Кошик
663 відгуків
Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-15%
Автосигналізація StarLine A63 V2, фото 2

Автосигналізація StarLine A63 V2

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Автосигнализація StarLine A63 V2, З одного боку, розроблена як сучасна заміна масово закоханих власників моделі StarLine A61 Dialog, а з іншого - має конструктивні особливості, характерні для охранних систем асортиментної лінійки більш високого рівня.

Зокрема, Головний блок Старлайн А63 V2 істотно мініатюрізований і побудований за принципом додатка, що дозволяє, дооснастив автосигналізації GSM/GPRS и GPS/ ГЛОНАС -модулями, істотно розширити її функціонал до рівня охоронно-займистичного комплексу з дистанційним управлінням за допомогою мобільної програми і безкоштовним супутниковим моніторингом з будь-якої точки земної кулі. Крім того, є можливість вбудовування в плату головного блоку starline a63 2CAN+2LIN-модуля, що дозволяє зручно і безпечно встановити сигналізацію Starline a63 на автомобілі, обладнані CAN і LIN - шилями відповідно, а також реалізувати режим slave для захисту автомобіля штатним брухтом і режим валидатор для розпізнавання власника штатними кнопками.

Основна перевага цього принципу полягає в тому, що перед тим, як купити автосигнализацію Starline в автомобіль, що коштує досить дорого, власнику не обов'язково відразу приймати рішення щодо придбання ще й наявних додатків. Встановити GSM, GPS і CAN-модулі за бажанням користувача можна без особливих трудомістких процесів в будь-який момент використання автосигналізації Старлайн А63, у випадку виникнення такої потреби.

Візуальна картка всіх збережених систем StarLine сучасного модельного ряду: радіоканал зв’ язку голка і головний блок сигналізації Starline A63 захищають діалоговий код з індивідуальними 128-бітними ключами шифрування. Це неперевершений захист від кодграберів, затверджений ще і грошовою винагородою від виробника в розмірі 2 мільйони грн. у випадку комп'ютерної зламаної моделі StarLine A63. А модернізований 128-канальний приймач охранної системи старийлайн А63 гарантує ще більш стійку роботу сигналізації в екстремальних умовах зашумленності радіоефіра міст-мегаполісів.

Традиційна робота StarLine A63 у широкому діапазоні температур від -50 до +85 градусів тепер ще поєднуються і з Найпоширеніша кількість енергіїЗавдяки використанню сучасних технологій та програмного забезпечення Старлайн А63 гарантує достатній для запуску двигуна заряд акумулятора протягом 60 днів у режимі охорони!

Не можна окремо не зупинитися на бруків Старлайн А63Адже, варто зазначити, що дизайнери і дизайнери виробника попрацювали на славу! Порівняно з моделлю Старлайн А61, еволюція перетерпіла обидва бруски. На більшості колоди інноваційної форми виділяється червоним кольором велика кнопка знімання/постановки на охорону, яку зручно натискати, навіть не діставаючи колод з кишені. Брелок Starline A63 з жк-дисплеєм отримав м'яку білу підсвічування, він ергономічний, антена прихована всередині бруска і розташована разом з іншими елементами так, щоб виключити пошкодження в разі падіння. Ударопрочний брусок А63 має чотири просічені клавіші для легших параметрів вказівником миші і усиновлений кронштейном. Це традиційні проблемні місця бруска A61, ймовірність виходу з ладу яких досі найбільша згідно статистики сервісного центру.

Більшість колод автосигналів поводяться неправильно. Це виявляється в наступному. Натиснувши кнопку перевірки стану автомобіля, водій раптом розуміє: незважаючи на те, що піктограми на колоді у повному порядку, він вже давно не на зв'язку зі своєю машиною. Але завдяки впровадження важливої розробки - автоматичне керування каналом зв’ язку - Власник StarLine A63 буде точно знати, що він контролює свій автомобіль на віддаленій відстані від нього. При виході з зони дії трансивера роздається зуммер, що сигналізує про втрату колоди можливості контролювати охоронні зони автомобіля. Таким чином, автовласник може прийняти рішення повернутися в зону спілкування з основним блоком або переставити автомобіль ближче до свого житла.

Важливо знати: алгоритм роботи StarLine A63 так, що можна додати до неї запусковий набір (силовий додаток, кабель, датчик температури) і отримати охоронну систему з можливістю автозапуску двигуна. Особливо це стосується користувачів, які вже встановили свою модель на автомобілі. Тепер, якщо серійний номер встановленої Старлайн А63 починається з AX3, у них є можливість користуватися всіма перевагами дистанційного запуску двигуна без заміни сигналізації на запускову.

Звичайно, виробник також подбав про ремісники установих центрів. На допомогу фахівцям з монтажу, які реалізують складні завдання вимогливих клієнтів, модель starline a63 обладнана Додаткові канали гнучкі. Запрограмувати параметри керування сигналізацією StarLine A63 штатними процесами на тому чи іншому автомобілі, завдяки гнучким FLEX-каналам, більше не становить проблем.

Комплектація StarLine A63:

  • Основний брусок керування з зворотним зв’ язком і ЖК дисплеям;
  • додатковий брусок;
  • Центральний процесорний блок;
  • Додаток для прийому (трансивера) з світлодіодом і фоновою кнопкою;
  • Додаткове реле разом з колодою;
  • провід з' єднання кінцевого вимикача капота;
  • Сильний кабель живлення і керування сигналами світла.
  • Кінцевий вимикач капота, 2 саморіза, клемма для з'єднання маси, диоди 1N4007;
  • Основний кабель з 10-контактним роз'ємом;
  • кабель з 6-контактним роз' єднанням для з' єднання входи;
  • кабель центрального замку з 6-контактним роз'їздом;
  • кабель з' єднання приймача.
  • Коротка інструкція щодо використання
  • Гарантійний талон (може розміщуватися на останній сторінці інструкції користувача);

Внимание! У комплекті сигналізації немає сирени, рекомендуємо вам придбати його окремо

УМНИЙ ДИАЛОГОВИЙ КОД

Діалоговий код з окремими ключами шифрування AES128 у кожній системі свій, що точно гарантує надійну охорону від зловмисників з кодграббером.

ТЕХНІЧНА ПІДТРИМКА

Компетентна підтримка у форматі 24/7. Безкоштовний дзвінок з України за номером 0-800-502-308, оперативна і докладна консультація, турбота про комфорт і безпеку клієнтів завдяки постійному роботі над підвищенням кваліфікації технічних фахівців компанії.

ФІНАНСОВА ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ STARLINE

StarLine упевнений в витривалості свого обладнання до будь-яких спроб цифрового зламався. Фінансова гарантія стає офіційним сертифікатом на 2000 000 гривень, за яким поки що ніхто не звернувся за десятиріччя поставок обладнання StarLine на ринок.

ІНТЕЛЛЕКТ STARLINE

НПА "Старлайн" - один з європейських прапорманів на ринку розвитку штучних інтелектів. Розумний клімат-контроль з інтелектуальним запуском двигуна, смарт-моніторинг місцезнаходження та пересування автомобіля, гнучкі можливості керування і налаштування обладнання під особисті вимоги власника.

ЗАХИЩА ВІД РАДІОПОМЕХ

Рішення актуальної проблеми сучасного мегаполісу. Спеціальна вузька трансівер дає змогу зберігати стабільність сигналу навіть у екстремальних радіопередачі.

БЕЗПЕКА ВСЕ

Ключовий принцип StarLine — постійно працювати над розвитком безпеки та ефективного захисту. Увага безпеки розміщена в кожній точці — прогресивний цифровий захист, екологічні компоненти, стабільність і рекордний ресурс комплектуючих.

СТІЙКА ДО ЕКСТРЕМАЛЬНОГО ТЕМПЕРУТУРАМ

Автоматизація виробництва, декілька рівнів контролю і якість компонентної бази в деталях забезпечують стабільність захисного обладнання при будь - якій температурі в відносній широті.

УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ ДЛЯ ЛЮБИХ АВТО

Максимальна універсальність обладнання StarLine дозволяє встановлювати на всі автомобілі в незалежності від комплектації і кузова.

КОМФОРТ І ФУНКЦІЯМИ

Захист і комфорт у відрегульованому балансі. Заощадження StarLine дозволяє легко контролювати функції керування центральними замками і необхідними функціями комфорту такими як підйом Стьокол, складання дзеркал, закриття люка.

3D КОНСТРОЛЬ

Автомобіль залишається під постійним контролем. Баланс цифрового захисту і моніторингу механічних дій - при спробах підомкрачування, евакуації, ударах.

ЛЕГКА ІНТЕГРАЦІЯ

Максимальна інтелектуальна інтеграція, зокрема GSM, GPS+ГЛОНАС, Комплект керування брухтом, 2CAN+4LIN або 2CAN+2LIN для дистанційного керування, підтримки стабільного моніторингу і цифрового з’ єднання сигналізації до авто.

МОДУЛЬНА АРХІТЕКТУРА

Можливість з' єднання опціональних модулів у будь-який момент часу для вдосконалення системи і збільшення її функціонування.

ЦІФРОВА ІНТЕГРАЦІЯ 2CAN-2LIN (ОПЦИЯ)

2CAN + 2LIN для максимально швидкого, коректного підключення, захисту сучасних автомобілів по CAN/LIN шинам.

БІБЛІОТЕКА ЦІФРІВИХ ШІН ДАНИХ (ОПЦИЯ)

Максимальна вартість електроніки без додаткового втручання. Бібліотека цифрових шин даних вже містить широку базу автомобілів на українському ринку і продовжує регулярно поповнюватися.

ТЕЛЕМАТІКА (ОПЦИЯ)

Місце керування не є перешкодою. Інформативне, швидке керування системою безпеки автомобіля з будь-якого місця з будь-якого мобільного пристрою, планшета, ноутбука або стаціонарного ПК.

ВСЕ ПОМІБНОВАННЕ У СМАРТФОНА (ОПЦІЯ)

Всі функції захисту та комфорту можуть контролюватися і налагодити з смартфоном за допомогою GSM (GPRS) модуля через sms, дзвінок, push-ввідомлення в мобільній програмі.

ПОНЯТНИЙ ІНТЕРФЕЙС (ОПЦИЯ)

Навіть найпрогресивніші та найуспішніші рішення можуть бути якомога доступнішими і зрозумілими для власника. Для цього розробники StarLine подбали про найбільш зрозумілою програмою з контролю історії переміщення, стану автомобіля та інших параметрів.

SMS-ПОВІДУВАННЯ (ОПЦИЯ)

Моментальне інформування про спроби несанкційного доступу. Швидке повідомлення про потенційну загрозу за допомогою SMS на номер власника.

АНТЕННА GPS-ГЛОНАС (ОПЦИЯ)

Максимальна чутливість з точністю визначення поточних координат у будь-який момент. Стабільність сигналу навіть у екстремальних умовах.

НАГЛЯДНИЙ МОНІТОРІНГ (ОПЦИЯ)

Широкі можливості для контролю, запису та зберігання всіх даних по пересуванні автомобіля. Наочний контроль за поїздами, моментальний перегляд інформації про пройдені маршрути, точний контроль поточного розташування автомобіля.

УМНІЙ КОНСТРОЛЬ (ОПЦІЯ)

Слідкувати за рухом автомобіля. Налаштуйте геометрії та геодони, контролюючи подорожі і відвідуючи предмети по карті. Оперативне інформування власника, якщо машина виїде за відведений периметр.

РЕКОРДНА ЧУВСТВА (ОПЦИЯ)

Комплектація унікальної антени GPS-ГЛОНАС дозволяє максимальну чутливість обладнання, практично моментальне складання навіть при екстремальних викликах погоди.

БЕСПЛАТНИЙ МОНІТОРІНГ (ОПЦИЯ)

Контроль розташування автомобіля в будь-який момент. Інструмент спостереження за маршрутами, розташування автомобіля з максимальною точністю до декількох метрів.

SMART-ДІАГНОСТІ (ОПЦІЯ)

Раціональна економія з авторськими рішеннями StarLine. Дані про стан автомобіля в режимі реального часу — на офіційному веб - сайті або в мобільній програмі для зручності. Завчасне виявлення проблеми допоможе уникнути незаконних витрат на дорогу. Потрібно перевірити підтримку CAN-LIN шини.

УМНИЙ АВТОЗАПУС (ОПЦИЯ)

Зручність і оперативність автозапуску без негативних наслідків, а також запуск за часом, температурою або напругою АКБ.

УМНІЙ КЛІМАТ-КОНТРОЛЬ (ОПЦІЯ)

Комфорт нового покоління — це з гнучкими можливостями налаштування автозапуску. Запуск з колоди або телефону, у заданий час, за температурою двигуна, графіком і днем тижня — створюйте особисті зручності під особисті потреби.

ПРОПОВІДУВАННЯ ПІДОГРЕВАТЕЛЕМ

Вирішення дистанційного управління з деревини або мобільної програми підігрівання під час з’ єднання з анологою або цифровою шиною.

УМНИЙ БІСКЛЮЧОВИЙ ОБХІД (ОПЦИЯ)

Правильний захист без зайвих переплат. Реалізація автозапуску двигуна можлива без витрат на дублікат ключа або додатковий обхідник. Потрібно перевірити підтримку CAN-LIN шини.

STARLINE COPYKEY (ОПЦИЯ)

Підготовка програмної копії ключа машини з розумним сервісом CopyKey на основі високопродуктивного сервера StarLine. Потрібно перевірити підтримку CAN-LIN шини.

НЕВІДОМА БЛОКУВАННЯ ICAN (ОПЦИЯ)

Прихована блокування двигуна по штатним цифровим шинам. Надійний і стабільний формат захисту, який підтвердив свою ефективність на практиці. Потрібно перевірити підтримку CAN-LIN шини.

ДВІЙНА ЗАХИЩА З РЕЖИМ SLAVE (ОПЦИЯ)

Захисти багато не буває. Можливості цивільного захисту доповнюються авторизацією за основною колодою StarLine — зводячи ризик цифрового зламаного до мінімуму. Потрібно перевірити підтримку CAN-LIN шини.

PIN-АВТОРИЗАЦИЯ ВЛАДЕЛЬЦА(ОПЦИЯ)

Навіть успішна крадіжка ключів або мітки не дозволить гонщику обманути StarLine. Технологія захисту ґрунтується на запиті спеціального коду власника, який відомий тільки йому. Автентифікація відбувається лише після введення персонального коду штатними кнопками автомобіля. Потрібно перевірити підтримку CAN-LIN шини.

УДАРОПРОЧНЫЙ БРЕЛОК

Одним із ключових принципів у роботі StarLine є увага до кожної деталі своїх проектів. Особливої уваги заслуговує деревина з спеціальною конструкцією, ергономічним дизайном та внутрішньо захищеною антеною.

КОНТОЛЬ КАНАЛА СВ'ЯЗІ

Автоматичний контроль на брилоці StarLine в зоні дії приймача охоронного обладнання.

РЕЛЕ БЛОКУВАННЯ

Максимальне блокування гальм або зниження швидкості до встановленого поріг, навіть якщо його було пошкоджено фізично або розбійним нападом.

УМНА БЛОКУВАННЯ ДВІГАТЕЛЯ

Один із ризиків, пов’язаних з розбійними нападами, — це ризик. Завдяки кмітливому блокуванню двигун не зможе далеко поїхати, навіть напавши на власника машини. Розумний алгоритм здатний автоматично заблокувати двигун після початку руху потрібний проміжок часу.

РЕЖИМ « АНТИОГРАБЛІННЯ»

Надійний захист водія від розбійного нападу під час руху. Режим блокування включається у пропадання мітки або команди власника — через колоди або кнопку Valet, по SMS, голосові меню, мобільний додаток або особистий кабінет StarLine. Після сигналу система включає в себе попередження про блокування двигуна сиреною та сигнальним сигналізаціям світла.

СУЧАСНА НАСТРОЙКА

Можливості налаштування обладнання виходять на новий рівень. Дозволяють ставити і керувати функціями комфорту, налаштовувати особисті параметри без небезпечних наслідків для рівня захисту своєї машини.

ГІБКА КАНАЛИ ДЛЯ ПОПРОБУВАННЯ

Широкий вибір способів керування функціями комфорту під особисті потреби власника, спеціфеку автомобіля та встановленої системи.

ВЛАГОСТІЙКА СІРЕНА (ОПЦИЯ)

Завдяки тому, що сирени служать у вологому малогабаритному форматі, вони можуть надійно розміститися в найбільш несподіваному місці для зловмисника. Звуковий тиск сирени досягає рівня 115 децибелів.

ТУРБОТАЙМЕР

Турботаймер дає змогу значно продовжити тривалість їзди турбіни автомобіля. Встановлюється на автомобілі з турбованим двигуном. Після вимкнення запалювання 1-3 хвилини підтримує роботу двигуна на холостяних обертах - достатній запас часу для зниження температури турбіни до безпечних значень.

ПІДКЛЮЧЕННЯ ВІДЕОРЕГИСТРАТОРА

Можливо, з’ єднання з бортовою мережею відеорепортатора з автоматичним встановленням сигналізації StarLine.

ГЕРКОВОВІ ДАТЧИКИ (ОПЦИЯ)

СтарLine пропонують спеціальні рішення не тільки для захисту самих транспортних засобів, але й для перевезення вантажу або цінностей. Бездротовий датчик інформує власника про стан відкриття дверей причепа, бардачка або будь-якого іншого елемента автоматично.

Основні
ВиробникStarline
  • Ціна: 8 500 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner