Кошик
667 відгуків
Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
Бінокль Hawke Nature-Trek 8х42 ц: зелений, фото 2
Бінокль Hawke Nature-Trek 8х42 ц: зелений, фото 2

Бінокль Hawke Nature-Trek 8х42 ц: зелений

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
До кожного полювання потрібно ставитися серйозно. З огляду на цей принцип, компанія Hawke розробила кілька серій біноклів, особливу увагу приділяючи простоті використання, зручності, міцності, легкості та компактності. Не забуваючи водночас про високу якість зображення.

Біноклі серії Hawke Nature-Trek являють собою компактні та надійні оптичні прилади з ультра сучасним дизайном. Hawke Optics пропонує великий вибір біноклів — від портативних моделей із діаметром об'єктива 25 мм до моделей із діаметром об'єктива 50 мм, які ідеально підходять для використання в умовах низької освітленості, коли необхідний великий діаметр вихідного зіниці.

• Повне багатошарове просвітлення (Fully Multi-coated) забезпечує високу контрастність і передавання кольору в природних тонах без жодних відтінків.

• Система призм — Roof.

• Чимале зниження хроматичної аберації та рівномірно світле зображення на всьому полі зору досягається завдяки використанню оптичного скла BAK4 для виготовлення призм. ВАК4 має нижчий коефіцієнт дисперсії, ніж у скла, які застосовуються в бюджетних моделях.

• Протиковзне гумове покриття корпусу забезпечує надійне утримання бінокля за будь-яких погодних умов.

• Заповнення корпусу зсередини сухим азотом запобігає конденсації вологи на внутрішній поверхні бінокля у разі великих перепадів температур.

• Герметизація ущільнювальним кільцем захищає від проникнення вологи (у разі занурення бінокля в рідину до трьох хвилин, на глибину до півтора метра).

• Поворотно-висувні наочники мають кілька фіксованих положень.

Основні
ВиробникHawke
КолірЗелений
  • Ціна: 11 440 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner