Фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX Body

Артикул
DC-S5M2XE
89 999,00 грн.

Бездзеркальний цифровий Full-Frame фотоапарат.
Сенсор CMOS Full-Frame на 24,2 МП (ефективний).
Кріплення: Panasonic L-Mount.
Зйомка фото до 12000x8000 (у режимі високої роздільної здатності).
Відеозйомка до 6K 5952x3968 29.97p.
Підтримка форматів для фотографій: JPEG, RAW; для відео: MOV, MP4.
Серійна зйомка зі швидкістю до 30 кадрів за секунду.
Вбудована 5-осьова стабілізація зображення.
Підтримує запис та відтворення даних на зовнішньому SSD.
Можна легко налаштувати бездротову потокову трансляцію в реальному часі (RTMP/RTMPS).
Фазова гібридна система АФ для динамічної зйомки.
Електронний OLED видошукач.
3" РК дисплей (1,840,000 пікселів).
Два слоти для карт пам'яті SD/SDHC/SDXC (UHS-II).
Живлення від літій-іонного акумулятора на 2200 мА годину, 7,2 В або через USB-C (підтримує заряджання акумулятора перетин USB-C).

Маючи неймовірну продуктивність під час знімання як фото, так і при відео, а також неймовірно легку мобільність, бездзеркальний повнокадровий фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX Body розроблений для задоволення потреб найамбіційніших творчих людей, пропонуючи при цьому виняткове співвідношення ціни та якості.

Сенсор та процесор
Цей фотоапарат побудований на нещодавно розробленому 24-мегапіксельному 35mm повнокадровому CMOS сенсорі та покращеному процесорі обробки зображень. Сенсор підтримує гібридне автофокусування з визначенням фази, вперше для камер лінійки LUMIX, а новий процесор забезпечує чудову якість зображення та продуктивність відео з високою швидкістю передачі даних нарівні з Panasonic Lumix S1H.

Багатство функцій та варіантів запису відео
Новий двигун дає фотоапарату Panasonic S5 IIX Body можливість запису відео, включаючи внутрішнє 4:2:0 10-біт 6K (3:2) та 5,9K (16:9) при 30 кадрах на секунду та 4:2:2 C4K та 4K зі швидкістю до 60 кадрів за секунду, а нова система керування охолодження дозволяє знімати необмежений час без збільшення розміру корпусу фотокамери.

Фотоапарат Lumix S5 IIX Body також може виконувати відеозапис у режимі HFR (висока частота кадрів) зі швидкістю до 120 кадрів за секунду та повільну та швидку зйомку зі швидкістю до 180 кадрів за секунду.

Фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX Body фото в опис 1

Камера Panasonic S5 II X Body підтримує запис 5,8K Apple ProRes на SSD через HDMI або USB, а також запис ALL-Intra. Крім того, S5 II X може підтримувати виведення відео Apple Pro Res RAW на Atomos. Фотоапарат також підтримує провідну та бездротову потокову передачу по IP і USB модем (для провідної потокової передачі потрібен адаптер USB-LAN, продається окремо).

Завдяки безлічі нових і покращених функцій фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX Body X здатний забезпечити воістину вражаючу якість фото- та відеозйомки, включаючи високошвидкісне серійне знімання зі швидкістю до 9 кадрів в секунду з механічним затвором і 30 кадрів в секунду з електронним затвором (можливість захвату 300 кадрів за секунду), 96-мегапіксельний режим високої роздільної здатності (JPEG/RAW) та подвійна власна чутливість ISO, яка зводить до мінімуму шум і забезпечує максимальне значення ISO 51 200 (204 800 при розширенні).

Нова система автофокусу
Завдяки новому механізму обробки зображень, розробленому в рамках партнерства з L2 Technology (створеному LEICA та LUMIX) та новому датчику, Panasonic Lumix S5 IIX Body стала першою бездзеркальною фотокамерою серії LUMIX з гібридним автоматичним фазуванням (PDAF).

На повнокадровому фотоапараті Panasonic S5 IIX Body використовується нова система фазового гібридного автофокусування, що поєднує PDAF з автофокусом з визначенням контрасту. Швидка і надійна, що забезпечує вимір у 779 областях, нова система здатна виявляти цільові об'єкти в складних умовах, таких як слабке освітлення та контрове освітлення, і після фіксації продовжуватиме відстежувати їх навіть за наявності інших рухомих об'єктів у кадрі.

Також на цьому фотоапараті доступне безперервне автофокусування під час масштабування та мікрорегулювання автофокусування.

Фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX Body фото в опис 2

Інші професійні функції знімання
На цій бездзеркальній фотокамері Panasonic доступний ряд профілів зображення, у тому числі 14+ ступенів V-Log/V-Gamut, а також нова функція LUT в реальному часі, що дозволяє завантажувати LUT для корекції кольорів на SD карту і застосовувати безпосередньо у фотоапараті, а не на стадії пост-виробництва.

