Водонагрівач Gorenje TGR65SNGV9

Водонагрівач Gorenje TGR65SNGV9

Out of stock

Код товара: 6345
Наявність: Немає в наявності Категорії: ,

Опис

Gorenje TGR 65 SNGV9 - електричний накопичувальний водонагрівач з фактичним об'ємом емальованого бака 65 літрів та "мокрим" ТЕНом, потужністю 2 кВт. Монтаж бойлера настінний, вертикальний.

Основна умова тривалої експлуатації бойлера – якісне покриття та міцні зварні шви внутрішнього бака. Стінки резервуара захищені від корозії спеціальним складом покриття – надчистою емаллю. Додатковий захист забезпечує збільшений магнієвий анод.

Нагрів води здійснюється за допомогою занурювального ТЕНа, потужністю 2000 Вт. Мокрий ТЕН знаходиться у безпосередньому контакті з водою. Він виготовляється з міді, що забезпечує його високу стійкість до корозії та тривалий термін служби.

Бойлер Gorenje TGR65SNGV9 з механічним керуванням за допомогою терморегулятора: ручка терморегулятора дозволяє регулювати температуру води у водонагрівачі та встановлювати економічний режим та захист від замерзання.

Продуманий захист гарантує безпеку використання водонагрівача. У бойлерах Gorenje передбачений захист від перегріву та замерзання (останнє актуально при встановленні в приміщеннях, де не завжди використовується бойлер, наприклад, на дачі), термостат, зворотний та запобіжний клапани. Захист від нагрівання без води: бойлер не вмикається, якщо в баку немає води. Це запобігає перегріву водонагрівача та поломці тену.

Модель TGR 65 SNGV9 з гарантією на бак – 7 років, на електричну частину – 2 роки.

ОСОБЛИВОСТІ БОЙЛЕРА Gorenje TGR 65 SNGV9

Функціональний бойлер дозволить забути про дискомфорт при сезонних відключеннях або повній відсутності гарячого водопостачання. Експлуатаційний потенціал пристрою гарантований європейською якістю збірки і відмінним поєднанням надійності та сучасних технологій, використаних в конструкції пристрою:

  • Циліндричний корпус зі стійкої до пошкоджень листової сталі має зовнішнє і внутрішнє емалеве покриття, що додатково захищає від впливу вологи, і герметичні шви.
  • Надійний трубчастий мідний нагрівальний елемент “мокрого” типу швидко підігріває воду до потрібної температури.
  • Термоізоляційний шар зі спіненого поліуретану запобігає охолодженню рідини в резервуарі і економить енергоресурс.
  • Магнієвий анод зі збільшеною площею забезпечує захист від корозії і запобігає утворенню твердих вапняних відкладень на ТЕНі.
  • Запобіжний і зворотний клапани регулюють тиск всередині бака.
  • Вбудований термостат забезпечує захист від перегріву і закипання, своєчасно відключаючи нагрів.

Технічні характеристики

Основні
Форма

Об `єм

Монтаж

Тип ТЕНу

Керування

Технічні дані
Матеріал баку

Макс. потужність

Габарити (ВхШхГ)

Вага, кг

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Країна виробник

Гарантія від виробника


Інші
Підводка труб

Тип монтажу

Монтаж

Рекомендація!
Гарантія діє за умови дотримання технічного обслуговування (ТО). Всі умови зазначені в гарантійному талоні або в інструкції з експлуатації. У разі недотримання умов, Вам може бути відмовлено в обслуговувані сервісним центром.

Характеристика

Основні
Форма

Об `єм

Монтаж

Тип ТЕНу

Керування

Технічні дані
Матеріал баку

Макс. потужність

Габарити (ВхШхГ)

Вага, кг

Бренд
Бренд

Країна реєстрації бренду

Країна виробник

Гарантія від виробника


Інші
Підводка труб

Тип монтажу

Відгуки

Відгуків немає, поки що.


Будьте першим, хто залишив відгук “Водонагрівач Gorenje TGR65SNGV9”“