Кошик
663 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-27%
Автосигналізація Convoy MP-180D CAN Ready, фото 2

Автосигналізація Convoy MP-180D CAN Ready

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Двостороння автосигналізація Convoy MP-180D CAN Ready має збільшений радіус дії. Завдяки діалоговому типу кодування радіосигналу система захищена від інтелектуального зламу. Система розрахована на надійну роботу в умовах міських перешкод, має автоматичний контроль каналу зв'язку та стійке приймання радіосигналу завдяки робочій частоті f = 868 МГц.


На основний блок охоронної системи надається 3 роки гарантії.


Встановлення MР-180D CAN Ready неабияк спрощується в автомобілях із CAN-шиною завдяки наявності в основному блоці охоронної системи спеціального роз'єму під'єднання зовнішнього протокольного CAN-модуля.


Від інших автосигналізацій із двостороннім зв'язком, у своєму класі, система вирізняється високою якістю, поліпшеною перешкодозахищеністю керування та широкими функціональними можливостями. Про останній свідчить наявність семи додаткових програмованих каналів та одного додаткового входу для реалізації охоронних, протиугінних і сервісних функцій. Система має можливість змінювати алгоритм роботи виходів на світлову індикацію, завдяки чому можна реалізувати імпульсне або статусне керування аварійною світловою сигналізацією. Система обладнана двома стильними двосторонніми брелоками, один із яких з LCD-дисплеєм. Під час сповіщення про спрацьовування системи на основному брелоку, крім індикації, використовуються вібросигнали. Також брелок із дисплеєм обладнаний годинником і будильником.


Радіус дії пристрою — до 600 м у режимі керування й до 1400 м у режимі сповіщення. Оскільки система спеціально розроблялася для роботи в умовах міських перешкод, вона буде ставитися і зніматися з охорони з першого разу на всіх паркінгах гіпермаркетів. Під час передавання та приймання сигналів застосовується оригінальне діалогове кодування, яке захищає радіосигнал від підбору та перехоплення різними кодграберерами.


Блок керування системи має два роз'єми для під'єднання датчиків удару та об'єму. Перший із датчиків уже є в комплекті. Крім звичайного поставлення та зняття з охорони, модель MP-180D CAN Ready має функцію пасивної постановки на охорону. Серед охоронних і протиугінних можливостей системи можна виділити такі: 6 незалежних зон охорони, режим «Паніка», можливість реалізації двох різних типів блокування двигуна, вмикання режиму тривоги у разі вимкнення та увімкнення живлення в режимі охорони, захист від примусового пригону Anti-HiJack і пасивне блокування двигуна (іммобілайзер). За допомогою кнопки, розміщеної на антенному модулі, пасажир, за потреби може викликати власника автомобіля, не виходячи з машини. Ще один корисний режим — пошук автомобіля на стоянці. З його допомогою авто легко відшукається серед інших транспортних засобів, припаркованих на великому паркінгу.


Інші ключові функції та переваги сигналізації:



  • керування ЦЗ у разі вмикання/вимкнення запалювання;

  • дистанційна перевірка стану сигналізації;

  • слаботочний вихід для дистанційного відкриття замка багажника;

  • пам'ять спрацьовувань системи;

  • можливість реалізації охорони авто з двигуном, що працює, зокрема з турбованим;

  • програмований час роботи двигуна в режимі «Турботаймер»;

  • режими «Комфорт» і «Паніка»;

  • режим Anti-HiJack (пасивний/активний захист);

  • реалізація двох різних типів блокування двигуна одночасно;

  • сповіщення про «невимкнені» габаритні вогні під час вимкнення запалювання;

  • звукове сповіщення під час руху заднім ходом та ін.

Основні
ВиробникConvoy
  • Ціна: 3 699 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner