Каталог

Зв'язатися

RU
UA
Сервіси

Відеокарта Sapphire Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 Nitro+ Gaming OC VAPOR-X

Написати відгук
Написати відгук
В наличии
Код: 87558
Артикул: 11322-01-40G
58 237₴
52 943₴
Купити
В 1 клік

частинами від 17 648₴ / міс

В наличии

Кешбэк 119₴

Обсяг пам'яті

Частота пам'яті

До порівняння моделей

Характеристики Sapphire Radeon RX 7900 XT VAPOR-X

Графічний чіп
Radeon RX 7900 XTX
Інтерфейс
PCI-Express 4.0
Обсяг пам'яті
24 ГБ
Тип пам'яті
GDDR6
Розрядність
384 біт
Тип системи охолодження
Активна
Частота пам'яті
20000 МГц
Всі характеристики

Доставка в Ваше місто

Нова Пошта відділення
Нова Пошта відділення
Кур'єр
Кур'єр "Нова пошта"
вул. Воздвиженська, 21-23
вул. Воздвиженська, 21-23
Нова Пошта почтомат
Нова Пошта почтомат
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Експрес-доставка кур'єром iPOST
Оплата
Готівкою/картою в магазині
Готівкою/картою в магазині
Оплата картою онлайн
Оплата картою онлайн
Оплата частинами Приватбанк
Оплата частинами Приватбанк
Накладений платіж
Накладений платіж
Оплата частинами Monobank
Оплата частинами Monobank
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Безготівковий розрахунок без ПДВ
Миттєва розстрочка Приватбанк
Миттєва розстрочка Приватбанк
google pay
google pay
apple pay
apple pay
PrivatPay
PrivatPay
Гарантія
Гарантія: 36 міс
Обмін/повернення протягом 14 днів

