Язык:

0

0 грн. Итого, к оплате:

Производитель:

Пилосос акумуляторний Black&Decker BHFEV182C

Артикул: 80906
9 499 грн
Сделаем скидку: 474 грн.
Доставка
Оплата
Гарантия
Отзывы (0)

Доставка по Киеву

Стоимость доставки при заказе на сумму свыше 5000 грн бесплатна!

При заказе стоимостью до 5000 грн составляет 100 грн.

Доставка осуществляется водителем до подъезда.

Стоимость подъёма без лифта рассчитывается индивидуально.

Подъем товара с лифтом: 100 грн.

чаевые не обязательны но приветствуются


Доставка по Украине

- На склад Новой почтой или любой другой курьерской службой

- Адресная доставка курьером Новой почты

Способы оплаты
Вы можете оплатить наличными только при покупке в Киеве и Киевской области. Оплата производится исключительно в национальной валюте по курсу на момент заказа. Сотрудник нашей компании оформит и передаст Вам все необходимые документы. 
По безналичному 
расчету олата осуществляется следующим способом: после оформления заказа, сотрудник магазина факсом или электронной почтой вышлет Вам счет-фактуру, который Вы сможете оплатить в кассе отделения любого банка или с расчетного счета Вашей фирмы. Для юридических лиц пакет всех необходимых документов предоставляется вместе с товаром.
Важно! Выставленный счет действителен в течении 3-х рабочих дней. В случае, если счет оплачивается позже этого срока, перед оплатой необходимо ОБЯЗАТЕЛЬНО связаться с менеджером для уточнения наличия товара на складе и повторного резервирования. 



Добавить отзыв:

Особливості BHFEV182C
✔ Інноваційне рішення в акумуляторних пилососах Black+Decker: система знімного акумулятора дозволяє використовувати акумулятори з іншої техніки і інструментів Black+Decker (модель BHFEV182C сумісна з іншими акумуляторами Black+Decker 18 В).
✔ Система 4-в-1: вертикальний акумуляторний пилосос з турбощіткою для прибирання підлогових покриттів; компактний пилосос з подовжувальною штангою для прибирання високорозташованих поверхонь; компактний пилосос з турбощіткою для ретельного прибирання м’яких покриттів; компактний пилосос для прибирання різних поверхонь і меблів.
✔ У базовий комплект поставки входить Li-Ion акумулятор 18 В підвищеної ємності 2,0 Аг, який має високу продуктивність і забезпечує роботу на одному заряді до 58 хв. Li-Ion технологія забезпечує безперервну роботу аж до останньої хвилини без втрати продуктивності.
✔ Фільтрація ЦИКЛОН з HEPA-фільтром в поєднанні з системою очищення фільтра від сміття забезпечує високу силу всмоктування 38 аВт і очищення пилозбірника та фільтра, не доторкаючись до сміття. Вбудована система очищення фільтра дозволяє провести очистку фільтра, не виймаючи його з корпусу пилозбірника.
✔ Натисненням на велику клавішу пилозбірник (і фільтр) від’єднується від корпусу для сухого чи вологого очищення. Прозорий корпус пилозбірника (650 мл) контейнерного типу (без мішка) дозволяє контролювати кількість зібраного сміття і проводити своєчасну очистку.
✔ Регульована швидкість повітряного потоку і 3 режими швидкості обертання турбощітки дозволяють оптимально підібрати режим роботи для якісного прибирання та оптимального витрачання заряду акумулятора.
✔ Індикатор рівня заряду акумуляторної батареї повідомляє про ступінь заряду акумулятора, попереджаючи про низький рівень, а також відображає процес зарядки, інформуючи про ступінь накопиченого заряду акумулятором під час заряджання.
✔ Універсальна технологія заряджання акумулятора дозволяє заряджати акумулятор різними способами, в залежності від уподобань користувача: 1) заряджати акумулятор окремо від пилососа, використовуючи зарядну док-станцію (у випадках експлуатації декількох акумуляторів даний спосіб дозволяє продовжити прибирання за допомогою іншого акумулятора, поки перший заряджається);
✔ 2) заряджати акумулятор на корпусі пилососа, не знімаючи його, підключивши весь пилосос до зарядного пристрою;
✔ 3) заряджати акумулятор, не від’єднуючи його від пилососа, при цьому розмістивши пристрій на настінній зарядній док-станції.
✔ Індикатор засміченості фільтра автоматично визначає ступінь засмічення фільтра і дає рекомендації щодо необхідності очищення для забезпечення високої сили всмоктування.
✔ Світлодіодне підсвічування турбощітки: 4 потужних світлодіоди покращують видимість забруднених поверхонь, мінімізуючи кількість пропущених ділянок підлогового покриття.
✔ Турбощітка оснащена системою захисту від перенавантаження: в разі блокування турбощітки (при намотуванні ниток або довгих волокон) обертання щітки автоматично вимикається, щоб уникнути перенавантажень приводу і знизити ризик пошкодження килимових покриттів.
✔ Спеціальна конструкція турбощітки для максимально якісного прибирання килимових покриттів з невеликим ворсом забезпечить ефективне прибирання за мінімальну кількість проходів.

Технічні характеристики BHFEV182C
Виробник BLACK+DECKER
Країна-виробник Китай
Напруга, В 18
Ємність аккумулятору, Аг 2
Повітряна потужність, аВт 38
Об’єм пилозбірника, л 0.65
Вага, кг 3.1

Комплектація
✔ Акумулятор 18 В - 1 шт
✔ Щілинна насадка - 1 шт
✔ Конектор для кріплення аксесуарів на пилосос - 1 шт
✔ Зарядна док-станція - 1 шт
✔ Настінний адаптер для зарядної док-станції - 1 шт
✔ Настінне кріплення (2 дюбеля, 2 гвинта) - 1 комплект

Просмотренные товары