Кошик
667 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-15%
Перфоратор Bosch GBH 2-28 SDS-PLUS (880 Вт) (0611267500), фото 2

Перфоратор Bosch GBH 2-28 SDS-PLUS (880 Вт) (0611267500)

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Перфоратор Bosch GBH 2-28 Professional — це обладнання потужністю 880 Вт необхідне для виконання довбальних та свердлильних робіт по бетону, каменю, металу, дереву, пластику.

Купити перфоратор оригінал рекомендовано всім, хто займається монтажем, ремонтом та будівництвом.

Перфоратор Бош GBH: перевага

Перфоратор Бош GBH має три режими роботи: довбання, свердління з довбанням та безударне свердління. Крім цього, є система Vario-Lock, яка дає можливість оперативно зафіксувати свердло або піку в зручному для Вас напрямку.

Фарбовий перфоратор для дому обладнаний довговічним мотором на 880 Вт. Даний двигун дозволяє техніці працювати з високою продуктивністю в будь-яких умовах та по будь-якому матеріалу. Завдяки плоскому поворотному щіткотримачу, яким оснащений перфоратор Бош GBH, забезпечується та сама швидкість обертання валу як за годинниковою, так і проти годинникової стрілки.

Якщо під час виконання робіт насадка застрягла в матеріалі, Ви можете запросто її витягти завдяки функції реверсу. Також реверс дозволить працювати з різного роду елементами кріплення.

Перфоратор Бош GBH оснащений роз’єднувальною муфтою. Так, якщо раптом заклинило свердло, спрацьовує система, що зупиняє обертання насадки. Так, електроінструмент відмінно захищений від виходу з ладу при заклинюванні насадки.

Для вибору потрібної Вам швидкості обертання насадки, перфоратор Бош GBH має кнопку пуску, натискаючи на яку з різною силою Ви змінюєте оберти.

Перфоратор Бош GBH має обмежувач глибини свердління, завдяки якому Ви можете створювати отвори необхідної точно встановленої глибини.

Фарбовий перфоратор для дому має ергономічний дизайн: ручки з прогумованим покриттям, додаткова ручка (обертається навколо осі електроінструменту).

Кращий перфоратор для дому: особливості

Серед численних особливостей електроінструменту:

  • енергія удару, яку забезпечує кращий перфоратор для дому — 3.2 Дж;
  • діаметр свердління отворів в дереві 30 мм, в сталі — 12 мм, в бетоні 28 мм (коронками 68 мм);
  • швидкість на холостому ходу 900 об/хв, кількість ударів — 4000 уд/хв;
  • тип патрона — SDS-plus;
  • кращий перфоратор для дому має обмежувач глибини свердління довжиною 210 мм;
  • електроінструмент забезпечений системою зниження вібрації;
  • великий комплект постачання.

* Колір та/або відтінок на фотографії можуть відрізнятися від реального. Параметри та комплектація можуть бути змінені виробником товару без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, які вніс виробник.

Основні
ВиробникBosch
  • Ціна: 8 201 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner