5 057 грн.
В наявності
Privat24 Privat24 mono alfa slon idea pp abank pumb
Самовивозу на даний час немає, відправка товару Новою поштою. Перевіряйте посилку при отриманні! Дорогі або габаритні товари відправляються за передоплатою.

Full HD монітор Philips 272S9JAL відтворює надзвичайно чітке, яскраве та реалістичне зображення при широкому, до 178°, куті огляду. Він працює на основі новітніх технологій в галузі енергозбереження та гарантує високі показники продуктивності та енергоефективності.

Ексклюзивна технологія SmartImage аналізує відображуваний на екрані вміст та надає можливість вибору різних режимів перегляду. Обирайте режим «Офіс», «Фото», «Фільм», «Гра», «Економія енергії» або будь-який інший, а SmartImage налаштує контрастність, насиченість кольорів і чіткість зображення відповідно до обраного режиму. Для роботи з документами розроблений спеціальний режим EasyRead.

Два вбудовані динаміки потужністю по 2 Вт надають можливість спілкуватись з родиною, друзями, колегами, переглядати фільми, слухати музику без підключення зовнішніх колонок.

У моніторі Philips 272S9JAL передбачено ряд технологій для захисту зору. Вони зменшують навантаження на очі та роблять перегляд комфортним. Режим Low Blue понижує рівень синього світла, а технологія Flicker Free усуває шкідливе мерехтіння. Антиблікове покриття дозволяє чітко бачити вміст на екрані, навіть якщо джерело світла знаходиться за спиною.

Велика кількість роз’ємів, а саме – VGA, Display Port та HDMI, робить монітор Philips 272S9JAL гнучким для інтеграції з іншим обладнанням. Два USB-порти з високою швидкістю обміну даних забезпечують підключення необхідних периферійних пристроїв.

Характеристики
D-Sub 1
DisplayPort 1
HDMI 1
VESA 100x100
Вага, кг 4,98
Властивості підставки Кут нахилу: -5 ° / +25 °
Діагональ екрану 27
Діагональ монітора 27
Джерело живлення внутрішнє
Динамічна контрасність 50 000 000:1
Додаткові роз'єми 2 х USB 3.2, 1 х USB-B, 1 х Аудіороз'єм
Колір Чорний
Колонки Так
Кут огляду, гор/верт 178/178
Максимальна роздільна здатність 1920x1080 (Full HD)
Покриття екрана Антиблікове
Співвідношення сторін 16:9
Споживана потужність У робочому режимі: 16.5 Вт У режимі очікування: 0.3 Вт
Статична контрасність 4000:1
Тип матриці VA
Тип підсвітки WLED
Час реакції, мс 4
Частота оновлення 75 Гц
Яскравість 300 кд/м²

Ще не було питань.