>
В наявності
1099 грн
850 грн
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

40 шт.
0 шт.
26.2 × 9.4 × 38.2 cm
1 1/2+
0 шт.
5.0

Рекомендовані Комплекти

+ =
1248 грн
976 грн
+ =
2768 грн
2136 грн
+ =
1198 грн
934 грн
+ =
1248 грн
976 грн
Lamp

Ваш набір гарантовано засяє!

Battery

Лайткіт, працює від батарейок формату АА!

Книга

Детальна інструкція по встановленню LED-елементів!

USB Cord

USB-порт допоможе швидко з'єднати окремі елементи!

Cube

Використані тільки оригінальні прозорі елементи LEGO!

Опис

Познайомте вашого малюка з захоплюючою грою в магазин разом новим набором LEGO DUPLO Органічний ринок (10983). Ця іграшка дозволить вашій дитині познайомитися із цікавим світом покупок та торгівлі. Зберіть із кубиків ЛЕГО свій власний прилавок на фермерському ринку "Organic Market".

Покажіть вашому малюку, як потрібно зважувати товари на терезах, потім розплачуватися спеціальним іграшковими монетами, складати свої покупки в милу сумочку з тканини і йти додому. Нехай ваша дитина спробує грати в різних ролях, спочатку покупцем, потім продавцем. Ви тільки подивіться на різноманітні органічні фрукти та овочі магазину з різними обличчями. Тут і радісна редиска, і сонна полуничка, веселий кавун та навіть серйозний лимон. Яскраві фрукти сподобаються кожному малюку, а з процесом складання головних героїв набору легко впорається дитина, яка досягла 18 місячного віку.

Про набір

Ігровий набір LEGO DUPLO Органічний ринок (10983) складається з 40 елементів ЛЕГО, трьох монет різного номіналу та сумочки з тканини. Використовуючи покроковий ілюстрований посібник зі збирання ви зможете зібрати:

  • Ринковий прилавок з вивіскою "Organic Market", висотою 20 см, шириною 15 см, глибиною 15 см;
  • Ваги-гойдалку, висотою 16 см, шириною 19 см, глибиною 6 см;
  • А також овочі та фрукти - редис, кавун, полуницю та лимон.

Малята зможуть навчитися врівноважувати за допомогою ваг, збирати фрукти своїми руками, рахувати монети, відтворювати безліч різноманітних ігор та багато іншого. Батьки можуть використати цю іграшку, щоб поділитися важливими моментами з дітьми, допомогти розвивати фантазію та творчі здібності.

Розширте ігрові можливості вашого юного фермера з іншими новинками від LEGO DUPLO у цій тематиці. Вирощуйте моркву з ігровим набором 10981, збирайте врожай із набором 10982 та займайтеся городом із набором 10984.

Цифрове складання

Конструктори LEGO – це захоплюючий спосіб провести час для дітей та дорослих. Однак, збирання моделі може здатися складним завданням для новачків. Але не турбуйтесь, за допомогою покрокових інструкцій у картинках, ви зможете легко впоратися з будь-якою моделлю.

Більше того, компанія ЛЕГО створила цифрову версію інструкцій у додатку LEGO Building Instructions, яку можна використовувати на своєму смартфоні або планшеті. Тепер кожен може розпочати роботу з конструкторами LEGO, навіть якщо раніше не мав досвіду у їхньому складання.

Всі конструктори LEGO DUPLO відповідають високим галузевим стандартам якості, що робить їх легкими для маленьких пальчиків. Такий рівень якості компанія Лего підтримує ще з 1969 року. Безпека у пріоритеті - всі деталі та кубики, що використовуються в ігрових наборах LEGO, проходять тестування на міцність, стійкість до нагрівання, роздавлювання, скручування та інших видів впливу, щоб гарантувати їхню відповідність світовим стандартам безпеки.

  • 5.0

    8 бер, 2023
    Як тільки він прибув і був вийнятий з транспортної упаковки, мій син був у захваті від нього. Він терпляче сидів зі мною, поки ми разом складали конструктор, і з задоволенням грався з фруктами та овочами. Йому подобається маленька торбинка з продуктами, яка йде в комплекті, і він часто кладе в неї фрукти та овочі, вдаючи, що йде "на ринок". Він також любить грати в щось зовсім інше, наприклад, використовувати ваги як кораблик і перевозити фрукти та овочі. Дуже мило спостерігати за тим, як він вчиться здоровому способу життя, а також розширює свою власну уяву.
    Достоинства:
    Легка для дитячого розуміння ідея з продажем або купівлею фруктів. Навіть є пакетик для походу на ринок. Ідея з вагами супер. Смішні надруковані обличчя та й у загальному фрукти та овочі зроблені яскраво та впізнавано.
    Недостатки:
    Хочеться мати докупити окремо такі фрукти або овочі, щоб розширити асортимент.

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари