з 09:00 до 21:00
Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732L-T
Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732L-T
2 580
СПІНІНГ FAVORITE BLUE BIRD BB1-732L-T 0
СПІНІНГ FAVORITE BLUE BIRD BB1-732L-T 1
СПІНІНГ FAVORITE BLUE BIRD BB1-732L-T 2

Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732L-T

Код: 661203
В наявності
2 580 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Спінінг Favorite Blue Bird — спеціалізоване мікроджигове вудлище, це бестселер, який оновився у 2020 році. Виробник повністю переробив концепцію, і тепер кожна модель має індивідуальні характеристики під певні умови лову. Отже, вийшов модельний ряд вудлищ, який перекриває всі можливі умови лову мікроджигом та легким джигом. Оновлення торкнулися всіх елементів Favorite Blue Bird, і від старого вудлища залишилася тільки назва. Так, бланк нової моделі став ще жорсткішим, легшим і чутливішим. Для його виробництва використаний карбон SkyFlex 30T, який є оптимальним для виготовлення вудлищ середньої цінової категорії. Пропускні кільця обладнані тонкими вставками, які в комплекті з полегшеними рамами створюють мінімальне навантаження на бланк, даючи змогу йому розкритися повною мірою. Сучасний дизайн ручки робить її дуже ергономічною і зручною, й тому в рибалки з'явилася можливість класти палець на бланк для кращого контролю оснастки під час проведення.

Тепер докладніше про кожну модель. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-682SUL-S — коротке вудлище з вклеєною верхівкою, призначене для лову на ближніх дистанціях із застосуванням маленьких приманок на мінімальному обважненні. Використовується, зазвичай, для лову окуня будь-якого розміру. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732UL-S — класичне вудлище з монолітною верхівкою, яке використовується для лову окуня на різні силіконові приманки, зокрема слаги та черв'яки. Завдяки чутливій верхівці дає змогу здійснювати делікатну анімацію приманки, а також у разі потреби — активніше підкидати силікон над дном. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-762UL-T — універсальна модель із порожнистою верхівкою (тубуляр). Підходить для проведення будь-яких мікроджигових приманок у межах тесту. Є найальтернативнішим варіантом між чутливістю й дальністю закидання.

Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732L-T — лайтове вудлище з тубулярною верхівкою. Завдяки своїй невеликій довжині, ідеально підходить для лову з човна або на малих річках, де не потрібне дуже дальнє закидання приманки. Його особлива будова дає змогу, крім мікроджигу, використовувати різні воблери — кренки, дрібні міноу і волкери, що робить його універсальнішим. Крім окуня, на це вудлище можна ловити невелику щуку та судака, а також цілеспрямовано полювати за головнем. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-802L-T — легкий береговик із тубулярною верхівкою. Застосовується для дальнього закидання джигових приманок аж до зазначеної маси 12 грамів. Основними трофеями можуть бути: окунь, невеликі щуки та судаки. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-832ML-T — найпотужніше та найдовше вудлище для берегової риболовлі. Завдяки тубулярній верхівці, дає змогу досягти максимальної дальності закидання, а потужний низ допоможе впоратися з досить великими окунями, щукою або судаком.

Додаткові характеристики:

  • Розміри товару: 219х5х5 см
  • Сезон: весна, літо, осінь
  • Різновид риби: окунь, судак, щука

Характеристики Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732L-T
Вага
Довжина
Довжина у складеному вигляді
Кількість секцій
Кастинг (тест)
Комплект постачання
Матеріал
Сезон
Спеціалізація спінінга
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732L-T
Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732L-T
2 580 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових