Запити надіслані в суботу та неділю будуть опрацьовані у понеділок зранку. КУМ на вихідних відпочиває !

Програвач вінілу Pro-Ject Primary E OM NN White

Код товару 154365
14 621  ₴
В наявності
Додати відгук
Відгуків ще немає
Гарантія: 12 міс.
ВИРОБНИК
Pro-JectPro-Ject
Тип пристрою Програвач вінілу Фонокоректор Є Тип автомата Відсутнє Тип картриджа MM Перемикач швидкостей Механічний Матеріал тонарма Алюміній Колір Білий Гарантія 12 місяців
Самовивіз
Кур'єр по Києву,
Самовивіз з Пошти,
Кур'єр по Україні.
Готівкою кур'єру,
Накладений платіж,
Передоплата на карту / на рахунок,
Онлайн оплата на сайті.

Pro-Ject Primary E Phono OM NN White – plug and play програвач вінілових дисків, який попри свою вартість може похвалитися преміальним дизайном, добротною збіркою та детальним мелодійним звуком. Комплектується фонокорректором та ММ-картриджем Ortofon.

Основні параметри
У ролі матеріалу виготовлення столу програвача виступив матовий, тактильно приємний MDF, характерний для багатьох недорогих тернтейблів. Варто відзначити оригінальний (зовнішній) тип пасикового приводу, що сприяє легшій заміні пасика, а також надає зовнішньому вигляду Primary E додаткової виразності. Порадував і масивний опорний диск, виконаний теж з MDF, який у поєднанні з великими ніжками, що демпфують, впевнено протистоїть вібраціям і резонансам. Що стосується застосовуваного тонарма, то тут ситуація в цілому сприятлива, оскільки, незважаючи на свою вартість, пристрій поставляється з висококласним прямим варіантом, оснащеним регульованою противагою, антискейтингом та мікроліфтом. На тонарм встановлений фірмовий незнімний звукознімач з ММ-картриджем Ortofon OM, що відрізняється простотою експлуатації і непоганими звуковими характеристиками.

Звучання
І хоча оглядуваний тернтейбл представляє молодшу лінійку Primary, якість його звучання, проте, вже наближається до показників вертушок середньобюджетного цінового сегмента, а це означає, що слухачеві гарантована цілісна музична картина, що тішить витриманим балансом частот і приємним забарвленням тональної гами. Крім того, слід зазначити, що інструменти та вокал подаються досить жваво та захоплююче, більш точно передаючи емоційний стан музикантів, ніж це характерно для недорогого цифрового звуку. На завершення важливо згадати, що Pro-Ject Primary E Phono OM NN оснащений вбудованим фонокоректором, що дозволяє підключити вертушку до будь-яких підсилювачів або активної акустики, у тому числі портативної.

Pro-Ject Primary E Phono OM NN – збалансований грамофон, який послужить оптимальним рішенням для предметного знайомства з аналоговим бархатистим звучанням, властивим вініловим носіям, що знову набули популярності. Ціна якість.

Загальні
ВИРОБНИК
Pro-JectPro-Ject

Відгуки про "Програвач вінілу Pro-Ject Primary E OM NN White"

Відгуків про "Програвач вінілу Pro-Ject Primary E OM NN White" ще немає.
Будьте першим!
Додати відгук
Подібні товари
14 249  ₴
13 490  ₴
14 900  ₴
14 900  ₴
Ще