Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro (CP.MA.00000013.01)

Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro (CP.MA.00000013.01)
В наявності
Модель: CP.MA.00000013.01
Артикул: CP.MA.00000013.01
Виробник: DJI

52 000 грн


Скорочений опис

Опис Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro (CP.MA.00000013.01) Дрон DJI Mavic 2 Pro < p> Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro увібрав кращі риси Phantom 4 PRO і Mavic. Дрон призначений & nbsp; для подорожей без нічого, адже в ... Читати далі...


Зверніть увагу:
Прийом замовлень 24 години

Прийом замовлень 24 години

Ви можете оформити запит на нашому сайті у будь-який слушний для Вас час

Доставка по всій території України

Доставка по всій території України

З можливістю відстежування вантажу

Будь-яка форма оплати

Будь-яка форма оплати

Приймаємо безготівкові платежі

Опис Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro (CP.MA.00000013.01)

Дрон DJI Mavic 2 Pro < p> Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro увібрав кращі риси Phantom 4 PRO і Mavic. Дрон призначений & nbsp; для подорожей без нічого, адже в зібраному стані його довжина лише трохи перевищує 21 см. Оновлений мотор і пропелери менше шумлять, а вдосконалені льотні характеристики дозволяють добиратися до важкодоступних місць.

Можливості зйомки DJI Mavic 2 Pro

Якість картинки, наближене до зйомки на дзеркальну камеру & ndash; про це власники перших дронів могли тільки мріяти. DJI пішли ще далі, вмістивши матрицю формату 1 & rdquo; в мініатюрний форм-фактор. Mavic 2 Pro знімає відео в 4К-форматі і робить фотографії розміром 5472 & times; 3648 пікселів. Максимальна роздільна здатність становить 20MP, за рахунок чого забезпечується отримання різких і чітких кадрів.

Hassellblad

У розробці коптера брала участь компанія Hassellblad. Ці камери відомі своїм знаковим ергономічним дизайном, безкомпромісною якістю зображення і шведським майстерністю. Спільно розроблена з Hasselblad після двох років безперервних досліджень, камера Hasselblad L1D-20c, якою оснащений Mavic 2 Pro, має 1-дюймовим CMOS-сенсором і унікальною технологією Hasselblad Natural Color Solution (HNCS). Система допомагає користувачам захоплювати чудові 20-мегапіксельні знімки в приголомшливих деталях кольору.

Льотні характеристики

Кварокоптер Mavic 2 Pro здатний розвивати швидкість до 72 км / ч. Максимальна висота польоту & ndash; 6000 метрів. & Nbsp; Рівня заряду батареї вистачає для зйомки протягом 31 хвилини. Майже стільки ж становить час зависання в одній точці. Коли харчування добігає кінця, інтелектуальна система повідомляє про це користувачеві і автоматично відправляє дрон до місця зльоту, за рахунок чого попереджається ймовірність краху пристрою. Оновлена ​​система позиціонування забезпечує плавність, рівність польоту.
Квадрокоптер оснащений фронтальними, задніми, верхніми, нижніми і бічними сенсорами. Виявлення стін, дерев і людей займає менше секунди. Крім того, сенсори здатні побачити об'єкти з поверхнею, що відбиває.

< div class = "table-cell">

Функції і режими

Квадрокоптер останнього покоління орієнтований як на професіоналів, так і початківців пілотів. Вбудовані інтелектуальні функції дозволяють з легкістю створювати кінематографічні кадри. DJI Mavic 2 Pro підтримує популярні функції, взяті від попередніх моделей, а також кілька нових.

Гіперлапс

Модель позбавляє від необхідності самостійно обробляти отриманий матеріал. Зображення стабілізуються, і готовий таймлапс автоматично завантажується в інтернет. Ви також можете створити каталогу маршрутів, щоб при потребі повторювати їх. Гіперлапси створюються по колу, точкам або в автономному режимі.

< h3> Панорама

Дрон створює чотири види панорам: сферичну, горизонтальну, вертикальну та 180 градусів. Збірка фотографій відбувається автоматично, одночасно зйомка проводиться в максимальній якості.

режими зйомки

Передбачено кілька траєкторій польоту. Зокрема, Mavic 2 Pro підтримує режими & laquo; Бумеранг & raquo; і & laquo; Астероїд & raquo ;, відомі користувачам за попередніми моделями дронів. Для зйомки в умовах низької освітленості призначена опція HyperLight, що знижує рівень перешкод і колірних спотворень.

ActiveTrack 2.0.

Оновлена ​​система стеження. В її основу покладено створення тривимірних карт навколишнього середовища. Штучний інтелект автоматично вибудовує траєкторію рухомих об'єктів, коли між ними і камерою виявляються перешкоди. Зокрема, це дозволить розрахувати, в якому місці з'явиться сховався за поворотом автомобіль. Ще одне нововведення & ndash; відстеження швидких об'єктів, що переміщаються зі швидкістю до 72 км / ч.

OcuSync 2.0.

Зміни торкнулися і софта. Технологія передачі відео OcuSync 2.0 дозволяє транспортувати відзнятий контент в FullHD-дозволі на відстані до 8 км, зберігаючи його якість і попереджаючи виникнення перешкод. Система підтримує два діапазони частот (2,4 і 5,8 ГГц), перемикання між якими відбувається автоматично.


< span style = "font-size: medium;"> & nbsp;

Сумісні пристрої c дроном DJI Mavic 2 PRO

Контроль за польотом здійснюється за допомогою пульта дистанційного керування. Як і сам дрон, він відрізняється компактними габаритами. Дальність передачі сигналів досягає 8000 м. Передбачено USB-порти для підключення смартфона або планшета. Оригінальна додаток DJI GO 4 дозволяє задавати маршрут і регулювати налаштування одним натисканням на екран. Складаний квадрокоптер підтримує перегляд відео в режимі реального часу. Матеріал може відображається не тільки на екрані мобільного пристрою, але і в окулярах віртуальної реальності DJI Goggles RE. Затримка сигналу не перевищує 120 - 130 мс, а швидкість транспортування даних становить 40 Мбіт / с.

Мітки: Квадрокоптер DJI Mavic 2 Pro (CP.MA.00000013.01)

Увага

Працюємо Пн-Пт, з 9:00 до 19:00       У суботу працюємо з 9:00 до 18:00