Доставка безкоштовна на відділення Нової пошти при умові повної оплати на розрахунковий рахунок для товарів від 6000 грн. При оплаті післяплатою доставка по тарифах перевізника за рахунок одержувача! Гарантія офіційна.
5 040 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.
Transcend StoreJet 25H3P з підтримкою USB 3.0 буде ідеальним вибором для користувачів, яким потрібен міцний, ємний, але при цьому порівняно недорогий портативний накопичувач. Transcend StoreJet 25H3P має прекрасний дизайн - антиковзаючий гумовий корпус фіолетового кольору, а також набір протиударних засобів і високу ступінь захисту завдяки укріпленому зовнішньому кейсу та внутрішньої системі підвіски, що оберігає пристрій від ударів. Це надійний пристрій відповідає жорстким вимогам випробувань U.S. на падіння. 4 ТБ дискового простору Transcend StoreJet 25H3P дозволить Вам зберігати і переносити великі обсяги даних. Пристрій також забезпечений кнопкою для зручного швидкого автоматичного резервного копіювання в одне натискання, що зробить процес синхронізації даних і резервного копіювання максимально швидким і зручним.
Характеристики
Ємність 4000 ГБ
Інтерфейс підключення USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0/3.1 Gen 1)
Інтерфейси підключення USB v2.0
Вага 298 г
Габарити 131.8 х 80.8 х 24.5 мм
живлення від USB
Живлення (зовнішнє) USB-порт
Колір фіолетовий
Колір корпусу фіолетовий з чорним
Матеріал пластик, резина
Матеріал корпуса гума
Об'єм жорсткого диска 4 ТB
Призначення для ПК
Розміри 131.8 × 80.8 × 24.5 мм
Тип зовнішній
Форм-фактор 2.5"
Функції / можливості Захищений від ударів згідно армійським стандартам

Ще не було питань.