FreePhoneFreePhone

Apple iPhone X 256Gb Space Gray (MQAF2)

11800

11800
Артикул: 1498765903 Категорія: Колір: Темно-сірий

 

Apple iPhone X 256GB:

Виробництво, інноваційний, стильний Айфон Х 256 ГБ  – це грамотне поєднання широкої функціоналі, неймовірної продуктивності і тендма камер. Для апаратної платформи використовують iOS 11-й версії, яка відкриває доступ до програм і повідомлень ще швидше, ніж раніше. Головною її характерністю стала можливість відсилання анімованих емоджі.

Дисплей Retina отримав підтримку технології True Tone. Вона автоматично налаштовує баланс білого відповідно до оточення освітлення. Висока роздільна здатність і широкий спектр кольорів забезпечують яскраве і насичене зображення на великому екрані. Підтримується функція 3D Touch — розпізнання сили натискання. Рівень максимальної яскравості екрана – 625 ніт, що дозволяє працювати навіть при яскравому сонячному світлі. Враховуючи інноваційні вдосконалення та потужні технічні характеристики, можна сміливо стверджувати, що на Айфон Х сірий 256 ГБ ціна встановлена справедливо.

Дизайн

Перше, що звертаєш увагу – це дизайн пристрою. Його безмежний дисплій, тонкі рамки – 7,7 мм, стильна окантівка під колір гаджета. Прошарова фарба нанесла в шість шарів, що дозволило досягти глибокого і насиченого відтінку. Скло менше, тому менше ризику, що апарат вислизне з рук. Модельний ряд представлений темно-серою і сірбристою фарбами.

Вологий корпус захищений за стандартом IP67. Тепер смартфон не боїться бризок, пилу та вологості. Ювілейний iPhone X 256 ГБ  втратив кнопку “Домою”. Тепер сканер відбиток пальців, який раніше знаходився на домашній клавіші, вбудований у екран.

Найкращі камери

Зберігайте пам’ятні моменти з вашого життя разом з iPhone X 64 Gb. У цьому вам допоможуть фронтальна і основна камери. Основна камера з дозволом 12 Мп отримала два об’єктиви. Розумний світлодіодний спалах True Tone з функцією Slow-Sync адаптуються під навколишні умови, щоб створити максимально чіткий кадр без розмивання. Навіть вночі фотографії будуть якісними завдяки діафрагмі f/1.8.

Покращився портретний режим. З’являється багато різних фільтрів та ефектів, які створюють студійне освітлення. Задній розмитий фон акцентує увагу на об’єкті зйомки. Відчувайте себе справжнім фотографом! Особливості відеознімки:

  • Слідчий автофокус;
  • запис відео у форматі 4К зі швидкістю 60, 30, 24 кадрів за секунду;
  • Функція розпізнавання обличчя і фігур.
  • кінематографічна стабілізація відео.
  • 6-червоний цифровий зум;
  • Оптимальна стабілізація зображення.

На фронтальній панелі встановлено Селфі-камера з дозволом 7 МБ. З спалахом Retina Flash ваші автопортрети будуть чудовими за будь-яких обставин. Любителі фото- і відеозйомки на телефон точно захочуть купити iphone x 256 gb, щоб закарбувати яскраві моменти і ділитися ними з іншими.

Для любителів сельфі смартфон оснащений 2-мегапікельною фронтальною камерою. Вона також підійде для відеоповідомлення. Якщо ви далеко від дому, зателефонуйте друзям і близьким. До того ж, їх не тільки буде відмінно чутно, але й видно.

Що всередині?

Впродовж довгого періоду роботи акумулятор відповідає, що ємкість якого надзвичайно низька — 1811 мАч. Невеличкий акумулятор сприяли енергоефективним компонентам, які використовують енергію з розумом і « просто так» заряд нікуди не втече. Так, 100-відсоткового заряду вистачить на:

  • 21 годину розмов;
  • 13 годин веб-серфінгу;
  • 14- годинний перегляд відео;
  • 60 годин прослуховування музики.

