/29,97p/50p/59,94p/100p/119,88p;
      UHD 4K (3840 x 2160) при 23,976p/25p/29.97p/50p/59.94p/100p/119.88p;
      Full HD (1920 x 1080) при 23.976p/25p/29.97p/50p/59.94p/100p/119.88p;
● Видошукач: OLED 0,76x (5,760,000 точок);
● Дисплей: сенсорний 3,2" (4 150 000 точок);
● Тип носія:
      1 х слот для карт CFexpress тип B;
      1 х слот для карт SD/SDHC/SDXC (UHS-II);
● Бездротові технології:
      Bluetooth;
      Wi-Fi;
● Живлення: від 1 х літій іонного акумулятора Canon LP-E19;
● Розміри: 150 х 142,6 х 87,2 мм;
● Вага: 822 г.

Brands

Aputure
E-Image
Fujinon
Hollyland
Lilliput
Panasonic
Sachtler
Skaarhoj
Sony
Blackmagic Design
SmallRig
  • Акції
  • Користуються попитом
Фотоапарат Canon EOS R3 Body