3 892 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Настінний обігрівач TEPLOCERAMIC ТСМRA 1000 бежевого кольору є стаціонарною керамічною панеллю потужністю 1 кВт. Модель виробляє обігрів одночасно двома способами: інфрачервоними хвилями та конвекцією та ефективна для приміщень площею до 20 кв.м. Вона оснащена термостатом з механічним регулюванням, а її поверхня максимально нагрівається до 85С, причому температура в кімнаті може нагріватися до рівня 35С. Безпечну експлуатацію приладу забезпечує система захисту від перегріву та від опіків, причому остання відключає нагрівання при перевищенні значення температури 90С. Пристрій оснащений таймером, за допомогою якого задається час роботи. Після закінчення встановленого часу відбувається автоматичне вимкнення обігрівача TEPLOCERAMIC ТСМRA 1000 від мережі.
Оснащення
Вбудований іонізатор Ні
Дисплей Ні
Зволожувач Ні
Можливість програмування Ні
Нічний режим Ні
Пульт ДУ Ні
Таймер Так
Термостат Так
Основні параметри
Встановлення настінний
Кількість режимів обігріву 1
Мобільність стаціонарна установка
Потужність, кВт) 1
Розмір приміщення (м²) 20
Управління механічне
Фізичні характеристики
Вага, кг) 26
Додатково Регульована температура 40-90±5°С. Регулювання температури у приміщенні: 5-35°С. Вбудований програмований терморегулятор.
Колір бежевий
Розміри (ВхШхГ) (мм) 600x1200x17
Функції захисту
Захист від замерзання Ні
Захист від опіків Так
Захист від перегріву Так
Захист від перекидання Ні
Захист від пилу та вологи Ні
Характеристики
Тип керамічна панель

Ще не було питань.