Кошик
662 відгуків
Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-9%
Мотопомпа Daishin SST-80HX, фото 2
Мотопомпа Daishin SST-80HX, фото 2

Мотопомпа Daishin SST-80HX

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Опис моделі Daishin SST - 80HX

Професійний клас:

Мотопомпа для слабо забрудненої води SST-80HX від відомої японської фірми DAISHIN справедливо вважається однією з найкращих у класі професійних помп для напівбрудної води. Її продуктивність досягає майже максимального показника та становить тонну води за хвилину (або 60 м куб).

Витривала крильчатка:

Фільтр на вхідному патрубці, крильчатка насоса та його внутрішні частини зроблені з міцних металів дуже високої якості: литого чавуну з вкрапленням хрому. У виробництві мотопомпи SST-80HX крильчатка приділена особлива увага. Вона не тільки має обертатися з величезною швидкістю, щоб забезпечити зазначені вище 1000 л води за хвилину, а ще й встояти перед градом зі сміття і дрібних каменів, що ударяють із великою силою, адже вхідний фільтр пропускає воду з частинками розміром до 1,5 см.

Легке обслуговування:

Гарний плюс у SST-80HX — наявність швидкорозбірного коливого вузла для чищення камери від стороннього абразиву. Вона легко обслуговується, зношені сальники можна замінити швидко й безпроблемно. Важливу роль у продуктивності помпи відіграють також діаметри вхідного та нагнітального патрубків — 75 мм.

Надійна конструкція:

Основа конструкції мотопомпи SST-80HX — самоусмоктувальний насос і бензиновий двигун, які розміщені всередині загальної металевої рами. Рама захищає пристрій від пошкоджень під час перенесення та встановлення. Під час запуску мотопомпи заливання відбувається автоматично, а подавання води починається в перші секунди після увімкнення. Висота подавання води — середня, досягає 23 метри.

Двигун Honda:

Висока працездатність бензинової помпи Daishin SST-80HX забезпечується завдяки висококласному японському двигуну марки HondaGX160, у якого чудові технічні характеристики:
  • Розташування клапанів вгорі циліндра дає економію бензину та оливи. Тому такий потужний агрегат витрачає всього трохи більш ніж 1 л палива за годину роботи за максимального навантаження. Може працювати 3 години без перерви й без дозаправляння бензином і олією.
  • За низького рівня в картері оливи двигун вимикається автоматично. Перегрівання двигуна виключене.
  • Мотор надійно та безвідмовно працює в сильну спеку та в мороз.
  • Мотопомпа SST-80HX від Дайшин — має популярність у комунальних служб, підприємств зв'язку, будівельних фірм, служб водопостачання, а також в аварійно-рятувальних бригад, оскільки дуже швидко викачує воду з затоплених колодязів, підвалів, осушує водойми.
Основні
ВиробникDaishin
  • Ціна: 19 818 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner