Конвектор Electrolux ECH/AG2-1500 EF EU

Конвектор Electrolux ECH/AG2-1500 EF EU

3 300 грн.

В наявності

3 300 грн.

Код товара: 37952
Категорії: ,

Опис

Щоб у холодний сезон забезпечити приміщення комфортним теплом, не допустити появи плісняви, окрім системи опалення можна застосовувати сучасні конвектори.

Одна з інноваційних моделей такого обладнання — це конвектор electrolux ECH/AG2-1500 EF, який має електронне управління та LED-дисплей.

Конвектор Electrolux ECH/AG2-1500 EF 

Використовувати прилад можна як для квартири та дому, так і для офісу, будь-якого іншого приміщення, де потрібно облаштувати гарний та здоровий мікроклімат. Модель electrolux ech/ag2-1500 ef є оптимізованим варіантом з серії air gate 2, адаптованим до швидкого й ефективного нагріву повітря в приміщеннях.

Представлена модель з лінійки air gate 2 реалізує понад 5 запатентованих рішень та понад 40 інноваційних технологій, тому є на сьогодні однією з найпопулярніших серед споживачів.

Опис конвектора Electrolux ECH/AG2-1500 EF

В конвектор інтегрований елемент нагріву нового покоління SX-DUOS. Корпус елементу виготовлено зі спеціального алюмінієвого сплаву та оброблено за новітньою технологією Speed Boost.

Завдяки цій особливості збільшено площу дотику з повітрям, яке нагрівається. Модель обладнана системою захисту від перегріву, що контролює роботу та не допускає виникнення аварійної ситуації.

Дизайн новітнього конвектора – Лаконічний дизайн ідеально вписується в інтер’єри будь-якого стилю. Компактний розмір не впливає на потужність, яка складає 1500 Вт. Форма приладу у вигляді трапеції, подовжена на 10%, збільшує площу обігріву.

Додаткові особливості:

  • тип корпусу практичний;
  • встановити прилад можна навіть в невеликому приміщенні та він не буде заважати;
  • для переміщення у просторі передбачені коліщатка;
  • вага відносно невелика та завдяки спеціальним кріпленням конструкцію легко навісити на стіну.

Технологічність та суттєва економія електроенергії

Компактний прилад має високий ККД, що становить не менше 97%, а вбудовані інноваційні термостати дозволяють користувачам легко та безпечно регулювати температуру з точністю до 0.1 С.

Купити конвектор electrolux ech/ag2-1500 ef варто, якщо ви хочете отримати енергоефективний прилад, в якому потужність й споживання електричної енергії знаходяться в ідеальній гармонії. Електронний термостат високої точності регулювання температури суттєво знижує електроспоживання.

Безпека навіть без контролю користувача

Електронний блок, яким керується система, має відкидну кришку. Вбудований термодатчик пошкодити неможливо.

Конвекційна камера має захисний екран, що не дозволяє поверхні приладу нагріватись понад 50 С та виключає ризик випадкових опіків. Конвектор electrolux ech/ag2-1500 ef має захист від перепадів напруги, перемерзання, автоматично відключається при перекиданні.

Покращена система повітряної фільтрації

Конвектор потужністю 1500 Вт оснащено одразу кількома фільтрами — вугільним, кахетиновим, пиловим, вітамінізованим. Антисептичний фільтр можна мити, а термін його використання складає не менше 6 років.

Якщо купити такий обігрівач, під час роботи приладу в приміщеннях повітря буде не тільки нагріватись до бажаної температури, але й знезаражуватись, збагачуватись вітаміном С.

Придбати конвектор Electrolux ECH/AG2-1500 EF — це отримати сучасний прилад, захищений від негативного зовнішнього впливу згідно з нормами стандарту ip24.

На конвектор electrolux ech/ag2-1500 ef ціна досить доступна, а якість приладу відповідає високим міжнародним стандартам. Всі характеристики моделі наведені в таблиці.

Характеристики Electrolux ECH/AG2-1500 EF

Потужність 1500/750 Вт
Споживча потужність 1,5/0,75 кВт
Клас захисту (електрика) I клас
Степінь захисту IP 24
Площа поміщення 7 – 20 м2
Струм 6,5 А
Підключення 220-240В~50Гц
Розміри приладу 640x413x112 мм
Розміри упаковки 735x460x142 мм
Вага нетто 4,3 кг
Вага брутто 5,4 кг

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

1 відгук для Конвектор Electrolux ECH/AG2-1500 EF EU

  1. 5 з 5

    Анонім

    отличный обогреватель. хороший сервис


Додати відгук