Bark B-270P (Барк В-270П) надувний гребний човен + слані

8780.00грн. 7902.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark B-270P (Барк В-270П) надувний гребний човен + слані

Надувний човен Bark B270P відрізняється наявністю привального бруса з бризковідбійником. Одна з його функцій — переймати на себе удари по бортах під час швартовки. Якщо Ви хочете купити гребний човен, звертайте увагу на форму привального бруса. У Барк В270 Р він у формі піддашка, який захищає від крапель води.

Човен з габаритами 270х139 см овальної форми. Це обумовлено співвідношенням довжини і ширини. Наприклад, Барк Б280П з шириною 135 см більш подовжений. А ось діаметр балонів цієї моделі з найбільш високим показником серед човнів до 3 м — 38 см. Це більше, ніж у 260П і 280П. При таких характеристиках човен Барк Б-270П здатен стійко триматися на водоймі з невеликими хвилями.

Човен Bark B270 P не гумовий, цей матеріал давно застарів і не має потрібних властивостей. Сучасний ПВХ-матеріал щільний (850-950 г/м2 ), міцний і при цьому еластичний. Його можна скрутити в згорток не просушуючи. Човновий матеріал стійкий до помірних коливань температур, дії солоної води і ультрафіолету, мастила і бензину. Вага комплекту Bark B-270 P — всього 25 кг, тому що човни з ПВХ ще й легкі.

Матеріал дна човна Барк В270Р щільніший, але під вагою може прогинатися. Для посилення застосовується рейковий настил з вологостійкої бакелітової фанери з рифленням, що запобігає ковзанню. 4 слані надійно фіксуються в спеціальні кишені на дні, тому килимок-слань не рухається і не вислизає за наявності вологи.

Вантажопідйомність двомісної моделі 300 кг, чого цілком вистачає для двох пасажирів і необхідних в дорозі речей. Розміститися можна на двох стаціонарних сидіннях, теж зроблених з вологостійкої бакелітової фанери. На власний розсуд, можна купити модель Барк В-270РД, в якій сидіння пересуваються уздовж кокпіта. Вартість її дещо вища, як і функціональність.

По усьому периметру балонів протягнутий страхувальний леєр — обов'язковий елемент усіх надувних човнів. За нього можна вхопитися, якщо Ви опинилися за бортом, або триматися під час руху. Ще леєр використовують при перенесенні, як і ручки для транспортування з боків і в носовій частині. У обов'язкову комплектацію входять розкладні весла, 6-літровий насос і спеціальна сумка, в яку все і поміститься.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребний
Пасажиромісткість (чол)2
Довжина зовнішня (см)270
Ширина зовнішня (см)139
Довжина кокпіта (см)194
Ширина кокпіта (см)63
Діаметр балона (см)38
Кількість гермовідсіків (шт)2
Вантажопідйомність (кг)300
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)850
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)950
Тип днищового пайоларейковий пайол
Тип сидіньстаціонарні
Наявність кріплень для транцянемає
Наявність транцянемає
Тип веселихвесло стандартне
Привальний брустак
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)25
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)45
Висота (см)100
Глибина (см)35

Комплектація

Човен1
Сидіння2
Весло2
Слань4
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Посібник користувача1

Ще не було питань.