Bark B-240 (Барк В-240) надувний гребний човен

6250.00грн. 5899.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark B-240 (Барк В-240) надувний гребний човен

При величезному асортименті часто виникають труднощі при виборі човна. Якщо Ви все ще в пошуку того самого "єдиного" — придивіться до цієї моделі. гребний надувний човен Bark B-240 має довгасту форму за рахунок співвідношення довжини і ширини (240х120 см). У поєднанні із загостреним і підведеним носом Вам буде легше долати хвилю і заходити в очерет, а це важливо для рибалок і мисливців.

Двомісний човен Bark B240, завдяки своїм габаритам (240х120х32 см) і вантажопідйомності (200 кг), чудово підходить для спокійної прогулянки удвох з невеликим вантажем на борту. А якщо Ви любите порибалити самостійно, в човні Барк В-240 буде комфортно і не тісно.

Два стаціонарні сидіння встановлені на такій відстані, щоб забезпечувати максимальний простір в центральній частині кокпіта. Можна зробити човен з пересувними сидіннями (модель Bark B-240 D), що дозволить самостійно регулювати величину "робочого" простору. Якщо додатково купити аксесуари у виді м'яких накладок на лавочки і сумок, то значно підвищиться комфорт під час перебування на човні.

Заслуговує на особливу увагу матеріал для виготовлення надувного ПВХ-човна Bark B240. Любителі водного транспорту хочуть купити гумовий човен, але за якістю він дуже поступається п'ятишаровим ПВХ. Щільність 800-950 г/м2 забезпечує стійкість до дрібних ушкоджень і помірних температурних коливань і при цьому — еластичність при згортанні. Такі експлуатаційні властивості тканини не складуть проблем при зберіганні і транспортуванні, враховуючи, що вага комплекту всього 15 кг.

У комплектації човна не передбачений днищевий настил, але це не знижує його позитивних якостей. По-перше, човен мобільніший через меншу вагу; по-друге, складання/розбирання відбувається простіше і швидше; по-третє, знижується його вартість. Барк Б240 — найдешевший з усіх 2-місних човнів Барк.

Пересуватися водоймою Ви зможете за допомогою пари розбірних весел, зафіксованих в поворотних кочетах, а під час простою — в спеціальних утримувачах на бортах. Пластикові лопаті елементарно кріпляться до алюмінієвих ручок кнопковим способом. Це означає, що при поломці не треба робити повну заміну весла, а лише самої лопаті або утримувача. З додаткового оснащення ПВХ човна Барк В240 варто відмітити страхувальний леєр по усій довжині балонів і дві ергономічні ручки для транспортування на кормі і в носовій частині.

Якщо Ви збираєтеся в поїздку, то упаковка багажу не складе проблем. У спеціальній сумці розміститься човен і 6-літровий насос для накачування. У сумці є кишеня для документів: керівництва з експлуатації і сертифіката малого судна. Також передбачено місце для ремонтного набору: клею і латок необхідної щільності.

Якщо Ви все ще сумніваєтеся, то перш ніж купити човен Барк Б-240, рекомендуємо заглянути в наш магазин з виставковим залом і побачити його "вживу". Відгуки про човен Bark B-240 є на нашому сайті. Офіційний дилер Lodka5 надасть професійну консультацію за всіма характеристиками, а також ціну від виробника. На додаток до всього, діє безкоштовна доставка Барк Б240 по Україні: Київ, Запоріжжя, Донецьк, Одеcа, Львів, Кривий Ріг, Черкаси та ін.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребний
Пасажиромісткість (чол)2
Довжина зовнішня (см)240
Ширина зовнішня (см)120
Довжина кокпіта (см)176
Ширина кокпіта (см)61
Діаметр балона (см)32
Кількість гермовідсіків (шт)2
Вантажопідйомність (кг)200
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)850
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)950
Тип днищового пайолабез пайолу
Тип сидіньстаціонарні
Наявність кріплень для транцянемає
Наявність транцянемає
Тип веселихвесло стандартне
Привальний бруснемає
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)15
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)40
Висота (см)90
Глибина (см)30

Комплектація

Човен1
Сидіння2
Весло2
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Посібник користувача1

Ще не було питань.