Інші товари бренду Sapphire

На брендову сторінку

Sapphire

На брендову сторінку

Sapphire

Огляд Sapphire Radeon RX 7900 XT VAPOR-X

banner
Відеокарта Sapphire Radeon RX 7900 XT 20GB GDDR6 Nitro+ Gaming OC VAPOR-X
В основі графічної карти Sapphire Nitro+ лежать технології Nitro+ Будинку Пантеон. Пантеон гарантує чудову технологію охолодження та безліч знакових функцій Nitro+, кожна з яких також надійна як стовпи Пантеон. Sapphire Nitro+ звучить закликом до битви та є небезпечним ворогом для будь-якого супротивника. Як тільки страшний звір Спека та жахливий титан Шум підіймаються з глибин, Sapphire Nitro+ знову береться за порятунок світу ПК ігор та приручення цих моторошних монстрів. Таким чином, легендарний Nitro+ Будинок Патреон був розроблений для захисту кожної відеокарти Nitro+ із приборканням монстрів Жари та Шуму. Глибоко в кузнях цієї чудової споруди виплавлені легендарні стовпи Пантеону.
  • Подвійні кулькові підшипники
  • Fan Quick Connect
  • Гібридні лопаті вентиляторів
  • Оптимізовані композитні теплові трубки
  • Металева підсилювальна пластина
  • Dual BIOS
  • Підсвічування ARGB
  • Охолодження Tri-X/Dual-X
  • Зовнішня синхронізація керування ARGB
  • TriX Fan Check
Програмне перемикання BIOS
Перемикайтеся між OC BIOS Mode та Secondary Mode та назад за допомогою нашого програмного забезпечення TriXX для швидкого та простого перемикання між двома режимами BIOS.
descr img
Підсилювальна пластина
Забезпечує жорсткість та підвищує ефективність охолодження за рахунок тепловідведення.
descr img
ARGB
Змініть зовнішній вигляд своєї карти NITRO+ за допомогою вбудованого ARGB підсвічування.
descr img
Outputs
Використовуйте з'єднання HDMI та DisplayPort до 4 дисплеїв.
descr img
Охолодження
Інноваційні технології охолодження для забезпечення оптимальної продуктивності та повітряного потоку.
descr img
Охолодження Vapor-X
Випарна камера стикається з поверхнею чіпа графічного процесора та чіпів пам'яті. Оскільки вся площа забезпечує однакову швидкість теплопередачі модуль Vapor-X був розроблений так, щоб працювати більш ефективно, ніж мідний радіатор при відводі тепла. Після отримання тепла теплоносій подається до випаровування, щоб почати процес розсіювання тепла. Завдяки вкрай низькому тиску робоча рідина і чиста вода легко випаровуються і переносяться через вакуум до шару конденсації, який примикає до поверхні, що охолоджується. Звідси вони повертаються в рідкий стан, потім рідина поглинається шаром для транспортування під дією капілярних сил і переміщається назад до випарного шару. Система рециркуляції рідини виникає, коли джерело тепла повторно нагріває рідину і вона повторно випаровується за допомогою випарного шару, щоб перезапустити процес охолодження Vapor-X.
descr img
Хвильові пластини радіатора & V-подібна конструкція пластин радіатора охолодження графічного процесора
Хвильова конструкція пластин радіатора зменшує тертя при попаданні повітряного потоку на пластини радіатора, що призводить до зменшення шуму повітряного потоку. V-подібна конструкція пластин радіатора охолодження графічного процесора прискорює та централізує повітряний потік навколо графічного процесора, щоб ефективно розсіювати тепло.
descr img
Лита під тиском рама з алюмінієво-магнієвого сплаву & Радіатор на платі відеокарти
Лита під тиском рама алюмінієво-магнієвого сплаву, що охоплює сторони друкованої плати, допомагає посилити структурну жорсткість кожуха, створюючи міцну, стійку до подряпин та високоякісне оздоблення, що підвищує естетику зовнішнього вигляду та міцність відеокарти. Литий під тиском радіатор, що покриває всю друковану плату, охолоджує VRM, пам'ять та дроселі, що забезпечує чудове відведення тепла для першокласного повітряного потоку та ефективності охолодження.
descr img
Цифрова система живлення
SAPPHIRE NITRO+ та PULSE AMD Radeon™ RX 7900 Series оснащені цифровою системою живлення, яка забезпечує точне керування живленням та чудову енергоефективність.
descr img
Надвисокоефективні полімерні алюмінієві конденсатори
Надвисокоефективні полімерні алюмінієві конденсатори мають невеликий розмір при високій ємності, що дозволяє використовувати 20-фазне живлення на відеокарті серії RX 7900. Конденсатори забезпечує стабільну ємність при високих частотах і температурах з дуже низьким шумом сигналу, забезпечуючи стабільність і надійність продукту.
descr img
Друкована плата з високою термостійкістю
Графічний процесор встановлений на 14-шаровій друкованій платі високої щільності з 2 унціями міді з високою термостійкістю, що забезпечує високу швидкість передачі даних при високих значеннях струмів та підвищених вимогах до потужності графічного процесора та пам'яті, щоб гарантувати високу стабільність друкованої плати при навантаженні на відеокарту.
descr img
Металева підсилювальна пластина
Повністю алюмінієва підсилювальна пластина забезпечує додатковий захист від вигинів та попадання пилу, а також допомагає охолоджувати відеокарту за рахунок додаткового тепловідведення.
descr img
Виділене охолодження VRM
Спеціальний модуль охолодження VRM для створення оптимального відведення тепла для забезпечення максимальної продуктивності повітряного потоку та ефективності охолодження.
descr img
Лопаті вентиляторів з кутовою швидкістю
Лопаті вентиляторів з кутовою швидкістю забезпечують два шари спрямованого вниз тиску повітря, що поряд з тиском повітря на зовнішньому кільці осьового вентилятора призводить до збільшення тиску спрямованого вниз повітря на 44% і збільшення повітряного потоку на 19% для більш ефективного охолодження при зменшенні шуму порівняно з попереднім поколінням вентиляторів.
descr img
Оптимізовані композитні теплові трубки
Композитні теплові трубки точно налаштовані для кожної окремої секції охолодження з оптимальним тепловим потоком, ефективно і рівномірно розподіляючи тепло по всьому модулю, що охолоджує.
descr img
Додаткове керування системними вентиляторами
Коли температура графічного процесора збільшується, прискорюються вентилятори відеокарти. Щоб ще більше допомогти із відведенням тепла, функція Assistive System Fan Control автоматично збільшує швидкість системних вентиляторів одночасно з вентиляторами відеокарти, що допомагає швидше виводити нагріте повітря з корпусу.
descr img
Захист запобіжниками
Для захисту відеокарти використовуються запобіжники, вбудовані в ланцюг живлення роз'ємів додаткового живлення для забезпечення безпеки компонентів.
descr img
OC BIOS
Версія BIOS з підвищеними частотами розроблена з максимальним налаштуванням споживання для максимальної продуктивності в іграх.
descr img
Dual BIOS
Виберіть між OC BIOS Mode або Secondary Mode, щоб покращити ваш ігровий досвід.
descr img
Кронштейн для відеокарти
Поставляється в комплекті із кронштейном для відеокарти, щоб утримувати відеокарту в слоті PCIe.
descr img
Dual ARGB Light Bar
Зі стильним дизайном кожуха, доповненим світлодіодним адресованим ARGB підсвічуванням, ви можете змінити колір підсвічування для індивідуального дизайну. Підсвічування можна настроювати у фірмовій програмі Sapphire TriXX. Виберіть один із встановлених режимів, включаючи режим "веселки" (циклічного перемикання кольорів), або вимкніть підсвічування.
descr img
Зовнішня синхронізація керування ARGB
Увімкніть зовнішню синхронізацію RGB-світлодіодів між відеокартою та системною платою за допомогою 3-контактного роз'єму в задній частині відеокарти. Потім можна вибрати, чи відеокарта регулюватиме ефекти RGB-світлодіодів незалежно чи системна плата отримує керування підсвічуванням відеокарти.
descr img
Fan Quick Connect
Якщо проблема з вентилятором, вам не потрібно повертати всю карту. Вентилятори можна легко зняти, очистити і замінити, оскільки вони надійно фіксуються лише одним гвинтом.
descr img
Подвійні кулькові підшипники
Вентилятори оснащені подвійними шарикопідшипниками, які мають на 85% більший ресурс, ніж вентилятори на підшипниках ковзання. Удосконалена форма лопатей дозволяє зменшити шум на 10% порівняно з вентиляторами попереднього покоління.
descr img
Охолодження Tri-X
Інноваційне поєднання ефективного охолодження VRM та окремих модулів охолодження пам'яті працює у тандемі, щоб ефективно відводити тепло у всіх секціях. Форма лопат вентиляторів з додатковим ребруванням збільшує конвекційний повітряний потік і забезпечує безперервний рух повітряного потоку через систему охолодження. Тепло розсіюється трьома великими вентиляторами, що обертаються в протилежних напрямках для максимального збільшення повітряного потоку.
descr img

