Кошик
666 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-7%
Самокат трюковий Hipe H11 Black/Silver, фото 2
Самокат трюковий Hipe H11 Black/Silver, фото 3
Самокат трюковий Hipe H11 Black/Silver, фото 2
Самокат трюковий Hipe H11 Black/Silver, фото 2
Самокат трюковий Hipe H11 Black/Silver, фото 3

Самокат трюковий Hipe H11 Black/Silver

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Hipe H11 — універсальний компліт професійного рівня до комплекту якого входять змінні дропаути, що дають змогу використовувати його як для катання в парку та рампі, так і для стрит, призначений для райдерів зі зростом від 120 до 160 см, що дає можливість експлуатації дітям від 9 років.

Особливістю самокатів Hipe є застосування інноваційних технологій, які зарекомендували себе в аерокосмічному моделюванні та будівництві, а саме, використання легких і надзвичайно міцних алюмінієвих сплавів отриманих із застосуванням лиття алюмінію під тиском (так званий килимок), з подальшою CNC обробленням, для отримання максимально точно виготовлених компонентів, які відповідають усім технічним нормам і стандартам безпеки.

З використанням таких технологій вироблена алюмінієва профільована дека, що дало змогу домогтися максимальної міцності та торсійної жорсткості за мінімальної ваги. Потужний профіль дошки з провареним плоским блантспейсом схильний до подальшого термооброблення, тому здатний витримувати пікові навантаження під час виконання трюків.

Інтегрована колонка на промпідшипниках і міцне кермо з хромомомолібденової сталі підвищують надійність моделі. Легка кована вилка, сумісна з колесами 120 мм, не має зварних швів, що дає змогу уникнути тріщин під час надмірних навантажень. Фіксація вилки з кермом здійснюється компресійною двоболтовою системою IHC, виробленою з кованого алюмінію з CNC обробленням. Кермова протистоїть ударним навантаженням, а також знижує вагу загальної конструкції, надаючи впевненості під час агресивного катання.

Колеса діаметром 110 мм, оптимальні й універсальні, поєднують міцність, плавність ходу та накат. Вони виготовлені на кованій алюмінієвій маточині з використанням зносостійкого поліуретанового покриття жорсткістю 88A, що забезпечує високий рівень зчеплення й контролю. Якісні підшипники класу АВЕС 9 мають можливість обслуговування завдяки знімним пильовикам.

Ножна гальмівна система представлена як заднє крила з легованої сталі з нейлоновою накладкою.

Характеристики:


Вік: Зріст (см): Максимальне навантаження (кг): Матеріал платформи: Довжина (см): Висота керма від підлоги (см): Довжина деки (см): Ширина деки (см): Вага виробу (Нето) кг: Обсяг паковання (м.куб): Тип/матеріал коліс: Розмір коліс: Вага в коробці (Брутто) кг: Розмір паковання (см): Діаметр керма (мм): Висота керма від деки (см): Габарити керма (см): Простір для ніг (см):
8+
125-165
100 кг
Алюміній 7003 T6
69
87
51.5
12
3.7
0.0554
PU 88A
110 мм
4.9
71.5х62х12.5
31.8
80
63х57
37
Основні
ВиробникHIPE
  • Ціна: 7 059 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner