Bark B-190 (Барк В-190) надувний гребний човен

4970.00грн. 4473.00грн.
Є в наявності

Bark B-190 — гребний надувний човен з ПВХ. Це найменша модель серед усього асортименту надувних човнів Bark. Барк В-190 розрахований на одного пасажира.

У виробництві човна Барк 190 основний акцент робиться на мінімально можливу вагу, легкість складання і транспортування. Кокпіт невеликий, зможе вмістити людину маленької і середньої комплекції. Скромні габарити човна підвищують його маневреність, дозволяють заходити в найбільш складні і важкодоступні ділянки водойм, а мала вага дає можливість транспортувати човен в якості ручної поклажі.

Тож якщо Ви робите акцент на поодиноку риболовлю і часте транспортування, то Вам варто купити надувний човен Bark 190.

Матеріал виготовлення —п'ятишаровий ПВХ щільністю 800 г/м2 на балонах (чого цілком вистачає для гребного класу човнів) і 900 г/м2 на дні. Балони мають діаметр 28 см. Вантажопідйомність — характеристика Барк Б-190, якою він по праву може пишатися, адже при таких скромних розмірах він витримує 160 кг навантаження. Накачується стандартним шестилітровим механічним насосом. Конструкція клапанів дуже зручна, працює за типом авторучки.

Сидіння в комплекті Барк В190 одне, кріпиться в стаціонарно встановлені кріплення, виготовлене з вологостійкої фанери. Але якщо Ви хочете купити модель із зсувними сидіннями, то Вам потрібен Bark B-190D. Ціна його трохи вища, ніж ціна Bark B190, але в іншому він має ті ж характеристики.

Човен оснащується двома пластиковими гребками, лопаті яких не відрізняються від стандартних весел. Відповідно, на балонах відсутні поворотні кочети. З метою досягнення мінімально можливої ваги, Барк Б190 не лише не комплектується настилом днища, він не передбачений в принципі.

З оснащення фурнітури можна відмітити наявність страхувального леєра по верхній частині обох бортів, а також носової ручки транспортування. У базовий комплект човна також включена зручна сумка з кишенькою для документів.

На нашому сайті Ви можете почитати відгуки про Барк 190 від наших покупців. А якщо і Ви хочете купити Bark 190 за вигідною ціною, то купуйте в Lodka5 — офіційному дилері компанії Барк. Також ми пропонуємо безкоштовну доставку по всій Україні: Київ, Харків, Запоріжжя, Кривий Ріг та ін.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребний
Пасажиромісткість (чол)1
Довжина зовнішня (см)190
Ширина зовнішня (см)100
Довжина кокпіта (см)130
Ширина кокпіта (см)52
Діаметр балона (см)28
Кількість гермовідсіків (шт)2
Вантажопідйомність (кг)160
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)850
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)900
Тип днищового пайолабез пайолу
Тип сидіньстаціонарні
Наявність кріплень для транцянемає
Наявність транцянемає
Тип веселихгребки
Привальний бруснемає
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)10
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)40
Висота (см)80
Глибина (см)30

Комплектація

Човен1
Сидіння1
Весло2
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Посібник користувача1

Ще не було питань.