Водонагрівач Electrolux EWH 80 Royal

Водонагрівач Electrolux EWH 80 Royal

11 500 грн.

В наявності

11 500 грн.

Код товара: 113576
Категорії: , ,

Опис

Водонагрівач Electrolux EWH 80 Royal – електричний накопичувальний прилад, що відрізняється високою функціональністю та передовими технологіями, завдяки компактним розмірам ідеально підходить для встановлення в малогабаритних приміщеннях.

Технічні особливості:

  • Inox Concept – внутрішній бак виготовлений з нержавіючої сталі з низьким вмістом вуглецю, що гарантує захист від міжкристалітної корозії, схваленої для застосування в медицині та харчовому виробництві за спеціальною технологією Inox technology.
    Сучасна технологія аргонного зварювання, що застосовується при виробництві внутрішнього бака водонагрівача EWH 80 Royal Silver, дбайливо ставиться до нержавіючої сталі, не порушуючи її захисних властивостей, гарантуючи відсутність протікань у місцях зварювання. Матеріал корпусу бойлера – полірована нержавіюча сталь високої якості.
    Нікельоване покриття мідних нагрівальних елементів значно збільшує робочий ресурс обладнання.
    Додатковий захист нагрівального елемента проти осідання вапняних відкладень забезпечує магнієвий анод. Він видаляє мінеральні речовини та солі, що входять до складу накипу.
  • Режим половинної потужності – режим вибирається натисканням на спеціальну кнопку на панелі керування водонагрівача EWH 50 Royal. Режим дозволяє економити електроенергію та використовувати прилад у приміщеннях з обмеженою потужністю мережі, наприклад, на дачі. Встановивши повну потужність, включається функція швидкого нагріву до заданої температури.
  • Зручне керування – ручка керування дозволяє налаштувати необхідний рівень нагріву води, використовуючи діапазон, вказаний на шкалі. Спеціальний індикатор на панелі керування працює у двох режимах – світиться, коли вода ще не досягла заданої температури і гасне або змінює колір при досягненні заданої температури та вимкнення нагріву.
  • Економічний режим – при виборі функції економного режиму (становище, що відповідає температурі 55 ° С), підвищується робочий ресурс ТЕНу, відбувається знезараження води і практично не утворюється накип.
  • Система безпеки – спеціальний термостат не дає воді нагрітися вище 75°C. Захист від сухого нагріву відключає нагрівальний елемент у разі відсутності води в баку, що гарантує збереження ТЕНу. Запобіжний зливальний клапан убезпечує прилад від надлишкового тиску, а пристрій захисту відключення на електричному кабелі – від витоку електрики.
  • Теплоізоляція – для ефективної теплоізоляції приладів використаний 22-міліметровий шар спіненого поліуретану (CFC-Free) – екологічно чистого матеріалу, що заповнюється за особливою технологією під високим тиском. Він безпечний для довкілля та здоров’я людей, має прекрасні теплоізолюючі властивості та зводить теплові втрати та високі енерговитрати до мінімуму.

Характеристики:

Виробник Electrolux
Висота 990 мм
Глубина 439 мм
Ширина 290 мм
Вага 17.3 кг
Потужність ТЕН 2000 Вт
Тип монтажу Вернтикальний
Тип ТЕНу Мокрий
Час нагріву 10 °C до 60 °C 2.1 год
Форма Плаский
Тип керування Механічний
Покрыття баку Нержавіюча сталь
Країна виробник Китай

Рекомендація!
Гарантія діє за умови дотримання технічного обслуговування (ТО). Всі умови зазначені в гарантійному талоні або в інструкції з експлуатації. У разі недотримання умов, Вам може бути відмовлено в обслуговувані сервісним центром.

Характеристика

Основні
Форма

Об `єм

Монтаж

Тип ТЕНу

Керування

Wi-Fi модуль

Технічні дані
Матеріал баку

Макс. потужність

Габарити (ВхШхГ)

Вага, кг

Бренд
Країна реєстрації бренду

Країна виробник

Гарантія від виробника


Інші
Тип монтажу

Підводка труб

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Водонагрівач Electrolux EWH 80 Royal”“