Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Спортивний костюм Zeus TUTA OLYMPIA RO/BL Z01385 Розмір 2XS

Код: 14803-34-3045
Код: 14803-34-3045
Фото № 1 Спортивний костюм Zeus TUTA OLYMPIA RO/BL Z01385 Розмір 2XSФото № 2 Спортивний костюм Zeus TUTA OLYMPIA RO/BL Z01385 Розмір 2XS

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
F-World
Рейтинг продавця:

Товар в наявності

1 469 ₴ -150 ₴
1 319 ₴

Огляд Спортивний костюм Zeus TUTA OLYMPIA RO/BL Z01385 Розмір 2XS

Спортивний костюм Zeus TUTA OLYMPIA RO/BL Z01385
Артикул: Z01385
Матеріал: поліестер
TUTA OLYMPIA – чоловічий спортивний костюм від італійського бренду Zeus. Пошитий із високотехнологічної тканини – м'якого поліестеру. Цей матеріал приємний до тіла, має високу міцність, не розтягується і довго не втрачає початковий вигляд після прання. Тканина відрізняється високим рівнем повітропроникності та добре відводить зайву вологу від тіла. Завдяки цьому навіть активні заняття спортом проходитимуть у сухості та комфорті. Купити чоловічий спортивний костюм цієї моделі можна як для тренувань, так і для повсякденного носіння. Костюм складається з штанів та кофти з довгим рукавом. На рукавах та подолу штанин є манжети на гумках, які обмежують скочування. Вони ж захищають від попадання холодного повітря під час тренувань на відкритому повітрі. Кофта має контрастний колірний дизайн. Застібається на замок-блискавку, має капюшон та кишені на замках.
Купити Спортивний костюм Zeus TUTA OLYMPIA RO/BL Z01385 Розмір 2XS ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Розмір 2XS
Стиль Спортивний (sport)
Вид Для тренувань
Склад Поліестер
Матеріал Поліестер
Колір Синій
Країна реєстрації бренду Італія
Комплектація Спортивний костюм

Гарантія

Гарантійний термін 14 днів
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.