Принтер Canon i-SENSYS LBP673Cdw Wi-Fi (5456C007AA)

Принтер Canon i-SENSYS LBP673Cdw Wi-Fi (5456C007AA)
В наявності
Модель: 5456C007AA
Артикул: 5456C007AA
Виробник: CANON

12 190 грн


Скорочений опис

  Якісні кольорові відбитки Лазерні принтери з кольоровим друком — чудовий вибір як для домашніх, так і для офісних користувачів, яким потрібні відбитки з насиченими кольорами та розбірливим текстом. Завдяки сучасному к... Читати далі...


Зверніть увагу:
Прийом замовлень 24 години

Прийом замовлень 24 години

Ви можете оформити запит на нашому сайті у будь-який слушний для Вас час

Доставка по всій території України

Доставка по всій території України

З можливістю відстежування вантажу

Будь-яка форма оплати

Будь-яка форма оплати

Приймаємо безготівкові платежі

 

Якісні кольорові відбитки

Лазерні принтери з кольоровим друком — чудовий вибір як для домашніх, так і для офісних користувачів, яким потрібні відбитки з насиченими кольорами та розбірливим текстом. Завдяки сучасному кольоровому лазерному принтеру ви зможете друкувати не тільки документи, а й світлини та графіку у високій якості.

Формат А4

Формат А4 є найбільш використовуваним форматом друку — як в офісі, так і вдома, а тому є стандартним розміром аркуша паперу для принтера. Найчастіше використовується під час друку документів, рефератів, офіційних листів, рахунків-фактур, фотографій, каталогів і рекламних буклетів. Розміри формату А4 становлять 210 х 297 міліметрів.

Чорно-білий друк із роздільною здатністю 1200 x 1200 dpi

Роздільна здатність друку — один із найважливіших параметрів, що інформують про деталізації відбитків. Він вказується в одиницях dpi, тобто в кількості точок зображення на дюйм. Деталізація збільшується зі збільшенням dpi. Наприклад, для друку документів досить роздільної здатності 600 х 600 dpi, а мінімальна роздільна здатність для друку світлин — 1200 х 1200 dpi.

Автоматичний двосторонній друк

Якщо ви часто займаєтеся двостороннім друком і постійне перелисування сторінок для вас стомливо та трудомістко, то функція автоматичного двостороннього друку створена для вас! Лазерні принтери, що підтримують автоматичний двосторонній друк, обладнані дуплексним модулем, який приймає аркуш, надрукований на одній стороні. Там він перевертається й повертається в принтер, де повторно покривається тонером. Потім готовий відбиток вирушає в лоток. Вся операція дає змогу користувачеві швидко підготувати необхідні документи без зайвих рухів.

Зручний бездротовий друк

Можливість під'єднання через Wi-Fi забезпечує зручний бездротовий друк, під'єднавши принтер до локальної бездротової мережі або мобільних пристроїв. Це рішення ідеально підійде як для дому, так і для офісу, оскільки для під'єднання до Wi-Fi не потрібні зайві кабелі. Великою перевагою бездротового під'єднання є економія місця, оскільки немає потреби розміщувати БФП поруч із комп'ютером і маршрутизатором.

Робота в дротовій мережі

Дротова мережа — це корисна функція, що дає змогу під'єднувати принтер до декількох комп'ютерів за допомогою кабелю Ethernet, під'єднаного до маршрутизатора. Це рішення широко використовується в корпораціях і офісах, неабияк підвищуючи ефективність роботи. Принтер має власний IP-адреса, тому до нього може отримати доступ будь-який комп'ютер, під'єднаний до тієї ж локальної мережі.

Використовуйте потенціал хмари для максимальної ефективності роботи

Можливість під'єднання до хмари та висока швидкість друку спрощують друк на носіях найрізноманітніших типів і розмірів, допомагаючи підвищити продуктивність у невеликому офісі.

Швидкий друк

Працюйте швидше завдяки кольоровому друку до 33 сторінок на хвилину (A4) і підтримці носіїв меншого розміру, включно з чеками та квітанцією.

Хмарне під'єднання

Друкуйте документи безпосередньо з хмарних сервісів зберігання, як-от Google Drive, Dropbox і OneDrive, і централізовано керуйте друком завдяки підтримці Microsoft Universal Print.

Простота використання

Спрощена робота містить поєднання клавіш, які настроюються безпосередньо з дисплея принтера, щоб заощадити час на часто використовуваних завданнях.

Міцна безпека

Ви можете захистити свій пристрій і конфіденційні документи за допомогою функції захисту за допомогою PIN-коду, яка обмежує доступ користувачів, і перевірки системи під час запуску для виявлення вірусних загроз.

Мітки: Принтер Canon i-SENSYS LBP673Cdw Wi-Fi (5456C007AA)

Увага

Працюємо Пн-Пт, з 9:00 до 19:00       У суботу працюємо з 9:00 до 18:00