У відповідь на запити професійних користувачів були додані такі функції, як монітор осцилограми, векторний осцилограф та зебра, а також такі функції, як системна частота (24,00 Гц) та синхронне сканування.

Система стабілізації
Бездзеркальний повнокадровий Panasonic Lumix S5 IIX Body також може похвалитися удосконаленою системою стабілізації зображення, яка значно покращує зйомку з рук у різних умовах і ситуаціях.

Нова система Active IS забезпечує високостабільний відеозапис внаслідок оптимізації горизонтальної, вертикальної та кутової корекції. Компенсуючи до 200% порівняно із звичайною стабілізацією, Active IS особливо ефективна в традиційно складних умовах для зйомки з рук, наприклад, при використанні телеоб'єктива або знімання під час ходьби.

Покращена керованість та можливості для роботи поодинці
Full Frame бездзеркальний фотоапарат Panasonic S5 IIX Body пропонує вдосконалені можливості знімання, дозволяючи авторам домагатися відмінних результатів з мінімальним робочим процесом завдяки таким функціям, як блокування балансу білого, допомога при ручному фокусуванні (доступна як для відео, так і для фото Live Crop, яка записує відео. кадри з використанням усієї поверхні сенсора, що дозволяє користувачеві згодом обрізати зображення 4K та FHD.

Фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX Body фото в опис 3

Запис аудіо
Чистий і реалістичний звук 48 кГц/24 біт на фотоапараті Panasonic Lumix S5 IIX Body можна записувати за допомогою вбудованого або зовнішнього мікрофона, а запис з високою роздільною здатністю 96 кГц/24 біт можливий за допомогою зовнішніх мікрофонів та мікрофонів XLR.

Корпус, Wi-Fi, роз'єми, слоти
Зручність використання бездзеркальним фотоапаратом Panasonic S5 IIX Body ще більше підвищується шляхом нового простого у використанні 8-позиційного джойстика, розширеного дискового перемикача, 3,0-дюймового сенсорного монітора з довільним кутом нахилу та великого OLED видошукача Live View000.

Повнокадровий бездзеркальний фотоапарат Lumix S5 IIX Body виготовлений відповідно до стандартів надійності для використання в польових умовах, має литі передню та задню рами з магнієвого сплаву, а також бризкозахищену та пиленепроникну конструкцію.

Можливості підключення були покращені в порівнянні з моделлю Lumix S5: Lumix S5 II X Body оснащений повнорозмірним роз'ємом HDMI типу A та високошвидкісним портом USB 3.2 Gen 2, а також тримачем замка для кабелю для запобігання небажаному відключенню.

Бездротовий зв'язок також був покращений: Wi-Fi 5 ГГц приєднався до 2,4 ГГц, щоб забезпечити швидкий та стабільний зв'язок зі смартфонами та планшетами.

Подвійні слоти для карт (обидва UHS-II) на фотоапараті підтримують естафетний запис, резервний запис та запис розподілу, а акумулятор великої ємності 2200 мАг можна заряджати від мережі змінного струму або USB.

Купити фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX в Україні за адекватною ціною можна в інтернет-магазині Tv-Project. Приймаємо замовлення за телефоном та онлайн, відправляємо товари по Києву та Україні Укрпоштою та службами кур'єрської доставки.

Write Your Own Review
Ви переглядаєте:Фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX Body
Your Rating

Комплектація
1 х фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX;
1 х літій-іонний акумулятор Panasonic DMW-BLK22 (7,2 В, 2200 мАг);
1 х адаптер змінного струму;
1 х кабель із USB-C на USB-A;
1 х наший ремінь;
1 х кришка байонета;
1 х набір заглушок для роз'ємів.

