Осушувач повітря Ballu BD10U

Осушувач повітря Ballu BD10U

6 340 грн.

В наявності

6 340 грн.

Код товара: 23863
Категорії: ,

Опис

Опис Ballu BD-10U

Побутовий осушувач повітря Ballu BD-10U – відмінний вибір для осушення повітря у квартирі або приватному будинку. Він розрахований на осушення приміщень до 17 м2 і може видаляти з повітря 10 л конденсату на добу.
Модель з цікавим дизайном в біло-блакитному кольорі, легко пересувається на колесах або переноситься за міцну верхню ручку.
Серед особливостей цієї моделі можна виділити функцію сушки одягу із рівномірним розподілом осушеного потоку повітря, що забезпечується погойдуванням жалюзі на випуску повітря.

Після досягнення цільового рівня вологості в автоматичному режимі згідно з налаштуваннями вбудованого гігрометра, BD-10U продовжує працювати в режимі вентиляції, рівномірно розподіляючи осушене повітря у всьому об’ємі кімнати.

Панель управління із сенсорними кнопками дозволяє просто і швидко вибрати режим (безперервний або автоматичний), налаштувати таймер, включити внутрішнє осушення приладу або перемкнути швидкість з високої на більш тиху – низьку.

Також відзначимо можливість відведення конденсату у вбудовану місткість 1,7л або через зливний шланг – в дренаж.

Це зручна модель для створення комфортних та безпечних умов у квартирі або будинку. Знизивши вологість до нормативних 45-60%, вона допоможе уникнути розвитку вірусів і бактерій в повітрі, іонізатор освіжить повітря і зробить його більш здоровим, а фільтр прибере летючий пух і пил з повітря.

Вибираючи побутовий осушувач повітря Ballu BD-10U за доступною ціною, ви отримаєте гарантію здорового мікроклімату в будинку, квартирі, офісі, у ванній, пральні, в спальні або в дитячій кімнаті, в аптеці, в офісі або магазині.

Конструктивні особливості Ballu BD-10U

  • Продуктивність вологовидалення – 10 л / 24год., площа -до 17м2.
  • Потік осушеного повітря 100 м3 / год.
  • Контрольована вологість 30 – 80% RH, з кроком налаштування 5%. Температура навколишнього повітря, при якій працює осушувач, +5 … + 32 °C.
  • Можливі режими: Continuous – інтенсивне осушення без контролю рівня вологості, використовується для тривалого осушення з високою вологістю або для сушіння білизни. Auto – режим з автоматичним підтриманням виставленого Користувачем рівня вологості. Налаштовуючи осушувач на вологість в межах 45-60% RH, ви запобігати розвиткові бактерій, цвілі чи грибка, прибираєте вогкість і неприємні запахи з приміщення. Режим Defrost захищає пристрій від обмерзання. Внутрішнє осушення Inside drying прибирає цвіль і бактерії всередині пристрою. Є функція іонізації повітря.
  • Якщо потрібен тихий режим – можна вибрати низьку швидкість вентилятора; якщо здійснюється сушка білизни – осушувач працює з високою швидкістю вентилятора. Жалюзі на випуску повітря при цьому рівномірно погойдуються, розподіляючи осушений потік в різні сторони.
  • Таймер допоможе виставити час затримки включення або відключення осушувача в межах 1-24 години.
  • Панель управління зі зрозумілими сенсорними кнопками та LED-дисплеєм.
  • Споживання енергії невелике – 240 Вт.
  • Конденсат збирається в бак 1,8 л, але можна увімкнути й зливний шланг.
  • При заповненні бака осушувач відключається, подається звуковий сигнал і загоряється відповідний індикатор на панелі управління. Після встановлення порожнього бака на місце триває осушення в раніше налаштованому режимі.
  • Авторестарт збереже ваші настройки при збої живлення, автовідтаювання захищає пристрій від обмерзання.

Для квартир площею до: 17 м2
Для квартир об’ємом до: 60 м3
Продуктивність при 30o/80%: 10 л
Робочий діапазон (вологість): 30 – 80
Робочий діапазон (температура): +5 – +35
Витрата повітря: 100 м3/год.
Холодоагент: R134A
Клас захисту: IPX0
Параметри електроживлення В/Гц: 1/220-240/50
Макс. споживаний струм А: 1,1
Макс. споживана потужність кВт: 0,24
Рівень шуму (3м) – (дБ (А)): 45
Вага (кг): 9.50
Висота (мм): 416
Ширина (мм): 342
Глибина (мм): 261
Дисплей: Так
Тип управління: Електронне
Об’єм бака для конденсату (л): 1,8

Характеристика

Основні
Реком. площа обслуговування, кв. м

Керування

Технічні дані
Макс. потужність

Габарити (ВхШхГ)

Вага, кг

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Країна виробник

Гарантія від виробника

Інші
Тип

Спосіб встановлення

Мобільний

Принцип дії

Конденсаційний

Вологовидалення, л/добу

10 л

Оснащення

Датчик вологості
Дисплей
Захист від переливу з автоматичним відключенням
Таймер

1 відгук для Осушувач повітря Ballu BD10U

  1. 5 з 5

    Макс

    Тяжело судить о результатах за несколько дней работы, но жидкость собирает регулярно и думаю подсушивает помещения! Пока всё устраивает и нравится)))


Додати відгук