Каталог

Повернутись

Каталог товарів

Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-K

Код: 16708834-5227
Код: 16708834-5227
Фото № 1 Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-KФото № 2 Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-KФото № 3 Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-KФото № 4 Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-KФото № 5 Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-KФото № 6 Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-KФото № 7 Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-K

Основні характеристики

Всі характеристики
Продавець цього товару:
WOWS

Товар в наявності

1 134 ₴ -103 ₴
1 031 ₴

Огляд Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-K

Нові бездротові навушники RZ-B110W від Panasonic призначені для людей з активним ритмом життя, які вимагають тривалого часу роботи від акумулятора та бажають бути вільними від проводів. Завдяки технології XBS вони також забезпечують разючий потужний бас. Ергономічний дизайн Оснащені інноваційною системою Ergofit з канальною формою, навушники B110W гарантують зручність та надійність утримання, що забезпечить неперевершену якість звучання вашої улюбленої музики безпосередньо у ваших вухах. Якість звуку Поєднання 10 мм динамічних драйверів з інноваційною технологією XBS забезпечує навушникам B110W глибокий і виразний бас, додаючи вашій музиці відчуття справжньої енергії. Енергія від дня до ночі Завдяки можливості працювати до 6 годин безперервно та додаткової зарядки ще на 20 годин за допомогою компактного футляра, ці навушники гарантують доступ до улюбленої музики та зв'язку від світанку до заходу сонця. Навушники B110W, створені відповідно до стандарту водонепроникності IPX4, підійдуть для активного використання як під час наполегливих тренувань у фітнес-центрі, так і для прогулянок на свіжому повітрі в дощову погоду. Швидке та надійне з'єднання Bluetooth 5.3 у навушниках B110W обумовлює збільшений час автономної роботи та підвищену чіткість звучання, що суттєво покращує якість прослуховування музики та телефонних розмов. Сенсорне керування Управління музикою та дзвінками стає інтуїтивно зрозумілим завдяки сенсорам на навушниках B110W: легкий дотик дозволяє швидко перемикати треки, відповідати на дзвінки або активувати голосовий помічник. Голосовий помічник Навушники B110W підтримують роботу з Google Assistant та Siri, надаючи зручність взаємодії з новітніми моделями смартфонів. Просте торкання бічної частини навушника разом із командами активації wake-words дозволяє швидко звернутися до вашого віртуального асистента.
Купити Навушники PANASONIC RZ-B110WDG-K ви можете, оформивши замовлення у нас на сайті, а також за телефоном гарячої лінії.

Характеристики

Основні

Спосіб підключення Бездротове
Тип кріплення Дужка за вухо
Матеріал амбушур Силікон
Тип випромінювача Динамічний
Наявність мікрофона Є
Активне шумозаглушення (ANC) Немає
Версія Bluetooth Bluetooth 5.3
Ступінь пило-та вологозахисту IPX4
Комплектація Навушники
Гарантійний талон
Інструкція

Гарантія

Гарантійний термін 12 місяців
Додатково Характеристики та комплектація товару можуть бути змінені виробником без повідомлення.
Обмін і повернення товару Обмін і повернення товару здійснюється протягом 14 днів після покупки, відповідно до закону України "Про захист прав споживачів України"

Відгуки і питання:

0

Будьте першим, хто залишить відгук або задасть питання.