Рюкзак Skif Outdoor Seagle. 45 л. Blue

2380.00грн. 2213.00грн.
Є в наявності
Skif Outdoor Seagle — універсальний спортивний рюкзак середнього розміру для трекінгу, хайкінгу, велоспорту та нетривалих подорожей вихідного дня.

Модель виконана з високоміцного та стійкого до стирання матеріалу, завдяки чому рюкзак прослужить не один рік. Рюкзак має містке основне відділення з відсіком для ноутбука, планшета або книг і додаткове відділення на середину висоти, глибоку фронтальну горизонтальну кишеню, та еластичні бічні кишені для пляшки або термоса. Також рюкзак обладнаний маленькою кишенею внизу рюкзака, в якому захований водонепроникний чохол.

Рюкзак Seagle оснащений зручною Х-подібною підвісною системою, яка використовується в першу чергу для рюкзаків, що використовуються для занять видами спорту, що потребують інтенсивних рухів. Завдяки хрестоподібно розташованому сталевому каркасу і міцному ременю на стегнах з м-#039;якими вставками, основна частина навантаження перерозподіляється на стегна. Особливістю даної системи є спеціальна сітка, що охоплює каркас, створюючи простір між рюкзаком і спиною і таким чином забезпечує максимальну вентиляцію. За бажанням каркас можна витягти, полегшивши рюкзак.

Модель обладнана стяжками для індивідуального регулювання прилягання, компресійними ременями з боків та петлями для кріплення додаткового обладнання.

Рюкзак поставляється у кількох кольорах.

Артикул: 1311BL
Виробник: SKIF Outdoor
Категорія: Кемпінг та туризм
Колір: blue
матеріал: Нейлон
Об'єм, л: 45
Підкатегорія: Рюкзаки
Розміри, ДхШхВ: 34х18х62 см
Стать: Унісекс
Сумки та рюкзаки: Рюкзаки

Ще не було питань.