Кращий сервіс та найкращі матраци в Україні.
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик

Модель R2 відноситься до преміум лінійці матраців Come-for Regeneration. В основу даної серії матраців закладена ідея посилення природних властивостей організму до відновлення.

   Модель оснащена технологією BioRytmic, яка дозволила інтегрувати в структуру тканини молекули природних мінералів, що підвищує здатність концентрації і контролю тіла, а також підвищує стійкість до стресів.

   Основа матраца - це блок високих пружин підвищеного комфорту Sky 7. Ці пружини вище і масивніше стандартних незалежних пружин, завдяки чому матрац витримує більш високі навантаження, а пружина має велику робочу амплітуду.

   Основним шаром комфорту виступає матеріал Memory Gel. Він є гібридом Visco Memory і техногель і поєднав у собі їх кращі властивості. Він чудово повторює контури тіла, рівномірно розподіляє тиск, забезпечує терморегуляцію.

   Memory Gel ефективно поглинає тепло, довше залишаючись прохолодним.

   Особливістю матраца є технологія Ultra Comfort. Вона заснована на принципі поєднання матеріалів з метою надати виробу "розумні" властивості. Матраци, вироблені за даною технологією використовують сильні сторони декількох настильних шарів, пропонуючи Комфорт, Гнучкість, Підтримку і Анатомічність, яку неможливо досягти застосуванням одного монолітного шару матеріалу.

   Технологія Thermo Control відповідає за збереження комфортної температури під час сну. Матрац не тільки довше залишається прохолодним в жарку пору, а й зберігає тепло ліжку при різкому зниженні температури.

   Матрац R2 має більш пишним зовнішнім виглядом завдяки технології багатошарового стьобання. Ця техніка глибокої прошивки шарів ниткою не тільки позбавляє від клею у верхніх шарах матраца, але також підсилює властивості настильних матеріалів.

   Крім цього, матрац захищений по периметру посиленим Єврокаркасом Контур 360, який на 60% ширше і щільніше стандартного Єврокаркасом.

   Всі тканини і настилочні шари абсолютно гіпоалергенні і мають міжнародні сертифікати безпеки.

Властивості матраца R2:
Жорсткість: Середньої жорсткості (3)

Вагова навантаження: 140 кг

Висота: 28 см

Вага кг / м2: 14,4

7 зон жорсткості

Гарантія 5 років



Склад матраца R2:

Чохол - Тканина Molecule

Memory Gel

Soft Foam

Spring Foam

Orto Foam

Жорсткий повсть

Pocket Spring SKY7

Жорсткий повсть

Тканина Deep grey

Технологія BioRytmic

   Технологія BioRytmic дозволила впровадити в структуру волокон молекули природних мінералів, відомих позитивним ефектом на біопроцеси людини. Молекули лимонита, іонізованого кремнію, магнію і кальцію генерують енергетичні вібрації, позитивно впливають на біокомуннікаціоні канали нашого тіла. Мінеральна терапія діє під час сну, швидше звільняючи організм від внутрішньої напруги, нормалізуючи біоритм і підвищуючи стійкість до стресу. Тести, проведені фахівцями Hohenstein Institut für Textilinnovation GmbH показали, що короткостроковий відпочинок на матраці BioRytmic на 17% знижує сприйнятливість до стресу і на 70% підсилює здатність контролю тіла.

Технологія Thermo Control

   Thermo Control - функція матраца, заснована на поєднанні ефектів матеріалу Memory Gel і дихаючих властивостях тканин. При регулярних температурах дихаючі тканини чохла забезпечують циркуляцію повітря, тепло і волого обмін під час сну. З підвищенням температури спального місця, спрацьовують капсули гелю усередині матеріалу Memory Gel, абсорбуючи зайве тепло, що виключає перегрів тіла. При швидкому падінні температури на поверхні матраца, капсули повертають частину тепла, згладжуючи температурний перепад. З технологією Thermo Control ваш сон глибокий і спокійний до самого ранку.

Посилений еврокаркас "Контур 360"

   Найбільше навантаження під час експлуатації несе на собі периметр матраца. Єврокаркас, виготовлений за новою технологією, на 60% ширше і щільніше в порівнянні з регулярними серіями, що підвищує ресурс і комфорт використання матраца.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати

Матрас Come-for R-2 150х200

Під замовлення
Артикул: УТ000057521
15 865 грн
26 441 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Характеристики
Артикул УТ000057521
Розмір 150х200 см
Висота 18 см
Жорсткість 3
Матеріал Memory Gel, Orto Foam, Soft Foam, Spring Foam, Синтепон, Термоповсть
Вид жорсткості 7ми зонні, Середні, Двустороння жорсткість
Матеріал чохла Трикотажна тканина Molecule
Максимальне навантаження на 1 спальне місце, кг до 120 кг
З'ємний чохол Ні
Особливості Двохсторонній, Ортопедичний ефект, З єврокаркасом, З ефектом "пам'яті"
Країна виробник Україна
Виробник Come-for

Власний склад!

  • по Харкову до будинку – 150 грн; Безкоштовно від 10000 грн
  • Матраси у скрутці – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Топери – на склад Нової пошти - Безкоштовно; на адресу - 400 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні на склад Нової Пошти - від 500 до 1200 грн
  • Матраси/Ліжка по Україні до будинку - від 500 до 1500 грн
  • Текстиль - по тарифах Нової Пошти

Обмін/повернення товару протягом 14 днів

Детальніше про доставку

  • Готівкою при отриманні (аванс 500 грн).
  • Кредитною карткою в privat24, LiqPay.
  • Через касу чи термінал самообслуговування ПриватБанк.
  • Оплата карткою Монобанк.
  • Оплата частинами на Приват або Монобанк.

Гарантія від виробника 18 місяців

Вгору