>
Уточнити наявність у постачальника
2349 грн
<svg class="svg-icon" viewBox="0 0 50 50" xmlns="http://www.w3.org/2000/svg" version="1.1"> <use xlink:href='#icon-wish-list'></use> </svg>Додати в список бажань Додати в список бажань
Повідомити про наявність
Ми повідомимо вас відразу ж, як товар надійде до нас.
Купити в розстрочку

По Києву: 120 грн

По Україні: за умовами перевізника

Самовивіз: безкоштовно

Оплатити замовлення Ви можете:

  •   готівкою при отриманні товару.
  •   онлайн оплатою на сайті.
  •   грошовим переказом на розрахунковий рахунок.

Реквізити для оплати і підтвердження замовлення отримаєте за допомогою смс повідомлення.

839 шт.
0 шт.
26.2 × 9.55 × 28.2 cm
9+
0 шт.

Опис

Ще будучи дитиною Ґру познайомився з посіпаками під час крадіжки корони Єлизавети II і відтоді зародилася міцна дружба між лиходієм і відданими помічниками. Збірна модель з ними доступна в наборі LEGO “Ґру й посіпаки з кубиків”.

Про набір 

Основна інформація. Набір LEGO 75582 був випущений в рамках серії LEGO Minions. Він містить 839 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 9 років. Тематика набору - збірні фігури. 

Особливості серії. Серія LEGO Minions знайомить фанатів конструктора з жовтими прислужниками лиходіїв - посіпаками. Разом із ними та їхнім улюбленим лиходієм - Ґрю, можна побувати в знаменитій лабораторії, покерувати різними транспортними засобами, а потім розслабитися і влаштувати вечірку.

Такі різні посіпаки

У наборі ЛЕГО 75582 відсутні мініфігурки в традиційному значенні цього слова. Однак є 5 збірних посіпак, що робить їх більшими за мініфігурки, з власними аксесуарами:

  • Джеррі в гавайській спідниці, з маракасами і капелюхом із фруктами;
  • Мел з укулеле і бананом;
  • Дейв у костюмі Антизлодійської ліги, з головним пропелером і рацією;
  • Біду з мегафоном і капелюхом із мигалками;
  • Кевін із пукометом.

У посіпак можуть рухатися голови і змінюватися очі. Кожен із них побудований на круглій пластині, що дає змогу легко додавати їх до основної конструкції.

Ґру в оточенні посіпак

Переходячи до основної частини набору, її складання починається зі стандартної основи з плит і цегли, обрамленої плиткою. Кілька пластин з отворами слугують точками кріплення шестерень, які надалі обертатимуть підставку. Дві шестерні додані знизу самої підставки, а остання збоку від неї. Верхній шар основи має чотири концентричні кільця кольорових плиток і чотири пластини, до яких прикріплюватимуться посіпаки. П'ятий посіпака може сидіти на шестерні збоку, тому використовується для обертання конструкції. 

Зі свого боку Ґру збирається з круглої чорної підставки, на яку встановлюються ступні та довгі ноги. Тулуб складається зі стопки кронштейнів, які закриті чорними пластинами. Конструкція має широкі плечі та фірмовий шарф персонажа. Тонкі руки кріпляться за допомогою шарнірів, а для нахилу голови використовується шарнірний блок. Крім рук і голови, рухатися можуть окремі пальці. Вираз обличчя розслаблений, з доданим довгим носом Ґру.

Щойно Ґру зібраний і височіє над підставкою, додаються, попередньо створені, посіпаки. Чотири з них ставляться навколо Ґру, а Мел злегка збоку, на окрему шестерню. Поворот Мела навколо своєї осі змушує крутитися шестерні, тим самим інші посіпаки кружляють навколо свого лідера. З'єднаний разом, весь набір сягає 28 сантиметрів заввишки, 23 завширшки і 16 завдовжки.

Створіть Ґру і його маленьких помічників посіпак, які кружляють навколо нього в наборі ЛЕГО “Ґру й посіпаки з кубиків”.

Вдалої та цікавої збірки!

Будьте первым, оставьте свой комментарий об этом товаре

Видео Товара

Рекомендуємо подивитися ці товари

136 шт.
6+