Ліхтар кемпінговий Skif Outdoor Green Basket з захистом від комах

820.00грн. 763.00грн.
Є в наявності
Ліхтар Skif Outdoor Green Basket - ідеальний варіант для любителів кемпінгу і відпочинку за межами міста. Зручний форм-фактор, яскравий колір корпусу, наявність функції захисту від комах і приємна ціна, явно виділяють дану модель серед аналогів.

Корпус виготовлений з міцного пластику. На корпусі розміщено 2 гумових кнопки, які досить легко знайти на дотик, навіть в рукавичках. Також є роз-#039;єм для зарядки за допомогою USB-кабелю захищений гумовою заглушкою для запобігання попадання всередину води і пилу.

Модель Green Basket має 2 режиму яскравості: 135 і 70 люмен, режим захисту від комах і миготіння. Час безперервної роботи ліхтаря на мінімальному режимі - до 13 годин.

Ліхтар має спеціальну ручку з міні-карабіном для можливості повісити його на дерево або екіпіровку. Невелика вага ліхтаря дозволяє його брати з собою, а вологозахист рівня IPX4 забезпечитьвпевнене використання в будь-яких погодних умовах.

Артикул: YD-580
Виробник: SKIF Outdoor
Гарантія: 3 місяці
Герметичність: IPx4
Додаткові функції: Защита от насекомых
Елемент живлення: Li-Ion акумулятор
Кількість режимів яскравості: 4
Категорія: Кемпінг та туризм
Комплектація: USB кабель (1), Инструкция (1), Кисточка (1)
Корпус: Пластик
Ліхтарі: Кемпінгові
Місткість, m/Ah: 2 000
Маса, г: 270
Підкатегорія: Кемпінгові ліхтарі
Розміри, ДхШхВ: 130х86 мм
Світлодіод: White light COB+395nm UV LED
Світлосила, Lm: 135
Час безперервного світіння: Обычный свет: 135 lm - 7 часов/70 lm - 13 часов. Фумигатор: 14 часов. Режим мигания: 8 часов

Ще не було питань.