Технічні характеристики
● Сенсор: Full-Frame CMOS (35,6 х 23,8 мм);
● Кріплення об'єктива: L-Mount;
● Число пікселів:
      фактичних: 25.28 МП;
      ефективних: 24.2МП;
● Максимальна роздільна здатність:
      фото до 12000x8000 (у режимі високої роздільної здатності);
      відео до 6K 5952x3968 29.97p;
● Формати файлів:
      фото: JPEG, RAW;
      відео: MOV, MP4;
● Стабілізація зображення: 5-осьова стабілізація;
● Швидкість затвора:
      механічний затвор:
      від 1/8000 до 60 секунд;
      до 30 хвилин у режимі ручної витримки;
      електронний затвор передньої шторки:
      від 1/2000 до 60 секунд;
      до 30 хвилин у режимі ручної витримки;
      електронний затвор:
      від 1/8000 до 60 секунд;
      до 60 секунд у режимі ручної витримки;
● Чутливість ISO: від 100 до 51 200 (розширений: від 50 до 204 800);
● Фокус:
      автоматичне та ручне фокусування;
      режими фокусування:
      безперервне стежить автофокусування, ручне фокусування, покадрове стежить автофокусування;
      виявлення контрасту фото, відео:
      визначення фази: 779;
      чутливість автофокусу: від -6 до +18 EV;
● Динамічний діапазон: 14+ стоп запису (у режимі V-Log);
● Баланс білого:
      перестановки:
      AWB / AWBc / AWBw / денне світло / хмарно / тінь / лампа розжарювання / спалах;
      установка білого 1, 2, 3, 4» / налаштування колірної температури 1, 2, 3, 4;
      налаштування колірної температури: від 2500 до 10 000 К з кроком 100 К;
● Серійна зйомка:
      механічний затвор
      до 9 кадрів в секунду під час зйомки до 200 кадрів (Raw) / 300 кадрів (JPEG);
      до 5 кадрів в секунду під час зйомки до 200 кадрів (Raw) / 300 кадрів (JPEG);
      до 2 кадрів в секунду під час зйомки до 200 кадрів (Raw) / 300 кадрів (JPEG);
      електронний затвор
      до 30 кадрів за секунду, до 200 кадрів (Raw) / 200 кадрів (JPEG);
      до 9 кадрів за секунду, до 200 кадрів (Raw) / 300 кадрів (JPEG);
      до 5 кадрів за секунду, до 200 кадрів (Raw) / 300 кадрів (JPEG);
      до 2 кадрів за секунду до 200 кадрів (Raw) / 300 кадрів (JPEG);
● Інтерфейси:
      1 х вихід HDMI;
      1 x 3,5 мм TRRS вихід для навушників;
      1 x 3,5мм TRRS вхід для мікрофона;
      1 х USB-C вхід/вихід (разом із входом живлення);
● Режими запису:
      фото:
      3:2:
      6000x4000(L) / 4272x2848(M) / 3024x2016(S) / 12000x8000(XL)* / 8496x5664(LL)* * Режим високої роздільної здатності;
      4:3:
      5328x4000(L) / 3792x2848(M) / 2688x2016(S) / 10656x8000(XL)* / 7552x5664(LL)* * Режим високої роздільної здатності;
      16:9:
      6000x3368(L) / 4272x2400(M) / 3024x1704(S) / 12000x6736(XL)* / 8496x4784(LL)* * Режим високої роздільної здатності;
      1:1:
      4000x4000(L) / 2848x2848(M) / 2016x2016(S) / 8000x8000(XL)* / 5664x5664(LL)* * Режим високої роздільної здатності;
      65:24: 6000 x 2208 (L);
      2:1: 6000 x 3000(L);
      65:24: 6000 x 2208 (L);
      2:1: 6000 x 3000 (L) у разі використання об'єктивів APS-C/Super 35 мм;
      3:2: 3984 x 2656 (L) / 2880 x 1920 (M) / 2064 x 1376 (S);
      4:3: 3536 x 2656 (L) / 2560 x 1920 (M) / 1840 x 1376 (S);
      16:9: 3984 x 2240 (L) / 2880 x 1624 (M) / 1920 x 1080 (S);
      1:1: 2656 x 2656 (L) / 1920 x 1920 (M) / 1376 x 1376 (S);
      режими внутрішнього запису H.264/H.265/MOV/MP4/ProRes :4:2:2/4:2:0 8/10-біт:
      5952 x 3968 при 23,98/24,00/25/29,97 кадрів за секунду [200 Мбіт/с];
      5952 x 3136 при 23,98/24,00/25/29,97 кадр/с [200 Мбіт/с];
      5888 x 3312 при 23,98/24,00/25/29,97 кадр/с [200 Мбіт/с];
      4096 x 2160 при 23,98/24,00/25/29,97 кадр/с [від 150 до 400 Мбіт/с];
      3840 x 2160 при 23,98/24,00/25/29,97 кадр/с [від 72 до 400 Мбіт/с];
      1920 x 1080 при 23,98/24,00/25/29,97/47,95/48,00/50/59,94/100/ кадр/с [від 20 до 454 Мбіт/с];
      режими зовнішнього запису (12-біт через HDMI):
      5888 x 3312 за 23,98/25/29,97 кадр/с;
      10-біт через USB:
      5776 x 3056 при 23,98/24,00/25/29,97 кадр/с;
      4096 x 2160 при 23,98/24,00/25/29,97 кадр/с;
      1920 x 4,0800// 25/50 кадр/с;
● Видошукач: електронний (OLED) (3,680,000 пікселів);
● Дисплей: 3" РК дисплей (1,840,000 пікселів);
● Тип носія: 2 х слоти для карток SD/SDHC/SDXC;
● Бездротові технології: Bluetooth, Wi-Fi;
● Живлення:
      від літій-іонного акумулятора на 2200 мА год, 7,2 В (входить до комплекту);
      живлення через USB-C (підтримує заряджання акумулятора в камері через USB-C);
● Розміри: 134,3 x 102,3 x 90,1 мм (тільки корпус без елементів);
● Вага: 740 г.

 

Brands

Aputure
E-Image
Fujinon
Hollyland
Lilliput
Panasonic
Sachtler
Skaarhoj
Sony
Blackmagic Design
SmallRig
  • Акції
  • Користуються попитом
Фотоапарат Panasonic Lumix S5 IIX Body