Продавець LuxMedia інтернет-магазин побутової техніки розвиває свій бізнес на Prom.ua 6 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Bigl.ua — приведет к покупке
Кошик
1304 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення через вихідний або поза робочий час. Ваша заявка буде опрацьована згідно до робочого графіку. Дякуємо за розуміння та терпіння.

LuxMedia | інтернет-магазин побутової техніки
+380 (98) 508-33-22
+380 (95) 508-33-22
-26%
Мультимедійна акустика Philips TAW6505, фото 2
Мультимедійна акустика Philips TAW6505, фото 3
Мультимедійна акустика Philips TAW6505, фото 2
Мультимедійна акустика Philips TAW6505, фото 2
Мультимедійна акустика Philips TAW6505, фото 3
  • Мультимедійна акустика Philips TAW6505, фото 2
  • Мультимедійна акустика Philips TAW6505, фото 3
  • Мультимедійна акустика Philips TAW6505, фото 4

Мультимедійна акустика Philips TAW6505

Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Колонки Edifier S2000MKIII 2.0

Шукаєте висококласне обладнання для домашнього запису та зведення? Колонки з активним монітором Edifier S2000MKIII стануть відмінним вибором! Потрійне підсилення потужністю 130 Вт і 5,5-дюймові динаміки з алюмінієвою діафрагмою гарантують кристально чистий звук, а набір плоских високочастотних динаміків забезпечує більший акустичний діапазон. Кілька вбудованих портів дозволяють підключати різні типи пристроїв. Колонки також підтримують бездротове підключення Bluetooth 5.0. Керування виробом полегшується завдяки чіткому РК-дисплею OLED і пульту дистанційного керування, що входить у комплект.

 

Цифрова обробка сигналу DSP для найвищої якості звуку

З Edifier ви заново відкриєте красу музики. Колонки оснащені 2 професійними мікросхемами DSP для цифрової обробки сигналу. Незалежне керування електронним частотним поділом і динамічне керування високими та середніми частотами дозволяють виявляти найкраще в кожній пісні.

 

Кілька вхідних портів - широка сумісність

Насолоджуйтесь майже необмеженою свободою. Активна колонка Edifier має вбудований оптичний, цифровий коаксіальний і 2 стерео порти RCA. Таким чином, ви можете підключити до нього кілька різних пристроїв одночасно! Продукт сумісний, зокрема, з телевізорами, телевізійними приставками, програвачами CD/DVD/Blu-ray, смартфонами, комп’ютерами та планшетами. Це ще не все! Цифровий порт підтримує частоту дискретизації 24 біти/192 кГц, що забезпечує ще кращу якість звуку.

 

Надійне бездротове з'єднання

Це не кінець ваших можливостей! Колонка підтримує бездротове з'єднання Bluetooth 5.0 з кодеком Qualcomm aptX HD. Підключіть до нього свої пристрої та насолоджуйтеся надійною передачею звуку без втрат. Попрощайтеся із затримками, перешкодами та іншими проблемами сигналу! З Edifier з’єднання Bluetooth гарантує таку ж хорошу якість аудіо, як і у випадку дротової цифрової передачі.

 

Виберіть один із 4 режимів еквалайзера

Ви любите слухати музику різних жанрів? У нас є щось особливе для вас! Колонки S2000MKIII підтримують 4 режими еквалайзера - моніторний, динамічний, класичний і вокальний. Кожна з них дозволяє виділити певні тони та підкреслити те, що найкраще в різних типах пісень. Щоб змінити режим, просто натисніть кнопку!

 

Незалежні регулятори гучності, високих і низьких частот

Колонка оснащена 3 ручками, які дозволяють незалежно регулювати високі і низькі тони, а також гучність. Тож ви можете точно налаштувати їх відповідно до своїх очікувань. Пристрій пропонує 50 рівнів регулювання основної гучності та інтелектуальної гучності при запуску. Це захищає як слух користувачів, так і самі колонки від пошкодження.

 

Практичний і довговічний

Що ще відрізняє Edifier S2000MKIII? Ідеально продуманий дизайн! Для створення динаміків використовувалися високоякісні матеріали, які забезпечують їх виняткову довговічність. Корпус виготовлений з дерев'яного шпону, а ручки виготовлені з металу, що надає їм професійного характеру. Пристрій також оснащений цифровим РК-екраном OLED, який відображає найважливішу інформацію щодо його стану.

 

Зручний пульт дистанційного керування з пультом в комплекті

Пульт дистанційного керування, що входить у комплект, значно полегшує керування S2000MKIII. За допомогою нього ви можете зручно регулювати гучність відтворення, увімкнути або вимкнути динамік, перемкнути джерело звуку та вибрати режим тощо. Вам більше не потрібно кожен раз підходити до пристрою і натискати його кнопки. Просто дістаньте пульт дистанційного керування та керуйте ним дистанційно, не встаючи зі свого зручного крісла.

Основні
ВиробникPhilips
ТипБездротовий
Кількість динаміків1 шт.
Кількість смуг2
Потужність80 Вт
Колір корпусуСірий
Гарантійний термін12 міс
СтанНовий
Габаритні розміри
Ширина350 мм
Висота151 мм
Глибина132 мм
Вага3.5 кг
  • Ціна: 6 899 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner