Bark B-300 (Барк В-300) надувний гребний човен + слані

8830.00грн. 7947.00грн.
Є в наявності

Детальний опис товару Bark B-300 (Барк В-300) надувний гребний човен + слані

За своїми розмірами, діаметром балонів і вантажопідйомністю гребний надувний човен Барк Б-300 близький до моторних човнів, зберігаючи при цьому усі переваги гребних моделей. Оптимальний вибір в тих випадках, коли потрібний максимально місткий, стійкий і вантажопідйомний човен без перспективи установки човнового мотора.

У моделі Bark B300 просторий кокпіт, який має розміри 220*66 см. Це робить триметрові гребні човни по суті єдиними, які можуть з достатнім комфортом розмістити трьох пасажирів. Високі балони діаметром 40 см не лише збільшують вантажопідйомність, але і підвищують безпеку знаходження на борту маленьких дітей. На відміну від моделі 300Р, у цій немає привального бруса, який зменшує кількість крапель, які потрапляють в кокпіт під час руху.

ПВХ-човен Барк В300 оснащений відразу п'ятьма днищевими сланями, що дозволяє покрити жорстким настилом максимально велику площу кокпіта. Фактично, непокритою залишається тільки носова частина човна. Слані виготовлені з вологостійкої фанери, мають антиковзке покриття і вставляються в окремі кріплення-кишені.

Сидіння у базовій комплектації мають нерухому конструкцію, стаціонарно кріпляться в пластикові площадки-утримувачі. В якості додаткової опції можлива установка зсувних сидінь. Тоді модель вашого човна називатиметься Bark B-300D. Весла у В-300 досить довгі — 160 см, які кріпляться до балонів за допомогою поворотних кочетів.

По обох бортах протягнутий страхувальний леєр, який буде корисним і при перенесенні човна, і в якості опори, щоб піднятися в човен з води. На носі і кормі встановлені ручки для перенесення, а в складеному виді човен транспортується в місткій сумці, куди поміщається абсолютно уся комплектація. Для надування Барк Б300 використовується 6-літровий насос. Враховуючи досить великий об'єм балонів, цей процес може зайняти до 10 хвилин.

Основні характеристики

Тип товаручовен
БрендBark
Тип човнагребний
Пасажиромісткість (чол)4
Довжина зовнішня (см)300
Ширина зовнішня (см)146
Довжина кокпіта (см)220
Ширина кокпіта (см)66
Діаметр балона (см)40
Кількість гермовідсіків (шт)2
Вантажопідйомність (кг)375
Щільність матеріалу балонів (г/м. кв)850
Щільність матеріалу днища (г/м. кв)950
Тип днищового пайоларейковий пайол
Тип сидіньстаціонарні
Наявність кріплень для транцянемає
Наявність транцянемає
Тип веселихвесло стандартне
Привальний бруснемає
Перепускний клапаннемає
Фурнітура для встановлення якорянемає
Колір човнатемно-зелений
Вага комплекту (кг)26
Гарантія (міс)36

Габарити упаковки

Ширина (см)45
Висота (см)110
Глибина (см)35

Комплектація

Човен1
Сидіння2
Весло2
Слань5
Механічний насос1
Ремкомплект1
Сумка пакувальна1
Посібник користувача1

Ще не було питань.