Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Пилосос автомобільний "VOIN" VL-330 138W/сухе чищення/сумка від прикурювача

Код: 15137690-3187
Код: 15137690-3187
Фото № 1 Пилосос автомобільний "VOIN" VL-330 138W/сухе чищення/сумка від прикурювача

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
TILUR
Рейтинг продавця:

Товар в наявності

1 173 ₴

Огляд Пилосос автомобільний "VOIN" VL-330 138W/сухе чищення/сумка від прикурювача

Пилосос автомобільний ""VOIN"" VL-330 138W/сухе чищення/сумка від прикурювача Потужний портативний пилосос автомобільний ТМ Voin VL-330 дозволяє тримати салон автомобіля в чистоті. Пилосос підключається до бортової мережі автомобіля 12 вольт через роз'єм прикурювача. Пилосос отримав дорослу систему фільтрації від побутових пилососів - Cyclonic action. Завдяки закручуванням повітряних потоків значно продовжується термін роботи фільтра, виключається засмічення мотора пилом і збільшується сила всмоктування. Подвійна система фільтрації конусоподібної форми дозволяє затримувати та фільтрувати навіть найдрібніші частинки пилу. Прозора колба дозволяє легко візуально контролювати наповнення контейнера сміттям та пилом. Завдяки великому контейнеру час роботи до заповнення контейнера для сміття збільшився на 20%. Ергономічний дизайн приладу сприяє максимально зручній та швидкій роботі. Комплект щіток: щілинна» щітка стане незамінною для чищення у важкодоступних місцях звичайна щітка стане в нагоді для чищення сидінь і підлоги У пилососі встановлений надійний електромотор збільшеної потужності 138 Ватт (стандарт для автомобільних пилососів на сьогоднішній день - 60 Ватт) Автомобільний пилосос Voin 330 – запорука чистоти в салоні вашого автомобіля.
Купити Пилосос автомобільний "VOIN" VL-330 138W/сухе чищення/сумка від прикурювача ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Країна виробник Тайвань

Гарантія

Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.