Бальзам Riga Black Balsam Вишневий 30% 0.7 л

Артикул: 2609605
494.00 грн
за 1 шт (700 мл)
Тип
ягідний
Вміст цукру
десертний
Бренд
Вид
лікер
Міцність (% об.)
30
Основа
спирт

Інформація про товар

Вміст цукру
десертний
Жири
0 г/100мл
Вид
лікер
Вуглеводи
23 г/100мл
Калорійність ккал
260 ккал/100мл
Білки
0 г/100мл
Смак
Бальзам має гармонійним смаком, в якому збалансована гіркота і солодкість. Чіткі вишневі тони відчуваються протягом усього дегустації.
Температура подачі
10-12 °С
Добавки
лимон
Тип
ягідний
Аромат
Бальзам демонструє елегантний аромат з характерними відтінками соковитою вишні, вишневої кісточки і підліску.
Міцність (% об.)
30
Вид тари
скляна пляшка
Основа
спирт
Температура зберігання
+5..+25 ºC
Об`єм, мл
700
Регіон
Ріга
Бренд
Упаковка
без пакунку
Поєднуваність
Бальзам можна вживати як в чистому вигляді, так і в поєднанні з кавою, чаєм і морозивом. Його часто додають в коктейлі або п'ють з льодом.
Країна виробництва
Латвія
Термін зберігання товару
1095
Опис
Riga Black Balsam Cherry має оригінальний, сучасним і унікальним ароматом, народженим від об'єднання традиційного Riga Black balsam з вишневим соком. Додавання імбиру надає напою відчуття свіжості. Riga Black Balsam - напій з багатовіковою багатою історією, який вже давно став традиційним. Темний еліксир вперше був проведений в середині XVIII століття. Він створюється з 25 різних інгредієнтів умілими руками ризьких фахівців, які роблять його настільки оригінальним, що його неможливо підробити. Будь-хто може випробувати на собі його особливості, фруктовий аромат і гіркуватий смак в кожному ковтку. Темний еліксир протягом багатьох років стимулював Латвію своєю енергійністю та жвавістю. Riga Black Balsam отримав більше 30 нагород на різних міжнародних конкурсах, що вже само по собі є визнанням його ідеального смаку.
Склад
Вода питна підготовлена, спирт етиловий з харчової сировини, цукровий сироп, концентрований вишневий сік, харчові добавки, харчовий барвник Е150а, спиртовані настої рослинної сировини, концентрований малиновий сік, ароматний спирт імбиру, коньячний дистилят, спиртований настій сушеної чорниці, регулятор кислотності Е330, натуральні ароматизатори Вишня, Вишня і слива, Малина, Мед, Перуанський бальзам

Відгуки

Схоже, що на цей товар поки немає відгуків. Стань першим, хто залишить свій відгук!

Наявність у магазинах