Характеристики Відеокарта Sapphire Radeon RX 7900 XTX 24GB GDDR6 Nitro+ Gaming OC VAPOR-X

Гарантія та виробник

Гарантія

36 міс

Бренд

Sapphire

Країна реєстрації бренду

Китай

Країна виробник товару

Китай

Серія відеокарти

Radeon RX 7ххх
Загальні параметри

Тип товару

Відеокарта
Основні характеристики

Колір

Сірий

Графічний чіп

Radeon RX 7900 XTX

Інтерфейс

PCI-Express 4.0

Обсяг пам'яті

24 ГБ

Тип пам'яті

GDDR6

Тип системи охолодження

Активна

Максимальна роздільна здатність

7680 х 4320

Частота пам'яті

20000 МГц

Призначення

Для 3D моделювання, Для стрімінгу, Ігрові

Особливості

З підсвічуванням

Частота ядра

Частота Boost До 2680МГц Ігрова частота До 2510 МГц

Кількість займаних слотів

3.5

Технології

AMD FreeSync

Кількість ядер CUDA

6144

Довжина відеокарти

320 мм

Тип роз'єму

DisplayPort, HDMI

Максимальна частота ядра

2680 МГц
Додаткові функції

Розрядність

384 біт

Додаткове живлення

3 х 8pin

Мінімально необхідна потужність БП

800 Вт

Підключення дисплеїв

4

Форм-фактор

Повнорозмірна

Роз'єми

2 х DisplayPort, 2 х HDMI

Кількість вентиляторів

3

Виробник графічного процесора

AMD

Сімейство графічного процесора

AMD/ATI Radeon
Габарити, комплектація, колір

Комплектація

Відеокарта, Коробка, Посібник користувача

Розміри

320 х 135.75 х 71.6 мм