1 607 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.

Основні переваги:
- Динаміки діаметром 40 мм
- З'ємний мікрофон з шумозаглушенням
- Технологія просторового звуку 7.1
- Широка сумісність з ігровими консолями
- Ігрова підсвітка

Перед вами оновлена ​​версія гарнітури G9000, в якій поєднується дротова ігрова гарнітура і бездротова музична гарнітура з підтримкою Bluetooth 5.0. Виконана в яскравому геймерском дизайні модель порадує широким функціоналом і подарує позитивні емоції. Навушники Kotion Each G9000BT можна широко використовувати в повсякденному житті для захоплюючих ігор, прослуховування музики, перегляду фільмів в комфортних умовах.

Два режиму використання: дротової і бездротової
Будинки зручно використовувати провідний режим, як в традиційній провідний гарнітурі G9000), щоб зануритися в гру. Модель володіє широкою сумісністю, і ви можете використовувати навушники з більшістю ігрових пристроїв з інтерфейсом 3,5 мм).

Виходячи на вулицю цікавіше використовувати бездротовий режим Bluetooth. Стильний зовнішній вигляд з підсвічуванням і зручне регулювання дозволяє налаштувати гарнітуру під себе. Ви можете насолоджуватися музикою, дзвонити, дивитися фільми, займатися спортом і т. Д.

Дизайн
Високоякісні дихаючі амбушюри і м'яке регульоване наголов'я відповідають стандартам ергономіки. Вони відмінно пропускають повітря, зменшують тиск на голову і ефективно справляються з пасивним шумозаглушенням. Тактильно приємний матеріал амбушюр і настроюється посадка робить комфортним навіть довге перебування в навушниках. G9000BT мають світлодіодне підсвічування, яка підкреслює атмосферу гри. Ви можете включити або вимкнути підсвічування за бажанням.

Тривалий час автономної роботи забезпечує полімерно-літієва батарея ємністю 600 мАг. Час автономної роботи складає до 20 годин при середньому рівні гучності. Насолоджуйтесь музикою і переглядом фільмів стільки, скільки захочеться! Час повної зарядки складає 3 години.

Функції
Для якісної передачі звуку з ігровою гарнітурі G9000BT використаний 40-міліметровий динамік з неодимовим магнітом. Ви отримуєте відмінну ізоляцію від шуму навколишнього середовища, а також функцію об'ємного звучання 7.1 surround sound для більшої реалістичності і занурення в ігровий процес. Ви можете переключитися на звук 7.1 за допомогою натискання всього однієї кнопки.

Особливості
Незалежний знімний мікрофон працює в дротовому ігровому режимі, щоб радувати вас якісним спілкуванням з товаришами по команді. Якісне шумозаглушення відокремить ваш голос від навколишнього оточення. Ви отримаєте кристально чистий звук при розмові. Зніміть мікрофон і перетворите ігрову гарнітуру в навушники для прогулянок (мається додатковий вбудований мікрофон).

Підсумок
Ігрова гарнітура Kotion Each G9000BT має можливість дротового і бездротового підключення. Мікрофон з функцією шумозаглушення забезпечує чіткість голосу для спілкування між колегами по команді. Всього однією клавішею є перемикання ефекту об'ємного звуку 7.1 і технології з низькою затримкою звуку. З ними ви завжди зможете почути рух ворогів і отримати яскраві враження від гри.

Примітка. Залежно від поставки роз'єм для заряджання може бути MicroUSB або USB-C. Відправляємо варіант, який є у наявності.

Характеристики
Bluetooth 5.0
Імпеданс, Ом 16
Інтерфейс підключення Bluetooth, 3.5 мм (mini-Jack)
Вага 500 гр
Вага в упаковці 0,430 кг
Висота в упаковці (см) 9,0
Глибина в упаковці (см) 21,0
Діапазон частот (Гц) 20 - 20000
Довжина шнура, м 2,1
Додаткові можливості Розмір динаміка 40мм
Бездротова передача сигналу через Bluetooth 5.0
Дротова/бездротова передача аудіосигналу
Час роботи від акумулятора до 12 годин
Час повної зарядки: 3 години
Місткість акумулятора 600 мАг
Радіус дії: до 10 метрів.
Кількість вантажних місць 1
Колір Чорно-синій
Особливості Android-сумісність, Apple-сумісність
Спрямованість мікрофона Всеспрямований
Тип випромінювача динамічний
Тип мікрофону динамічний
Тип навушників Повнорозмірні
Тип підключення Комбіновані
Час роботи (год) 12
Чутливість (дБ) 110
Ширина в упаковці (см) 20,0

Ще не було питань.