odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

БФП лазерний Xerox Color C60/C70 (C6070V_A)

Код:706818
Є в наявності
БФП лазерний Xerox Color C60/C70 (C6070V_A) фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
cashback iconКешбек 8 994 ₴
899 457
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Професійний підхід до друку

Xerox Color C60/C70 – це багатофункціональна, повнокольорова цифрова система друку формату SRA3, яка якнайкраще підійде для організації роботи в області оперативної поліграфії та великих офісах. Ця флагманська машина забезпечує найвищу якість друку, пропонує користувачам розширений функціонал керування кольором та можливості налаштування типових процесів документообігу. Крім того, вона дозволяє виконувати широкий спектр робіт завдяки розширеним опціям сканування, подачі паперу та сумісності з різними матеріалами. Таким чином, БФП Xerox Color C60/C70 підходить для будь-якої друкувальної інфраструктури, включаючи салони оперативної поліграфії, корпоративні друкарні, рекламні агенції та різні підприємства. А гнучкість цього багатофункціонального пристрою дозволяє йому зростати разом із вашим бізнесом.

Особливості:

  • Формат А3
  • Швидкість до 70 стор/хв. у режимі кольорового друку та 75 стор./хв. – у монохромному
  • Найкраща якість друку, підтверджена сертифікатами IDE Alliance Certified Digital Press System, Gracol, Fogra offset та Pantone certified
  • Однопрохідний сканер: до 200 зображень за хвилину (ipm)
  • Роздільна здатність: 2400 x 2400 пікселів на дюйм
  • Функція надсилання факсів
  • Тонер: Xerox® Emulsion Aggregation (EA) із технологією ультранизкого плавлення
  • Щільність носія (максимум): до 300 г/м² та до 256 г/м² для автоматичного двостороннього друку
  • Робота з папером, пластиком, вінілової плівкою
  • Ефективні передвстановлені програми для обліку завдань, забезпечення безпеки, моніторингу та контролю документообігу

Універсальний пристрій «все в одному»

Принтер Xerox Color C60/C70 пропонує найкраще зі всіх світів. Він дозволяє друкувати, копіювати, надсилати факсом та сканувати, включаючи сканування на ПК, USB або електронну пошту. Він також може друкувати із зовнішнього USB-носія, а вибір серверів друку дозволяє підвищити ефективність керування кольором та оптимізувати трудомісткі процеси. Це комплексне рішення, здатне підвищити продуктивність у будь-якому середовищі.

Ідеальний результат щоразу

Модель Color C60/C70 дозволяє стабільно створювати чіткі відбитки з роздільною здатністю 2400х2400 dpi та високою точністю суміщення лицьової та оборотної сторін при двосторонньому друку. Друкуйте зі швидкістю до 70 сторінок на хвилину у кольорі та до 75 сторінок на хвилину у чорно-білому режимі. А завдяки простому налаштуванню та автоматизованим робочим процесам ви зможете легко справлятися з найрізноманітнішими завданнями.

Перевершуючи очікування

Принтер Xerox Color C60/C70 призначений для максимального використання цифрового друку. З його допомогою можна легко створити брошуру для клієнтів, цікаву пропозицію або презентацію, що привертає увагу плакат або навіть віконні наклейки або вивіски з поліестеру. З точними деталями та соковитими кольорами. Отримуйте приголомшливі результати щоразу.

Яскраві кольори та неймовірна деталізація

Ця модель поєднує найкращу у своєму класі роздільну здатність друку (2400 x 2400 dpi) та унікальні властивості тонера Xerox® EA з технологією наднизького плавлення. В результаті виходить приголомшлива деталізація, офсетне оздоблення та яскраві кольори. Це також забезпечує неперевершену продуктивність на нових носіях, таких як Xerox® NeverTear, цифрових синтетичних матеріалах, поліестерах та інших носіях.

Широкий вибір носіїв

Xerox Color C60/C70 підтримує як крейдовані, так і некрейдовані папери щільністю до 300 г/м², а також пластик та вінілову плівку. Тому, за допомогою цього пристрою можна значно покращити свою пропозицію, розширивши її за рахунок міцних поліестерових наклейок, меню, інформаційних знаків та вінілових наклейок на скло. Друкуйте з високою роздільною здатністю на будь-якому носії, щоб поєднувати чудову якість зображення з неперевершеною універсальністю застосування та відкривати нові можливості для побудови бізнесу.

Повна безпека даних

Крім високої продуктивності та професійної якості відбитків, цей БФП пропонує користувачам розширені функції безпеки. Наприклад, він може утримувати завдання на друк у черзі доти, доки користувач не введе пароль, щоб зберегти конфіденційність документів. Також в арсеналі принтера стандартне 256-бітове шифрування та шифрування FIPS 140-2, IPv6 Ready, SNMP v3.0, електронна пошта через SSL, перезапис зображення та багато іншого. А сертифікація Common Criteria (ISO 15408) на рівні EAL3 гарантує, що принтер Xerox Color C60/C70 відповідає найсуворішим стандартам безпеки.

Легко контролюйте та відстежуйте витрати

Завдяки встановленим програмам від Xerox цей БФП надає чудові функції обліку, які дозволяють відстежувати, аналізувати та обмежувати використання пристрою. Це дозволить вам знати все про ваші витрати, щоб ви могли краще їх контролювати.

Характеристики

Основні характеристики

Призначення
Технологія друку
Вбудована СНПЧ

Ні

Кольоровість
Формат друку
Двохсторонній друк
Швидкість кольорового друку

70 стор/хв

Швидкість чорно-білого друку

75 стор/хв

Інтерфейси

Бездротові інтерфейси

Ні

Дротові інтерфейси

Ethernet

USB 2.0

Ємність лотка

Лоток подачі

3260 стор

Лоток прийому

500 стор

Друк

Наявність ЖК-дисплея

Так

Обсяг друку (кількість сторінок в місяць)

300000

Роздільна здатність друку

2400 х 2400

Витратні матеріали

Кількість картриджів
Конфігурація картриджів

Чорний картридж: 006R01521; Блакитний картридж (Cyan): 006R01524; Пурпурний картридж (Magenta): 006R01523; Жовтий картридж (Yellow): 006R01522

Щільність паперу

60-300 г/м²

Сканер

Тип сканера

Планшетний/протяжний

Роздільна здатність сканера

600х600

Чорно-біле сканування, стор/хв

До 75 стор/хв

Кольорове сканування, стор/хв

До 70 стор/хв

Копіювальний апарат

Автоподатчик оригіналів

Є

Кількість копій за цикл

1-9999

Коефіцієнт масштабування

25-400%

Додаткова інформація

Колір

Білий

Вбудований факс

Так

Розміри (Д*Ш*В), мм

1574 х 1391,5 х 787 мм

Вага

273 кг

Особливості

Вихід першої чорно-білої сторінки: 8,5 с; Вихід першої кольорової сторінки: 10,4 с; Місткість подачі: до 7260 стор (опція)

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера