Мікрохвильовка з грилем Samsung MG23A7013NB

Мікрохвильовка з грилем Samsung MG23A7013NB
В наявності
Модель: MG23A7013NB
Артикул: MG23A7013NB
Виробник: SAMSUNG

9 104 грн


Скорочений опис

Смачна кухня Нумо дізнатися один одного! Познайомтеся з вашим помічником для особливих кухонних завдань! Це унікальна вбудована мікрохвильова піч SAMSUNG, яка змінить ваше життя на кухні на краще! Переконайтеся сьогодн... Читати далі...


Зверніть увагу:
Прийом замовлень 24 години

Прийом замовлень 24 години

Ви можете оформити запит на нашому сайті у будь-який слушний для Вас час

Доставка по всій території України

Доставка по всій території України

З можливістю відстежування вантажу

Будь-яка форма оплати

Будь-яка форма оплати

Приймаємо безготівкові платежі

Смачна кухня


Нумо дізнатися один одного!

Познайомтеся з вашим помічником для особливих кухонних завдань! Це унікальна вбудована мікрохвильова піч SAMSUNG, яка змінить ваше життя на кухні на краще! Переконайтеся сьогодні самі, що функції, як-от підігрівання, приготування на грилі та розморожування , можуть бути в одному пристрої!

SAMSUNG-MG23A7013NB-EO микроволновая печь кухня жизнь нагрев гриль размораживание устройство


Хрумка тарілка

Готуйте смачні хрусткі страви завдяки Crusty Plate! Заморожені або розігріті продукти, як-от піца або пироги, підрум'яняться зовні та рівномірно приготуються всередині. Ви також можете запікати та смажити без використання олії. Чудово та смачно!

SAMSUNG-MG23A7013NB-EO тарелка для хрустящих блюд тарелка для хрустящих блюд замороженная разогретая подрумяненная выпечка жарка


Керамічне внутрішнє покриття

Покриття Modern Ceramic InsideTM підтримує гігієну та спрощує догляд за плитою. Він піклується про обмеження розмноження бактерій і утворення неприємних запахів. Емаль робить пристрій міцніший і стійкіший до зносу та подряпин.

SAMSUNG-MG23A7013NB-EO керамика внутри гигиена уход бактерии неприятные запахи долговечность износостойкость царапины


Так багато запропонувати!

Духовка пропонує безліч функцій для повсякденного приготування їжі, полегшуючи ваше життя й заощаджуючи час на кухні. Використовуйте функцію гриля , щоб підрум'якшити страву та зробити її хрусткою. Функція розморожування — обов'язково допоможе вам швидко приготувати вечерю, коли ви забули щось розморозити заздалегідь. Духовка також має функцію підтримки страви у теплі, поки ви чекаєте гостей.

SAMSUNG-MG23A7013NB-EO плита приготовление пищи кухня функция гриль разморозка поддержание тепла


Функція швидкого розморожування

Дає швидко та рівномірно розморожувати продукти, відновлюючи їх свіжість перед заморожуванням і забезпечуючи приємний смак страв. Вам більше не потрібно пам'ятати про те, щоб заздалегідь покласти м'ясо, тістечка або інші заморожені продукти. Водночас продукти, розморожені в такий спосіб, не втрачають своєї харчової цінності.

SAMSUNG-MG23A7013NB-EO быстрая разморозка быстрая равномерная разморозка свежесть вкус пищевая ценность


Надзвичайно просте керування

Мікрохвильова піч обладнана зручною панеллю керування. Він не викликає проблем у налаштуваннях функцій, оскільки читабелен і містить допоміжні значки. Органи керування електронні. Натисніть пальцем на обрану опцію, щоб встановити функцію. У панель вбудовані електронний годинник. Будьте завжди вчасно!

Функции панели управления плитой SAMSUNG-MG23A7013NB-EO понятные значки электронное управление часы время


Комплектація

Купуючи мікрохвильову піч SAMSUNG MG23A7013NB EO ви отримуєте: пристрій, кабель живлення, 1 решітку, тарілку для запікання, посібник користувача та гарантійний талон.

Комплект устройства SAMSUNG-MG23A7013NB-EO, пластина с кабелем, инструкция, гарантийный талон

Мітки: Мікрохвильовка з грилем Samsung MG23A7013NB

Увага

Працюємо Пн-Пт, з 9:00 до 19:00       У суботу працюємо з 9:00 до 18:00