з 09:00 до 21:00
Спінінг Favorite Blue Bird BB1-832ML-T
Спінінг Favorite Blue Bird BB1-832ML-T
2 790
СПІНІНГ FAVORITE BLUE BIRD BB1-832ML-T 0
СПІНІНГ FAVORITE BLUE BIRD BB1-832ML-T 1
СПІНІНГ FAVORITE BLUE BIRD BB1-832ML-T 2
СПІНІНГ FAVORITE BLUE BIRD BB1-832ML-T 3

Спінінг Favorite Blue Bird BB1-832ML-T

Код: 661206
В наявності
2 790 грн

Способи оплати:

Готівкою при отриманні товару, Накладений платіж, Visa та MasterCard, Переказ на рахунок ФОП та ТОВ

  • Повернення 14 днів
  • Гарантія 6 місяців
Опис

Спінінг Favorite Blue Bird — спеціалізоване мікроджигове вудлище, це бестселер, який оновився 2020 року. Виробник повністю переробив концепцію, і тепер кожна модель має індивідуальні характеристики під певні умови ловлі. Отже, вийшов модельний ряд вудлищ, який перекриває всі можливі умови ловлі мікроджигом та легким джигом. Оновлення торкнулися всіх елементів Favorite Blue Bird і від старого вудлища залишилася тільки назва. Так, бланк нової моделі став ще жорсткішим, легшим й чутливішим. Для його виробництва використаний карбон SkyFlex 30T, який є оптимальним для виготовлення вудлищ середньої цінової категорії. Пропускні кільця обладнані тонкими вставками, які в комплекті з полегшеними рамами створюють мінімальне навантаження на бланк, даючи йому розкритися повною мірою. Сучасний дизайн ручки робить її дуже ергономічною і зручною й тому в рибалки з'явилася можливість класти палець на бланк для кращого контролю оснащення під час проведення.

Тепер докладніше про кожну модель. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-682SUL-S — коротке вудлище з вклеєною вершинкою, призначене для ловлі на ближніх дистанціях із застосуванням маленьких принад на мінімальному обважненні. Використовується, зазвичай, для ловлі окуня будь-якого розміру. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732UL-S — класичне вудлище з монолітною вершинкою, яке використовується для ловлі окуня на різні силіконові принади, зокрема слаги та черви. Завдяки чутливій вершинці, дає змогу здійснювати делікатну анімацію принади, а також у разі потреби активніше підкидати силікон над дном. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-762UL-T — універсальна модель із порожнистою вершинкою (тубуляр). Підходить для проведення будь-яких мікроджигових принад у межах тесту. Є найбільш альтернативним варіантом між чутливістю й дальністю закидання.

Спінінг Favorite Blue Bird BB1-732L-T — лайтове вудлище з тубулярною вершинкою. Завдяки своїй невеликій довжині, ідеально підходить для ловлі з човна або на малих річках, де не потрібне дуже дальнє закидання принади. Його особливий лад дає змогу, крім мікроджига, використовувати різні воблери — кренки, дрібні міноу і волкери, що робить його більш універсальним. Крім окуня, на це вудлище можна ловити невелику щуку та судака, а також цілеспрямовано полювати за головнем. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-802L-T — легкий береговик із тубулярною вершинкою. Застосовується для дальнього закидання джигових принад аж до зазначеної маси 12 грамів Основними трофеями можуть бути: окунь, невеликі щуки та судаки. Спінінг Favorite Blue Bird BB1-832ML-T — найпотужніше та найдовше вудлище для берегової риболовлі. Завдяки тубулярній вершинці, дає змогу домогтися максимальної дальності закидання, а потужний комель допоможе впоратися з досить великими окунями, щукою або судаком.

Додаткові характеристики:

  • Розміри товару: 251х5х5
  • Сезон: весна, літо, осінь
  • Вид риби: окунь, судак, щука

Характеристики Спінінг Favorite Blue Bird BB1-832ML-T
Вага
Довжина
Довжина у складеному вигляді
Кількість секцій
Кастинг (тест)
Комплект постачання
Матеріал
Сезон
Спеціалізація спінінга
Стан товару
Новий

Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення

Спінінг Favorite Blue Bird BB1-832ML-T
Спінінг Favorite Blue Bird BB1-832ML-T
2 790 грн
10 грн з кожної покупки
передаємо на допомогу зсу
спеціальна знижка
для військових