Тример електричний Bosch EasyGrassCut 26 (0.28 кВт, 260 мм) (06008C1J01)

1644.00грн. 1397.00грн.
Є в наявності

Тример електричний Bosch EasyGrassCut 26 - пристрій, який допоможе привести газон в доглянутий вигляд. Завдяки потужності 280 Вт і ширині обробки 260 мм вдасться обробити невелику ділянку біля будинку.

Купити електричний тример радиться всім власникам заміських будинків.

Електричні тримери для дачі: переваги

Потужний електричний тример гарантує швидке і легке виконання роботи. Не потрібно багато зусиль, щоб підрівняти траву біля будинку, адже вага пристрою невелика — близько 2 кг. Ви не будете швидко втомлюватися під час роботи, а значить обробите велику територію.

Якісні електричні тримери для дачі прості у використанні. Наприклад, ця модель — напівавтоматична. Це означає, що вам не потрібно самостійно регулювати видачу ліски. Це само собою відбувається при кожному натисканні спускового гачка. Завдяки цьому такі електричні тримери для дачі зручні.

Потужний електричний тример: особливості

Електричні тримери для дачі націлені на те, щоб по максимуму обробити територію. Що стосується цієї моделі, вона може діставати до найбільш важкодоступних місць. Так ви не пропустите жоден сантиметр газону.

Потужний електричний тример складається в кілька рухів. Вийнявши інструмент з коробки, ви не витратите багато часу і зусиль: потрібно просто з'єднати дві частини штанги між собою, прикріпити захисний кожух — все, пристрій готовий до роботи!

Так, потужний електричний тример працює від мережі. Вам може не вистачити довжини мережевого кабелю, тому про всяк випадок майте під рукою подовжувач.

* Колір та/або відтінок на фотографії можуть відрізнятися від реального. Параметри та комплектація можуть бути змінені виробником товару без попередження. Магазин не несе відповідальності за зміни, які вніс виробник.

вага 1.9 кг
Діаметр волосіні 1.6 мм
Потужність 280 Вт
Різальна система ліска
Швидкість обертання валу 12500 об/хв
Ширина обробки 260 мм

Ще не було питань.