Продавець 👌💧Аква-Юкрайна у побуті файна! розвиває свій бізнес на Prom.ua 8 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
109 відгуків
promo_banner
+380 (93) 226-88-84
ул. Шевченко 1, Харків, Україна
👌💧Аква-Юкрайна у побуті файна!
Залишити відгук
Змішувач термостат для душу з перемикач на 2 положення ванна/душ Grohe Grohtherm 24080000, фото 2
Змішувач термостат для душу з перемикач на 2 положення ванна/душ Grohe Grohtherm 24080000, фото 2

Змішувач термостат для душу з перемикач на 2 положення ванна/душ Grohe Grohtherm 24080000

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

GROHE - СВІТ ДОСКОНАЛИХ РІШЕНЬ!

GROHE - це глобальний бренд, який прокладає шлях в області революційних технологій, використовуваних у ванній кімнаті та кухні. Протягом багатьох років продукти з логотипом GROHE вважаються синонімом високої якості та практичності завдяки використанню інноваційних функцій, що полегшують повсякденне життя користувачів. Німецький лідер інноваційного підходу до індустрії дизайну інтер'єру може похвалитися численними нагородами та нагородами за дизайн. Його рахунок включає в себе цілих 240 найменувань, які не тільки оцінюють майстерність кожної деталі, але і підтверджують максимальну зручність використання та довговічність окремих предметів. Продукція орієнтована на сталий розвиток природного середовища, в тому числі на співпрацю з талановитими дизайнерами та інженерами. В результаті продукція GROHE вважаються каноном творчості і створюють тренди. Інтернет -Магазин AquaKharkov є офіційним партнером компанії Grohe. Вся продукція від компанії Грое яка представлена в інтернет магазині з офіційною гарантією.

Термостатичний змішувач для душу прихованого монтажу оснащений інноваційною головкою GROHE TurboStat, яка знижує перепади тиску в змішувачі і підтримує температуру води на одному рівні, а технологія GROHE SafeStop, запобігає випадковий запуск занадто гарячого потоку (вище 38 C). А технологія GROHE AquaDimmer дозволяє перемикатися між різними виходами води. Інтуїтивно зрозуміла робота від крана гарантує просте і точне управління параметрами потоку, а невеликий розмір термостата робить його ідеальним вибором для невеликої ванної кімнати. Поверхня змішувача покрита хромом по технології GROHE StarLight, завдяки якій модель збереже блиск. Термостатичний змішувач для душу GROHE Grohtherm призначений для установки з прихованим елементом GROHE Rapido SmartBox (35600000), який замовляється окремо. Комбінація обох продуктів гарантує 100% захист від протікання води.

Технології

StarLight® — удосконалене покриття, що зберігає свій блиск на тривалий період експлуатації.

Авторская разработка Grohe создана для оптимального решения проблемы изнашиваемости и потери привлекательного внешнего вида смесителя. Теперь, при правильном уходе кран прослужит 2 или даже три раза дольше, заявленного производителем. Покрытие Стар Лайт превосходит стандартное хромированное по твердости в три раза, а по устойчивости к царапинам — в десять раз, благодаря особому верхнему слою.

  QuickFix® — технология быстрого и легкого монтажа.

Скорая установка возможна благодаря встроенному центровочному инструменту и быстро закручиваемой гайке.

  GROHE TurboStat® — всегда идеальная температура воды с самым чувствительным термостатом на рынке, выполненным по технологииTurboStat®
  AquaDimmer® полный контроль над давлением и выходом воды с помощью одной ручки - переключатель AquaDimmer®  GROHE SafeStop® — предотвращает случайное включение слишком горячей воды, защищая вас от ожогов.
Основні
ВиробникGrohe
Країна виробникНімеччина
КолірХром
Користувацькі характеристики
Вид монтажуПрихований
Тип змішувачаОдновентильний
Висота пристрою, см15.8
Гарантія, років5
Кількість споживачів, шт.2
КомплектаціяЗовнішня частина
МатеріалПластик (ABS)
ПризначенняДля душа
Наявність термостатаЗ термостатом
ОсобливостіНеобхідний вбудований механізм 35600000
ФормаКвадратна
Елементи монтажуТільки зовнішня частина
  • Ціна: 17 280 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner