Запити надіслані в суботу та неділю будуть опрацьовані у понеділок зранку. КУМ на вихідних відпочиває !

Звуковий комплект Sonos 3.1. Beam G2 & Sub white (BEAMG231)

Код товару 153929
82 980  ₴
В наявності
Додати відгук
Відгуків ще немає
Гарантія: 12 міс.
ВИРОБНИК
Sonos
Бренд
Sonos
Випробуйте епічний звук і глибокі баси для свого ТВ, музики та інших сервісів. Кінотеатральний звук для фільмів, музики, ТВ. Управління системою за допомогою вбудованого в Beam голосового помічника Amazon Alexa або Google Assistant, пульта дистанційного керування або додатку Sonos. Гарантуючи високу чіткість діалогів з функцією Speech Enhancement. Автоматичне підключення до вашого телевізора і пульта. Система фазованого масиву динаміків для повного занурення в уявлення. Глибокий, динамічний бас за допомогою Sub. Автоматична еквалізація для оптимального звучання. Випробуйте епічний звук і глибокі баси для свого ТВ, музики та інших сервісів. Кінотеатральний звук для фільмів, музики, ТВ. Управління системою за допомогою вбудованого в Beam голосового помічника Amazon Alexa або Google Assistant, пульта дистанційного керування або додатку Sonos. Гарантуючи високу чіткість діалогів з функцією Speech Enhancement. Автоматичне підключення до вашого телевізора і пульта. Система фазованого масиву динаміків для повного занурення в уявлення. Глибокий, динамічний бас за допомогою Sub. Автоматична еквалізація для оптимального звучання.
Самовивіз
Кур'єр по Києву,
Самовивіз з Пошти,
Кур'єр по Україні.
Готівкою кур'єру,
Накладений платіж,
Передоплата на карту / на рахунок,
Онлайн оплата на сайті.

Комплект 3.1 Entertainment Set Sonos Beam G2 and Sub White

Проникніться глибоким насиченим звуком, захоплюючими дух глибокими басами, а також можливостями голосового управління телевізора, музики і багато чого іншого.
Створіть повноцінний бездротової домашній кінотеатр за допомогою комплекту 3.1 Entertainment Set Sonos Beam G2 and Sub і пари динаміків: Sonos One, Play: 1, Play: 3 або Play: 5.

Розумна, компактна звукова панель Sonos Beam G2 дозволяє управляти телевізором за допомогою вбудованого голосового помічника Alexa від Amazon. Може транслювати музику практично з будь-якого джерела, а також забезпечує багатий кінематографічний звук.

Від фільмів і до музики, насолодіться кожною бойовою сценою і чистими басами, коли додасте Sonos Sub до вашого домашнього кінотеатру. Технологія взаємного гасіння сил виключає гул, вібрації і забезпечує глибокий звук незалежно від розміщення сабвуфера. Легко інтегрується з системою Sonos. Він здатний наповнити будь-яку кімнату глибоким і кристально чистим Hi-Fi звуком.

Sonos Beam і Amazon Alexa

Вбудована Amazon Alexa працює 24 години на добу 7 днів на тиждень, щоб виконувати ваші команди, і стає тільки розумніші з плином часу. Крім того, Beam легко з'єднується з будь-яким пультом дистанційного керування і поставляється з двома шнурами: один для харчування і один для телевізора.

Як і всі речі Sonos, Beam G2 може управляти іншими бездротовими динаміками Sonos в вашому домі, де б вони не знаходилися. Ви можете видавати команди голосом, пультом або через додаток. І відтворювати різні пісні в різних кімнатах, підвищувати або знижувати гучність на будь-якому гучномовці, включати і вимикати компоненти і т.д. З Alexa на борту, можливості рясніють, в тому числі деякі, які не мають ніякого відношення до музики або телевізору - отримати новини та прогноз погоди, включити світло на кухні та багато іншого.

Beam G2 сумісний з AirPlay, тому ви можете транслювати музику прямо зі свого iPad, iPhone або Mac. Більш того, виробники обіцяють, що в 2019 році з'явиться підтримка Google Assistant.

Sonos є першим і єдиним виробником, хто підтримує Amazon Alexa і Apple Siri. Siri прийшла в Sonos Beam в рамках поновлення Apple AirPlay 2. Ви можете попросити Siri почати відтворювати пісню з Apple Music, а потім пізніше управляти нею з Alexa - без перемикань і очікувань.

Звук і його якість

За гладкою тканинної сіткою, обгорнутими навколо твердого пластикового корпусу саундбара Beam заховані: чотири НЧ-динаміка, три пасивних випромінювача, один твітер, розташований в центрі, а також п'ять підсилювачів класу D.

Як на Playbar і Playbase, динаміки і випромінювачі у Sonos Beam розташовані уздовж передньої панелі, а також на краях саундбара. Вони допомагають поширювати звук по всій кімнаті, заповнюючи її і ще більше занурюючи слухачів в звукове поле.

Звучання у Sonos Beam G2 ясне і особливо чітко виражено при відтворенні мови. Компактна звукова панель програє повнозвучні високі і середні частоти, і може працювати на високому рівні гучності без спотворення звуку. Низькі ж частоти виходять глибокими і відчутними.

У Sonos Beam G2 є цілий масив з п'яти мікрофонів, щоб голосова помічниця Alexa могла чути вас при будь-яких обставинах: на великій відстані, якщо раптом паралельно з промовою втрутиться музика або навіть звук телевізора. Тим не менш, ви можете відключити мікрофони, якщо турбуєтеся про конфіденційність.

Саундбар для будинку за розумною ціною

Sonos Beam G2 це доступна і найсучасніша звукова панель у Всесвіті Sonos. Незважаючи на свої скромні габарити, саундбар Beam G2 пропонує приголомшливий, насичений звук, здатний істотно змінити ваші очікування від прослуховування.

Beam легко підключити і налаштувати, а його пластикова верхня панель і сенсорне управління, нам вже знайомі по моделі One. До того ж є підтримка багатоканального звуку Dolby Digital 5.1.

У саундбаре Sonos Beam G2 передбачений «нічний режим» для обмеження динаміки звукових ефектів. Тепер ви можете насолоджуватися переглядом TV пізно вночі, а не хвилюватися, що розбудіть весь будинок або потурбувати сусідів. Також є функція для поліпшення розбірливості мови - Speech enhancement, яку так само як і Night sound, при бажанні можна відключити.

Sonos Sub: тільки звук, ніяких вібрацій
Стильний сабвуфер Sonos Sub обладнаний парою висококласних динаміків, повернутих один до одного, які підкреслюють енергію музики. Вони відтворять найглибші баси, і при цьому не відбудеться ніякої втрати якості, вібрацій або низькочастотного гулу. Як і інші вироби Sonos, цей сабвуфер О-подібної форми звучить ідеально.

Кожен динамік підключений до власного підсилювача класу D, завдяки чому досягається висока потужність басів без істотного нагрівання самого пристрою. Для управління звучанням Sonos Sub використовується DSP з програмними установками, здійснюваними через спеціальний додаток. Апарат має Ethernet-роз'єм для підключення до системи Sonos, а при використанні додаткового Sonos Bridge весь комплект може працювати і від домашнього роутера. Корпус сабвуфера має глибоке внутрішнє демпфірування, а всі роз'єми змонтовані на нижній панелі таким чином, щоб зробити підключення максимально непомітним.

Sonos Sub відтворює звук без використання проводів. Вам потрібно лише з'єднати його зі своїм бездротовим роутером, об'єднати з іншими пристроями Sonos в мережі, якщо такі є, і насолоджуватися бездоганним звуком. До того ж, Sonos Sub згодом ставатиме тільки краще завдяки автоматичним оновленням програмного забезпечення.

Налаштування однією кнопкою

Налаштування Sonos Sub - гранично проста. Вам потрібно лише натиснути одну кнопку і слідуйте підказкам, а система налаштує звучання автоматично таким чином, що вам просто не до чого прискіпатися. Баланс між Sonos Sub і іншими компонентами вашої аудіосистеми буде неодмінно дотриманий найкращим чином.

