Кошик
666 відгуків

Сейчас компания не может быстро обрабатывать заказы и сообщения, поскольку по ее графику работы сегодня выходной. Ваша заявка будет обработана в ближайший рабочий день.

Інтернет - Магазин Банка - юа
+380 (68) 580-68-03
+380 (93) 382-83-03
-7%
Самокат трюковий Hipe H4 Chrome, фото 2
Самокат трюковий Hipe H4 Chrome, фото 3
Самокат трюковий Hipe H4 Chrome, фото 2
Самокат трюковий Hipe H4 Chrome, фото 2
Самокат трюковий Hipe H4 Chrome, фото 3

Самокат трюковий Hipe H4 Chrome

У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Hipe H4 — якісний самокат аматорського рівня, з оптимальним набором компонентів. Призначений для росту райдера від 130 до 170 см, ідеально підходить для стріту.

Високоміцне Т-подібне кермо з CrMo сталі встановлене на систему компресії SCS. Система SCS дуже поширена в професійних трюкових самокатах, позаяк вона максимально стійка до стрибків і важких приземлень. Хоч вона й має велику вагу, вона безвідмовна у разі постійного виконання drop-in, backflip, і бар спинів не досвідченими райдерами. Це єдина компресія, для якої потрібні керма без пропилювання, що в результаті дає максимально можливе стиснення з усіх і не вимагає постійного обслуговування, що ідеально для новачків.

Легка алюмінієва вилка суцільної (моноблокової) конструкції не має зварних швів, що виключає утворення тріщин після тривалих і постійних навантажень, як це буває в разі зі сталевими.

Колеса діаметром 110 мм — це стандарт для більшості моделей самокатів, які можуть бути встановлені під будь-яку вилку, деку та гальмо. Цей розмір є усередненим варіантом, позаяк забезпечує маневровість, помірну швидкість, прямий баланс і оптимальну амортизацію завдяки більшому об'єму поліуретану. Суцільні диски виготовлені за технологією Hollowtech — вони міцніші, ніж спицеві колеса. Жорсткість коліс 88A дає змогу розвивати велику швидкість, а покриття через свою міцність повільніше зношується.

Матеріал деки, як у більшості подібних моделей — це високоякісний авіаційний алюміній. Хоч такий сплав складніше піддається обробці, результат такої деталі дивовижний, саме тому його використовують для формування деки під трюковий самокат. Він міцний і легкий, має високі показники пружності, плинності та міцності. Абсолютно плоске дно деки полегшує ковзання перешкодами, що є перевагою для використання в стріті.

Додатково самокат обладнаний пластиковим гальмом із металевою пластиною на внутрішньому боці, для протистояння зносу.

Основні
ВиробникHIPE
  • Ціна: 7 059 

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner