odesa
Citrus Logo Image
Все про товар
Характеристики
Аксесуари
Фото
Лишити вiдгук
Задати питання

Мікрофон Esperanza EH182

Код:741504
Є в наявності
Мікрофон Esperanza EH182 фото
Мікрофон Esperanza EH182 фото
Мікрофон Esperanza EH182 фото
Мікрофон Esperanza EH182 фото
Мікрофон Esperanza EH182 фото
Мікрофон Esperanza EH182 фото
Мікрофон Esperanza EH182 фото
Кешбек, привіт!
Кредит 0,01% до 25 платежів
Новинка
cashback iconКешбек 4 ₴
469
Доставка у

Приймаємо

GooglePay
ApplePay
PrivatPay
Visa
Mastercard
Monobank
Privat Pieces
Pumb Credit
A Bank
Globus Bank
Готівкою
Безготівковий розрахунок

Мікрофон Esperanza Studio PRO

Відкрийте для себе настільний мікрофон Esperanza EH182 - вірного помічника для любителів та ентузіастів якісного звуку. Він був створений з урахуванням потреб різних користувачів і пропонує справжню гнучкість у використанні. Завдяки здатності точно захоплювати звук цей мікрофон ідеально підходить як для онлайн-зустріч, так і для професійних аудіо-додатків. Крім того, його універсальна сумісність дозволяє легко підключатися до широкого спектру пристроїв. А збільшений кабель завдовжки 1,8 метра подарує вам більше свободи пересування. З Esperaza Studio PRO ви завжди звучатимете просто чудово.

Особливості:

  • Мікрофон для ПК та ноутбука
  • Підходить для всіх аудіопрограм, включаючи програми VoIP
  • Кристально чистий звук
  • Частотний діапазон 20 Гц - 20 кГц
  • Чутливість -38 дБ ± 2 дБ
  • Можливість підключення до всіх типів пристроїв, оснащених портом 3,5 мм (міні-джек)
  • Довжина кабелю 1,8 м
  • Штатив у комплекті
Esperanza

Кристально чистий звук

Незалежно від того, чи є ви початківцем контенту, музикантом, подкастером або просто хочете покращити своє спілкування онлайн, настільний мікрофон Esperanza Studio PRO підніме ваш звук на нову висоту. Завдяки широкому частотному діапазону від 20 Гц до 20 кГц та чутливості близько -38 дБ цей мікрофон здатний вловити навіть найдрібніші нюанси звуку, роблячи будь-який запис чи передачу професійними та чіткими. З настільним мікрофоном Esperanza Studio PRO ви відчуєте різницю. І можете бути впевнені у собі, знаючи, що ваші записи завжди будуть мати чітке, ясне та професійне звучання.

Esperanza

Універсальна сумісність

Настільний мікрофон Esperanza Studio PRO пропонує вам неперевершену універсальність та зручність завдяки підключенню через стандартний роз'єм 3,5 мм (міні-джек). Такий вибір забезпечує повну сумісність цієї моделі з широким спектром пристроїв від настільних комп'ютери до ноутбуків. А відсутність складного програмного забезпечення дасть вам можливість використовувати цей мікрофон на різних платформах і з різними додатками, в тому числі і VoIP-телефонії.

Esperanza

Необмежена мобільність завдяки збільшеній довжині кабелю

Відчуйте неперевершену свободу пересування з настільним мікрофоном Esperanza Studio PRO, довжина кабелю якого складає 1,8 метра. Це дозволить вам без обмежень пересуватися під час використання пристрої — переходити з місця на місце, переносити мікрофон залежно від того, що саме ви зараз записуєте чи просто підносити його до джерела звуку, де б він не знаходився. Тому, Чи берете Ви участь у відеоконференціях, записуєте подкасти або поринаєш у створення музики, цей мікрофон забезпечить не тільки гарна якість звуку, але також справжня зручність та мобільність.

Зручність у використанні

У комплект поставки також входить невеликий штатив, що дозволяє надійно. розміщувати мікрофон на столі. Ця міцна опора спеціально розроблена для забезпечення стійкості під час використання. Просто помістіть підставку на стіл або робочу поверхню, прикріпіть до неї мікрофон, щоб забезпечити безпечне та стійке становище, і можете приступити до роботи.

Esperanza

Характеристики

Основні характеристики

Тип гаджета
Бездротові інтерфейси

Ні

Провідні інтерфейси та роз'єми

Mini-Jack 3.5 мм

Матеріал корпуса

Пластик

Додаткова інформація

Мікрофон для ПК та ноутбуків; Кришталево чистий звук; Частотний діапазон 20 Гц – 20 кГц; Чутливість –38 дБ ± 2 дБ; Довжина кабелю 1.8 м

Живлення

Джерело живлення

Фантомне

Автономність

Ні

Габарити і колір

Габарити

22 x 9 x 6 см

Вага

125 г

Колір

Чорний

Юридична інформація

Товар може відрізнятись від представленого на фото, характеристики та комплектація можуть змінюватися виробником. Подробиці уточнюйте у менеджера

Найпопулярніші запити в категорії Мікрофон Esperanza EH182