Управляти активним сабвуфером дуже легко. Для цього ви можете використовувати свій планшет, телефон або комп'ютер. Єдиною умовою є наявність будь-якої з операційних систем, в числі яких iOS, Android, MacOS або Windows. Додаток для управління має інтуїтивно зрозумілий інтерфейс і вичерпний набір функцій. При цьому, якщо ви використовуєте продукцію компанії Apple, то можете також слухати і музику, що зберігається в бібліотеці iTunes.

Якщо ви маєте в своєму розпорядженні кілька пристроїв Sonos, що знаходяться в різних кімнатах, то можете слухати музику в кожній з них одночасно: синхронізація відбувається моментально, без жодних затримок. Звичайно ж, ви можете слухати в кожній з кімнат і різну музику в один і той же час.

Встановлюйте сабвуфер там, де захочете

Сабвуфер бездротовий і сконструйований так, щоб ідеально працювати і в горизонтальному і вертикальному положенні, тому ви можете встановити Sub в кімнаті там, де де захочете - можете навіть покласти його під диван.

Sonos Sub є бездротової сабвуфер, який наповнить вашу кімнату низькими частотами, чудовою глибини. З його допомогою, ви не тільки почуєте і зможете оцінити кожну деталь звукової картини, а й відчуєте її шкірою! Завдяки якісній зовнішній обробці білим рояльним лаком і сучасному дизайну Sonos Sub відмінно впишеться в будь-який інтер'єр.

Характеристики Комплект 3.1 Entertainment Set Sonos Beam G2 and Sub White

Характеристики Саундбар Sonos Beam G2 White

  • Розміри (ШхВхГ): 651x68,5х100 мм.
  • Вага: 2,8 кг
  • Тип акустичної системи: активна звукова панель (саундбар)
  • Тип установки: з полицями або настінний
  • Бездротові технології: Wi-Fi (802.11b / g / n; 2.4 ГГц); AirPlay 2 [Apple iOS 11.4 і вище]
  • Кількість динаміків: 5 (ВЧ-динаміків x 1, НЧ-динаміків x 4)
  • Мікрофони: 5 штук
  • Вхідні роз'єми: 1 x цифровий оптичний, 1 x HDMI, 1 x Ethernet RJ45
  • Декодер: Dolby Digital
  • Країна (головний офіс): США (Sonos. Inc.)
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Колір: білий (white)

Характеристики Сабвуфер Sonos Sub White Gloss

  • Розміри (ШхВхГ): 402x389х158 мм.
  • Вага: 16 кг
  • Тип сабвуфера: активний, бездротової
  • Акустичний тип: фазоинвертор
  • Бездротові технології: Wi-Fi (802.11b / g; 2.4 ГГц); SonosNet - безпечна пірінгова бездротова мережа з шифром AES
  • Кількість динаміків: 2, зустрічно-спрямовані
  • Клас підсилювачів: D
  • Вхідні роз'єми: 1 порт Ethernet RJ45
  • Країна (головний офіс): США (Sonos. Inc.)
  • Матеріал корпусу: пластик
  • Частотний діапазон: до 25 Гц
  • Ніжки в комплекті: чотири гумові опори (і фетрові підкладки)
  • Управління: Sonos Controller для iOS і Android
  • Колір: білий глянець (white gloss)

Комплектація

  • Sonos Beam G2
  • кабель живлення
  • HDMI кабель
  • оптичний аудіо адаптер
  • плоский Ethernet кабель
  • Sonos Beam G2 інструкція
  • бездротової сабвуфер Sonos Sub
  • мережевий шнур
  • Sonos Sub інструкція
Загальні
ВИРОБНИК
Sonos
Бренд
Sonos

Відгуки про "Звуковий комплект Sonos 3.1. Beam G2 & Sub white (BEAMG231)"

Відгуків про "Звуковий комплект Sonos 3.1. Beam G2 & Sub white (BEAMG231)" ще немає.
Будьте першим!
Додати відгук
Подібні товари
75 980  ₴
75 980  ₴
82 980  ₴