Підтримується функція швидкої зарядки – за 30 хвилин можна відновити запас енергії на 50%.

« Сердцем» смартфон став 6-ядерний процесор А11 Bionic, який разом з оперативною пам’яттю 3 ГБ забезпечує високу продуктивність. Кількість ядер показує скільки завдань гаджет може виконувати одночасно.

Розробники звернули увагу на те, що два ядра процесора на 25% енергоефективні, а 4 ядра більш продуктивні, ніж чіп A10 Fusion, встановлений в сьомий айфон. Виконуйте декілька дій одночасно, Apple iPhone X 256 ГБ  працює плавно і без зависань. Можна спілкуватися в соціальних мережах, слухати музику, обмінюватися даними і все це одночасно!

Характерики:

Виробник:

Apple

Лінійка:

iPhone X

Тип:

смартфон

Встановлена ОС:

iOS

Охолодження

Оперативна пам’ ять, ГБ:

3

Вбудована пам’ ять, ГБ:

256

Слот розширення:

Слот розширення – Можливість встановлення карти пам’ яті для розширення внутрішнього об’ єкта пам’ яті

немає

Тип SIM-карти:

Nano-SIM

Кількість IM- карток:

1

Процесор:

Apple A11 Bionic

Кількість ядер:

6

Частота, ГГц:
2.4

Акумулятор батареї:

2715 мАч

Час роботи (дані виробника):

до 21 години у режимі розмови, до 12 годин у режимі веб-серфінгу, до 12 годин програвання потоку відео, до 60 годин відтворення потоку аудіо

Дисплей

Діагональ, дюйми:

5,8

Роздільність:

2436х1125

Тип матриці:

OLED

PPI:

PPI — Pixel Per Inch — це параметр, який характеризує щільність розміщення пікселів на один дюйм у екранах. Чим більшим воно є, тим чіткішим виглядає зображення

458

Датчик налаштування яскравості:

є

Другое:

розширена кольорова гамма (P3), підтримка 3D Tuch, підтримка True Tone, підтримка HDR

Фотоапарат

Головна камера, Мп:

12(f/1.8) + 12(f/2.4)

Відеоз’ єднання:

+ 4K@60fps, 1080@240fps

Спалах:

є

Фронтальна камера, Мп:

7 (f/2.2)

Другое:

Оптимальна стабілізація обох фотоапаратів

Комунікація

Високошвидкісна передача даних:

FDD-LTE/TD-LTE/TD-SCDMA/CDMA EV-DO Rev. A/UMTS/HSPA+/DC-HSDPA/GSM/EDGE

Wi-Fi:

802.11a/b/g/n/ac

Bluetooth:

+ (5.0)

GPS:

є

IrDA:

IrDA — Infrared Data Ascociacion — Інфракрасний порт. Використовується для керування побутовою технікою з мобільних телефонів

немає

FM-радио:

немає

Аудиорозъем:

+ (Lightning)

NFC:

NFC — Near Field Communication — технологія бездротового зв’язку малого радіуса дії. Призначено для обміну даними між пристроями на відстані не більше 10 сантиметрів. Найближчим аналігом є технологія безконтактних (банковських) карт. З допомогою NFC можна розраховувати на покупки в магазинах і оплачувати проїзд в громадському транспорті

+ (Apple Pay)

Інтерфейсний роз’їзд:

Apple Lightning

Корпус

Розміри, мм:

143.6×70.9×7.7

Вага, г:

174

Захист від пилу та вологи:

+ (IP67)

Тип корпусу:

моноблок (нерозбірний)

Матеріал корпусу:

Сталь/стекло

Тип клавіатури:

Вхідний екран

Додатково

Ще:

сканер обличчя (Face ID), підтримка бездротової зарядки, підтримка швидкої зарядки

Гарантія 3 місія.

 

Країна виробник

Виробник

Колір

ОС

Пам'ять

Гарантія

Відгуки

Відгуків немає, поки що.

Будьте першим, хто залишив відгук “Apple iPhone X 256Gb Space Gray (MQAF2)”“

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

0