12 300 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Потужний і надійний парогенератор Philips GC9642/60 являє собою ефективну модель, здатну показати бездоганний результат при прасуванні будь-якого типу тканини, без необхідності ручного регулювання температури і ризику пошкодження тканини. Максимальний тиск насоса Philips GC9642/60 становить 7,2 бар, а паровий удар може досягати значення в 490 г/мін. Обсягу знімного резервуара для води в 1,8 л вистачить на тривалий час безперервної роботи, а режим ЕСО допоможе скоротити витрати на електроенергію. Чи не підведе в цій моделі надійна система безпеки, яка автоматично відключить парогенератор, дозволяючи залишати його на прасувальної дошки без небезпеки пошкодження, а також зафіксувати праска на підставці для перенесення. Не можна не відзначити наявність в Philips GC9642/60 функції вертикального відпарювання і подачу пара з носика сучасної підошви T-ionicGlide.
Додатково
інше Можливість блокування праски на основі, технологія OptimalTemp, інтелектуальний процесор для визначення температури - не потрібно вручну змінювати температуру, воду можна вилити в будь-який час.
колір беж з білим
Оснащення
індикатор нагріву Так
інтегрована система anticalc є
Автоматичне вимкнення Так
обертання шнура на 360 градусів Так
протикраплинна (dripstop) система Ні
регулятор подачі пари Так
функція самоочищення від накипу Ні
Основні параметри
Вага, кг) 5,1
обсяг резервуару (мл) 1800
підключення провідний
підошва T-іонічнийGlide
Потужність (Вт) 2400
тиск пари (бар) 7,2
Режими
вертикальне відпарювання є
паровий удар (турбопар) (г/хв) 440
подача пари з носика Так
постійна пара (г/хв) 135
розбризкування (спрей) Ні
Характеристики
Тип Парогенератор

Ще не було питань.