Назва: БФП Xerox WorkCentre 3025BI (3025V_BI)
Код товару: 5740
Виробник: Xerox
Категорія: Багатофункціональні пристрої
Гарантія: 12 МІСЯЦІВ
Ціна:

154 USD | 5590 ГРН


Друк лише чорним кольором

Монохромні МФП друкують лише чорним кольором і тому є ідеальним вибором для користувачів, які прагнуть оптимальної якості та продуктивності. Вони гарантують високу швидкість друку, відмінну чіткість тексту та довговічність документів. Багатофункціональні пристрої ідеально підходять для підприємств та установ для оптимізації офісної роботи. Лазерні багатофункціональні пристрої надзвичайно популярні, оскільки, крім стандартної функції друку, вони також можуть виконувати інші поширені офісні завдання, такі як сканування та копіювання. Деякі пристрої також мають функцію факсу, що дозволяє користувачеві надсилати текст і зображення на відстань.

Формат A4

Формат А4 є найпоширенішим форматом друку - як в офісі, так і в домашніх умовах, і тому є стандартним розміром аркуша для принтерів. Його найчастіше використовують для друку документів, есе, офіційних листів, рахунків-фактур, фотографій, каталогів і рекламних листівок. Розмір А4 становить 210 x 297 міліметрів.

Зручний бездротовий друк

Підключення Wi-Fi забезпечує зручний бездротовий друк, підключаючи БФП до локальної бездротової мережі або мобільних пристроїв. Це робить його ідеальним для дому або офісу, оскільки підключення до Wi-Fi усуває необхідність у непотрібних кабелях. Великою перевагою бездротового з'єднання є економія місця, оскільки немає необхідності розміщувати БФП поруч із комп'ютером і маршрутизатором.