Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Bluetooth ресивер USAMS SJ464 Car Wireless Audio Receiver Tarnish

Код: 13840314-1911
Код: 13840314-1911
Фото № 1 Bluetooth ресивер USAMS SJ464 Car Wireless Audio Receiver TarnishФото № 2 Bluetooth ресивер USAMS SJ464 Car Wireless Audio Receiver Tarnish
Продавець цього товару:
Win
Рейтинг продавця:

Товар в наявності

235 ₴

Огляд Bluetooth ресивер USAMS SJ464 Car Wireless Audio Receiver Tarnish

Bluetooth-ресивер
Usams US-SJ464 Car Wireless Audio Receiver Tarnish
– це високоякісний спосіб слухати улюблену музику в автомобілі, не підключаючи телефон до радіокабелів. Він легко підключається до роз'єму USB та AUX в автомобілі та гарантує, що поїздка пройде з гарною музикою у фоновому режимі.
Аудіоадаптер
USAMS US-SJ464
також може використовуватися з 3.5-мм динаміками та має вбудований мікрофон, що дозволяє приймати дзвінки, не відриваючи очей від дороги. Можна забути про спотворення звуку, тому що його інтелектуальна інтегральна схема забезпечує стабільне з'єднання та кришталево чистий звук.
Програвач
USAMS US-SJ464
зробить аудіосистему автомобіля бездротовою. Більше не потрібно шукати аудіокабель для прослуховування музики зі смартфона через стовпчики машини.
Сполучення з мобільним пристроєм відбувається через Bluetooth. Аксесуар додатково оснащений мікрофоном і дозволяє використовувати гучний зв'язок при відповіді на вхідні дзвінки спеціально для того, щоб повністю сконцентруватися на керуванні автомобілем.
Мініатюрний програвач виготовлений із міцних та надійних матеріалів: ABS-пластику, стійкого до появи корозії алюмінієвого сплаву, термостійкого цинкового сплаву. Зовні він нагадує звичайний кабель, на одному кінці якого конектор 3.5 мм mini jack – для підключення в аудіороз'єм магнітоли, а на іншому – USB. Між собою вони з'єднані витим кабелем, як у старих стаціонарних телефонах. Такий шнур не займе багато місця в сумці або бардачку машини, не зав'яжеться у вузол і не переплутається з іншими проводами.
Для початку роботи програвач вставляється в роз'єм 3.5 мм аудіопристрою, а також підключається до роз'єму USB автомобільного зарядного пристрою. Тепер програвач увімкнений і готовий до роботи. Після цього одразу можна підключати до нього свій смартфон, з якого можна транслювати музику чи аудіокнигу на стаціонарні колонки автомобіля.
За допомогою
Usams US-SJ464 Car Wireless Audio Receiver
можна перетворити дротову колонку на бездротову, щоб підключити її до телевізора, смартфона або планшета для прослуховування музики, фільму, серіалу на максимальній гучності.
Купити Bluetooth ресивер USAMS SJ464 Car Wireless Audio Receiver Tarnish ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Додатково

Колір Сірий з чорним

Гарантія

Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.