Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)

Код: 907058
Оцінка користувачів:
5.0 5
Фото № 1 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)Фото № 2 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)Фото № 3 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)Фото № 4 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)Фото № 5 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)Фото № 6 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)Фото № 7 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)Фото № 8 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)Фото № 9 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)Фото № 10 Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)

Основні характеристики

Всі характеристики

Зацікавив товар?

Наш продавець проконсультує вас.

Сервіс доступний з 10:00 до 20:00

Відеоконсультація
Продавець цього товару:

Товар в наявності

30 470 ₴ -3 771 ₴
26 699 ₴

Огляд Універсальна коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE mt-02Q (lagoon)

Фото 1 ANEX M-TYPE

Преміальний стиль і надійність

Дитяча коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE QSE-06 поєднує в собі спортивний шик, комфорт використання та надійність. Це ідеальна модель для активних батьків. Вона поєднує в собі стильний дизайн, ергономічність конструкції та хороші ходові характеристики. Нова модель 2021 року взяла краще від моделі-попередниці, при цьому додатково оновивши та поліпшивши дані характеристики. З нових свіжих розробок — більш комфортна їзда по складним дорожнім покриттям і бездоріжжю, а також повна відсутність вібрації коліс.

Комфортна люлька

Універсальна модель дитячої коляски ANEX M-TYPE QSE-06 оснащена ергономічною складеною люлькою, яка гарантує комфортні умови для малюка на перших місяцях його життя та в подальшому. Для виготовлення люльки використовувалися високоякісні матеріали: комбінований текстиль і екошкіра. Матрац з еластичної тканини Air Mesh. Усередині поролону є спеціальні отвори для вентиляції. Капюшон можна безшумно відрегулювати, коли це необхідно. Люлька легко знімається без додаткових зусиль.

Фото 2 ANEX M-TYPE
Фото 3 ANEX M-TYPE

Комфорт поїздки

Сучасні технології гарантують максимальний комфорт для малюка й для вас під час прогулянки. Дитяча коляска з модним спортивним дизайном має потрійну систему амортизації та міцні безкамерні колеса. Амортизаційна та гальмівна система вбудована в шасі. Рівень амортизації можна швидко регулювати вручну за допомогою маркування. Наприклад, при зміні дорожнього покриття миттєво перенастроювати жорсткість амортизувальних пружин. Передні колеса обертаються на 360 градусів і блокуються натисканням кнопки ногою.

Зручний прогулянковий блок

Дитяча коляска 2 в 1 розрахована для дітей до 4 років, тому оснащена зручним прогулянковим блоком для малюків. При цьому за рахунок регульованої спинки на кут 180 градусів її легко можна використовувати і для дітей, які ще не можуть сидіти, в якості повноцінного спального місця. Сидіння крісла знаходиться під невеликим нахилом, тому дитина не буде сповзати та зісковзувати вперед. Прогулянковий блок легко складається разом з рамою, тому коляску зручно зберігати вдома або транспортувати, наприклад, в автомобілі.

Фото 4 ANEX M-TYPE
Фото 5 ANEX M-TYPE

Міцна складна рама

Виробник подбав про довговічність і безпеку, використовуючи тільки перевірені сучасні матеріали з високою зносостійкістю. Рама може складатися з прогулянковим блоком, що дуже зручно. Вона захищена від випадкового складання автоматичною системою блокування X-lock. Крім того ви можете зняти та одягнути бампер прогулянкового блоку всього однією рукою. Вага рами без коліс складає всього 5,3 кг. Насолоджуйтесь комфортною прогулянкою з малюком, не турбуючись ні про що.

Додаткові плюси коляски

Дитяча коляска 2 в 1 ANEX M-TYPE QSE-06 має все необхідне для відмінної прогулянки. У комплектацію входить антимоскітна сітка, дощовик, корзина для покупок, місткий рюкзак і чохол-захист для ніжок малюка. Таким чином ви зможете взяти з собою все необхідне для комфортного веселого та пізнавального проведення часу дитини. А мама зможе сходити за покупками прямо з малюком і зручно розмістити їх в колясці. Використовуйте сучасні технологічні рішення для індивідуального комфорту.

Фото 6 ANEX M-TYPE

Характеристики

Основні

Тип Універсальні (2в1)
Колеса Поліуретан
За віком дитини Вiд народження
За вагою дитини До 22 кг
Максимальна вантажопідйомність 22 кг
Колісна схема шасі 4-х колісна
Поворотність коліс Передні поворотні
Ремені безпеки 5-ти точкові
Можливість установки люльки Два положення
Ширина шасі, см 53.5 см
Регулювання рукоятки по висоті Є
Перекидна ручка Немає
Механізм складання Книжка
Розмір коляски в складеному вигляді (ДхШхВ) З колискою: 78 х 60 х 31 см
З прогулянковим блоком: 81.5 х 60 х 42 см
Вага 13.65 кг
Колір Блакитний
Країна-виробник Китай

Відгуки і питання:

5

Оцінка користувачів

5
Відгуки (5)

Основні характеристики

  • Надійність
    4.5
  • Легкість
    4.3
  • Якість матеріалів
    4.5
  • Дизайн
    4.8
  • Комфорт
    5.0
Рекомендують
+300 ₴ за корисний відгук
?
  • Відгуки (5)
  • Питання (3)

За оцінкою

5

Придбано в Алло

Відгук -
Рекомендую
Відгук -
Рекомендую
Колір: Iron

Все дуже добре :)

5
Відгук -
Рекомендую
Відгук -
Рекомендую
Колір: Arctic

Неймовірний візочок, задоволені ним повністю. Легкий, маневрений, стильний. З легкістю управляю ним однією рукою. Якість на високому рівні. У прогулянковому блоці можна повністю розкласти спинку, щоб дитинка поспала. Також є велика і вмістка корзина і чудовий та практичний рюкзак)

5
Відгук -
Рекомендую
Відгук -
Рекомендую
Колір: Blue / White

Коляска дуже сподобалася у користуванні. Користуємося вже 1.5 року. Дуже маневренна та прохідна, в будь-яку погоду та незалежно від дорожнього покриття. Люлька велика та тепла, дитина була зимою до 6 місяців спокійно поміщалася. Прогулянка теж подобається. Думаю до трьох років задумуватися про нову прогулянку задумуватися не будем. Комплектація та якість сподобалась

5

Придбано в Алло

Відгук -
Рекомендую
Відгук -
Рекомендую
Колір: Coral

Найбільше здивувало пакування, все добре запаковано, легка збірка, просто та зрозуміло. Також плюс: амортизація. Мінус : вага, не така вже й легка.

Андрій, компанія АЛЛО
Коментар -

Щиро дякуємо вам за відгук!